Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

Mūsų miestelyje užregistruota mergytė Mineda wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 01 28, 13:50)

As radau, kad 2006 metais vienas berniukas buvo iregistruotas vardu Minedas! http://www.tevu-darz...vardai/minedas/
Atsakyti
Guramis mega_shok.gif Visada galvojau, kad tai akvariuminė žuvis , o, pasirodo, kad gali būti ir vardas... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atsitiktinai perskaiciau šį straipsnį apie 2011m vardus : "Į klausimą, ar pernai buvo užfiksuota kokių nors neįprastų vardų, ar tėvai, suteikdami vaikui vardą, turėjo netradicinių pageidavimų, pašnekovė sakė: „Keletas tokių atvejų pasitaikė. Berniukams buvo duodami Raigardo, Mažvydo, Mangirdo, Margirio, Tauro, Giriaus vardai, mergaitėms – Gaudrės, Aurikos, Melenos, Žemynos, Žasminės, Jorūnės, Vilnės, Odrės, Umos vardai.
Pašnekovės teigimu, pernai sostinėje suteikta ir tokių retų vardų kaip Alegra ir Vanilė, Dangius, Germanas."

joo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2012 02 01, 20:50)
Atsitiktinai perskaiciau šį straipsnį apie 2011m vardus : "Į klausimą, ar pernai buvo užfiksuota kokių nors neįprastų vardų, ar tėvai, suteikdami vaikui vardą, turėjo netradicinių pageidavimų, pašnekovė sakė: „Keletas tokių atvejų pasitaikė. Berniukams buvo duodami Raigardo, Mažvydo, Mangirdo, Margirio, Tauro, Giriaus vardai, mergaitėms – Gaudrės, Aurikos, Melenos, Žemynos, Žasminės, Jorūnės, Vilnės, Odrės, Umos vardai.
Pašnekovės teigimu, pernai sostinėje suteikta ir tokių retų vardų kaip Alegra ir Vanilė, Dangius, Germanas."

joo blink.gif

Aurikas pazinojau bent dvi, su Dangium teko mokytis, Žasminė- na kažkas Disnėju myli, bet MELENA? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chouchou: 01 vasario 2012 - 21:57
Daugumą vardų galima dar suprasti .. na bet tik ne Minedas/us .. doh.gif
Ir paskaičius visus keistus/retus vardus pagalvoju ar norėčiau tokiop vardo pati .. Tikrai pasikeisčiau sulaukus pilnametystės .. doh.gif Kažkoks gyvenimo gadinimas su kai kuriais vardais. blink.gif Arba gal ir gerai, nereiks nei pravardės naglos, nes jau vardas 'naglas' lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš vaikystėje savo vardo nemėgau, nes kadangi esu Ugnė, tai ugnim vadindavo žiežirba,žarija ir t.t. doh.gif lotuliukas.gif
Asmeniškai aš gyvenime savo vaikui neduočiau perdaug reto vardo, mėnesių,upių,medžių ir t.t. pavadinimų. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2012 02 01, 21:50)

joo blink.gif

Berniukams buvo duodami Raigardo, Mažvydo, Mangirdo, Margirio, Tauro, Giriaus vardai, mergaitėms – Gaudrės, Aurikos, Žemynos, Jorūnės, Vilnės vardai.

Man visi šie labai gražūs... smile.gif

Kas liečia Germano vardą, tai man labai gražus lietuviškas varinatas - Germantas - Lietuvių dvikamienis vardas, kur ger- [= geras (doras)] ir mant- [= mantus (sumanus) arba manta (turtas)].
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2012 02 01, 20:50)

joo blink.gif

Paraudoninau vardus iš šio sąrašo, kurie man skamba normalių normaliausiai, nuostabos nesukelia ir prie neįprastų ar keistų vardų aš jų nepriskirčiau smile.gif
Atsakyti
Man Vanilė kažkodėl labai keistai skamba kaip vardas. Dar brolį Plombyru tegu pavadina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 02 02, 18:18)
Man Vanilė kažkodėl labai keistai skamba kaip vardas. Dar brolį Plombyru tegu pavadina. doh.gif

Oi negaliu, kaip prajuokino vardo pasiulymas broliui lotuliukas.gif Na, as buciau siuliusi Cinamona blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2012 02 02, 14:18)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 01 28, 08:50)

OMG blink.gif
Atsakyti