na, Pinavijų paėmiau iš užuojautos, tad vardas tikras
Mano neseniai atrastieji (žmonės jau visi suaugę) - Ledrūna, Dariukas ir Virgaudas. Tas paskutinis tai man gražus
Tai Darius tai įprastas iki negalėjimo. O Dariukas? Irgi įprastas?
Čia tas pats kaip Laima ir Laimutė, Aldona ir Aldutė. I dar pabandykit Laimutę Laima pavadinti, įsižeis
Šiandien vienam straipsnį rašė apie Balandą
QUOTE(rytoj @ 2012 03 06, 00:19)
Tai Darius tai įprastas iki negalėjimo. O Dariukas? Irgi įprastas?
Čia tas pats kaip Laima ir Laimutė, Aldona ir Aldutė. I dar pabandykit Laimutę Laima pavadinti, įsižeis
nu man vienas ir tas pats Manau suauges vyras ir nores kad ji vadintu Dariumi o ne Dariuku Ir mano aplinkoj yra ne viena Laimute o ja vadina Laima ir ji tuo patenkinta Cia kiekvienam savaip
Viena pazistama Facebooke turi drauge vardu Austineja. Man skamba kaip veiksmazodis
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 03 06, 14:56)
Viena pazistama Facebooke turi drauge vardu Austineja. Man skamba kaip veiksmazodis
aš pas draugę Facebooke irgi užmačiau Juolantą, galvoju, kad tikras vardas turbūt. Bet juokingai skamba
QUOTE(Leksa @ 2012 01 06, 20:34)
Arba turim bendra pazistama, arba Kastantas ne vienas toks vardas LT. Kastanto biologinio tevo vardas Gintas?
taip taip,turim bendrą pažįstamą
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2012 01 05, 22:15)
Odri (Audrey) - moteriškas anglosaksiškas vardas, yra ir tokia šventoji, tad tikrai, "amerikos" neatradote. Ir Kastantas - tai "liaudiška" Konstantino vardo forma, buvo toks E. Mieželaičio eilėraštukas "Kastantas muzikantas"
Yra toks vardas, ir jis, beje šventas. Buvo toks grafikas, akvarelistas Telesforas Valius
Yra toks vardas, ir jis, beje šventas. Buvo toks grafikas, akvarelistas Telesforas Valius
jūs teisi abiem atvejais - aš ieškojau gražaus moteriško vardo ir jo bandžiau gaminti berniukišką,nes gražaus ir reto berniuko vardo man nepavyko rasti. Todėl Odri Totu man buvo pirmoji atėjus į galvą Amerikos neatradau,nes jos ir neieškojau,tiesiog norėjos nenutampyto vardo
o Kastanto vardukas kiek žinau irgi būtent iš to eilėraštuko
Jarlas
ledina (iš vieno straipsnio)
QUOTE(Fixa @ 2012 02 19, 12:11)
Mano amzina atilsi mociute buvo Gabrine.Daugiau nezinau nei vienos moters tokiu vardu.