Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

na, Pinavijų paėmiau iš užuojautos, tad vardas tikras smile.gif
Atsakyti
Mano neseniai atrastieji (žmonės jau visi suaugę) - Ledrūna, Dariukas ir Virgaudas. Tas paskutinis tai man gražus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2012 03 05, 23:31)

Darius -Dariukas juk iprastas vardas g.gif
Atsakyti

Tai Darius tai įprastas iki negalėjimo. O Dariukas? Irgi įprastas? mastau.gif
Čia tas pats kaip Laima ir Laimutė, Aldona ir Aldutė. I dar pabandykit Laimutę Laima pavadinti, įsižeis tongue.gif
Atsakyti
Šiandien vienam straipsnį rašė apie Balandą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2012 03 06, 00:19)
Tai Darius tai įprastas iki negalėjimo. O Dariukas? Irgi įprastas? mastau.gif
Čia tas pats kaip Laima ir Laimutė, Aldona ir Aldutė. I dar pabandykit Laimutę Laima pavadinti, įsižeis tongue.gif

nu man vienas ir tas pats biggrin.gif Manau suauges vyras ir nores kad ji vadintu Dariumi o ne Dariuku g.gif Ir mano aplinkoj yra ne viena Laimute o ja vadina Laima ir ji tuo patenkinta tongue.gif Cia kiekvienam savaip 4u.gif
Atsakyti
Viena pazistama Facebooke turi drauge vardu Austineja. Man skamba kaip veiksmazodis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruby Tuesday: 06 kovo 2012 - 14:56
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 03 06, 14:56)
Viena pazistama Facebooke turi drauge vardu Austineja. Man skamba kaip veiksmazodis g.gif

aš pas draugę Facebooke irgi užmačiau Juolantą, galvoju, kad tikras vardas turbūt. Bet juokingai skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 01 06, 20:34)
Arba turim bendra pazistama, arba Kastantas ne vienas toks vardas LT. Kastanto biologinio tevo vardas Gintas?

taip taip,turim bendrą pažįstamą drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2012 01 05, 22:15)
Odri (Audrey) - moteriškas anglosaksiškas vardas, yra ir tokia šventoji, tad tikrai, "amerikos" neatradote. Ir Kastantas - tai "liaudiška" Konstantino vardo forma, buvo toks E. Mieželaičio eilėraštukas "Kastantas muzikantas"
Yra toks vardas, ir jis, beje šventas. Buvo toks grafikas, akvarelistas Telesforas Valius

jūs teisi abiem atvejais - aš ieškojau gražaus moteriško vardo ir jo bandžiau gaminti berniukišką,nes gražaus ir reto berniuko vardo man nepavyko rasti. Todėl Odri Totu man buvo pirmoji atėjus į galvą rolleyes.gif Amerikos neatradau,nes jos ir neieškojau,tiesiog norėjos nenutampyto vardo smile.gif

o Kastanto vardukas kiek žinau irgi būtent iš to eilėraštuko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jarlas
Atsakyti
ledina (iš vieno straipsnio)
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2012 02 19, 12:11)

o kalbant į temą - Gabrinė  rolleyes.gif

Mano amzina atilsi mociute buvo Gabrine.Daugiau nezinau nei vienos moters tokiu vardu.
Atsakyti