Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(mamakubu @ 2012 02 17, 17:43)
O kaip jums vardas Scholastika? Buvo pas mus tokia paciente smile.gif

Kol susidūriau su realiu asmeniu, atrodė tik keistas. Kai dirbau ankstesniame surašyme instruktore, kuravau 8 apylinkes, - tai su biržos atsiųsta Scholastika turėjau vargo daugiau, nei su likusiais 7 surašinėtojais kartu paėmus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 01 05, 14:40)
Telesforas. g.gif
Lyg teleskopas, lyg šviesoforas...  unsure.gif  Pirmąkart girdžiu tokį vardą, gal apsipratus skambėtų... kaip vardas.  biggrin.gif

Esu dirbusi su tokiu pilieciu, kuris turejo šį varda. Metu jam gal apie 60 buvo tongue.gif , truputi neblaivas ir lapkricio menesi su tapkem vaiksciojo. Tikras Telesforas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2012 02 14, 15:57)
Čia gal iš "Lietuvos balso"? biggrin.gif

šita pati smile.gif

beje,žiūrėjau šian mamyčių klubą ir ten berniukas vardas Fasutas. nu..tai arba Faustą ne taip parašė,arba tikrai retą vardą vaikis turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 02 18, 20:59)
beje,žiūrėjau šian mamyčių klubą ir ten berniukas vardas Fasutas. nu..tai arba Faustą ne taip parašė,arba tikrai retą vardą vaikis turi ax.gif

aha as ir atkreipiau demesi smile.gif ir dar buvo vaikas vardu Pilėnas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 02 18, 19:59)

aš tai būčiau linkus manyti, kad visgi sumaišytos raidės, sakyčiau jai tai gali tapti MK "firminiu ženklu" biggrin.gif nes iš 2 laidų, kuriose filmavosi pažįstamos, būtent jų vardai buvo sumaišyti rolleyes.gif

o kalbant į temą - Gabrinė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2012 02 18, 07:23)
Kol susidūriau su realiu asmeniu, atrodė tik keistas. Kai dirbau ankstesniame surašyme instruktore, kuravau 8 apylinkes, - tai su biržos atsiųsta Scholastika turėjau vargo daugiau, nei su likusiais 7 surašinėtojais kartu paėmus  schmoll.gif

O manoji pazinotoji Scholastika jau tokiam brandziam amzelyje buvo ir kai dirbau VRM ji eiles mano chirurgui rase ir vis atnesdavo kol gydesi. Va kokia menine natura buvo biggrin.gif
Atsakyti
Olita (ir va sužinojau,kad lankai 19a taip vadino Alytų(
Atsakyti
Kažkurios SM narės mergaitė Amadėja.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 02 22, 14:00)
Kažkurios SM narės mergaitė Amadėja.

visai grazus vardas rolleyes.gif
Atsakyti
Moteris, gal ~30 m. - Linė

Papildyta:
QUOTE(Sidabrinee @ 2012 02 22, 14:46)