Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

Na Noja dar visai ir nieko man, bet pvz. Mijus... Kaip būsimam vyrui, nežinau nežinau...
Atsakyti
vienos forumietės vaikas Lingailas.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 02 28, 17:47)
Na Noja dar visai ir nieko man, bet pvz. Mijus...  Kaip būsimam vyrui, nežinau nežinau...

Ko gero visi "sumoteriskinti" vyriski vardai skamba geriau negu "suvyriskinti" moteriski. Pvz., Roberta geriau nei Jovitas smile.gif

QUOTE(muminukas @ 2012 02 28, 18:24)
vienos forumietės vaikas Lingailas.

Jeigu nezinociau, kad cia vardas, pagalvociau, kad koks matematinis terminas, kaip ir pvz. tangentas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 02 28, 14:47)
Na Noja dar visai ir nieko man, bet pvz. Mijus...  Kaip būsimam vyrui, nežinau nežinau...

Lindgren apie Mijo rašė. Gal čia kokia variacija? bigsmile.gif
Atsakyti
MANO DRAUGE TAI BERNIUKUI IDEJO VEJAS O JAI MERGAITE BUTU PIEVA .KAI JUM bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiegliuke @ 2012 02 28, 23:11)
MANO DRAUGE TAI BERNIUKUI IDEJO  VEJAS  O JAI MERGAITE BUTU  PIEVA  .KAI JUM bigsmile.gif

nu man tai schmoll.gif
Atsakyti
Mano draugiu dukru vardai: Selina ir Aurora. Daug laiko prireike, kol pripratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amidala-nr-2 @ 2012 02 28, 23:35)
Mano draugiu dukru vardai: Selina ir Aurora. Daug laiko prireike, kol pripratau smile.gif

serijaliniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2012 02 28, 23:37)
serijaliniai  biggrin.gif

Tai jau taip...

O prie Vėjo kažkaip esu pratusi, nes kelis Vėjukus pažįstu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 28 vasario 2012 - 23:08
iš delfi straipsnio - Anfisa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spiegliuke @ 2012 02 29, 01:11)
MANO DRAUGE TAI BERNIUKUI IDEJO  VEJAS  O JAI MERGAITE BUTU  PIEVA  .KAI JUM bigsmile.gif

Gal jums pasigirdo, gal is tiesu mergaite butu Ieva?

QUOTE(hirundo* @ 2012 02 29, 18:59)
iš delfi straipsnio - Anfisa   blink.gif

Speju, kad ruse, tokiu vardu? Nes vardas rusiskas smile.gif
Atsakyti
susipazinau su mergina vardu Santa doh.gif tai mintyse iskart pagalvojau Santa klausas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti