Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(Sidabrinee @ 2012 02 29, 19:21)
susipazinau su mergina vardu  Santa  doh.gif tai mintyse iskart pagalvojau Santa klausas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš vieną Santą žinau smile.gif Tiksliau ji taip save visiems pristato, bet iš tikro yra Santautė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 02 29, 19:23)
Aš vieną Santą žinau smile.gif Tiksliau ji taip save visiems pristato, bet iš tikro yra Santautė smile.gif

jau man tada graziau skamba Santaute nei Santa wink.gif
Atsakyti
Santą vieną pažįstu, o dar viena yra mano draugės draugė. Tai kaip tais pratus prie šio vardo. Tos pirmosios vardas turi savo istoriją, kuri jos tėvams yra labai reikšminga. Užtat Santautė tai kažkaip keistai skamba mastau.gif
Atsakyti
Pažįstu merginą, kurios vardas Džaivild smile.gif Iš pradžių buvo sunku apsiprasti, bet dabar manau, kad tai įdomus ir gražus vardas
Atsakyti
QUOTE(Sarvala44 @ 2012 03 02, 13:24)
Pažįstu merginą, kurios vardas Džaivild  smile.gif Iš pradžių buvo sunku apsiprasti, bet dabar manau, kad tai įdomus ir gražus vardas

o ji lietuvė? g.gif
Atsakyti
Mano pazistamos dukryte SELIJA
Atsakyti
Mergina - Rasmantė
Atsakyti
QUOTE(Amidala-nr-2 @ 2012 02 28, 22:35)
Mano draugiu dukru vardai: Selina ir Aurora. Daug laiko prireike, kol pripratau smile.gif

Aurora tai kažkaip norma,gal dėl to,kad pažįstu tokią smile.gif ir net nepriskirčiau šito vardo serialiniam,nes ta Aurora,kurią pažįstu turi visus 50plius metų,tai tada iki tų muilo operų niekas nebuvo dasikasę smile.gif o Selina tai ir man neserialinis vardas,kažkaip-o kokiam seriale "veikia" Selina?

šiaip viena pažįstama pasakojo,kad jos bendradarbe labai mėgsta Celina Dion,tai tos moters vaikų vardai- Celina ir Diona (UK čia,ne LT). ir svaebiausia,kad abu vardai yra vardynuose,va... Tai sakė,kad Celinų tai yra nemažai,o va Dionų tai nea,tipo antros nesutiko dar smile.gif
Atsakyti
Ramunita Selina lyg "Be namu negerai" heroje buvo, tad man irgi serialinis
Atsakyti
QUOTE(SESIA @ 2012 03 03, 22:25)
Mano pazistamos dukryte SELIJA

Mano irgi, gal klaipėdiečių šeima? g.gif
Atsakyti
iš miesto dienraščio - Pinavijus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 03 04, 17:51)
iš miesto dienraščio - Pinavijus hihihi.gif

idomu cia tikra istorija ar ne

Cituoju is www.rasyk.ltkuriniai/13786.html :
Mano vardas yra Pinavijus. Ne, nesijuokit, visai nejuokinga – šis vardas turi gilią prasmę. Kaip man pasakojo mama, mano senelio brolis buvo partizanas, žiauriai nužudytas savo slaptavietėje. Jis mūsų šeimos didvyris – ir jo slaptavardis buvo Pinavijus. Tą dieną, kai jis žuvo nelygioje kovoje, rėkdamas nesavu balsu į pasaulį išlindau aš. Todėl mane pavadino jo garbei – Pinavijumi. Yra tokia gėlė, kuri pinasi aplink medžius lyg šarvai – tai štai jos pavadinimas yra toks kaip ir mano vardas. Nesiskundžiu, nes draugai mane vadina Pijumi. Niekam nesakau savo pilno vardo, nė vienas nesulaiko šypsenos.
O ir istoriją apie senelio brolį pasakoti yra atsibodę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 04 kovo 2012 - 18:24