Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (V tema)

QUOTE(mijaka @ 2012 01 19, 18:27)
koks man sunkus filmas Громовы.....jau ne vieną kartą buvau pradėjus žiūrėt, bet man perdaug nelaimingų atsitikimų ir neteisybės, kad net gerklę suspausdavo....dabar jau įpusėjau, gal šį kartą ir baigsiu....nes labai išgirtas filmas, na bet ne man tokie sunkūs sad.gif

Tikrai sunkus ,blioviau nerealiai,todel ir patiko biggrin.gif isviso yra tik keli filmai per kuriuos esu verkus ir dar ivaidyba superine net ir maziausiu vaiku. Galiu nudziuginti antra dalis truputi lengvesne biggrin.gif
Atsakyti
vakar parasiau kinozalui laiska,ko jie vel grasina mane ismest fear.gif
siandien ziuriu atsakymas-atsiprasymas,ir dadejo 10gb nail.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 01 20, 14:48)
vakar parasiau kinozalui laiska,ko jie vel grasina mane ismest fear.gif
siandien ziuriu atsakymas-atsiprasymas,ir dadejo 10gb nail.gif

Na gi malaciai

Papildyta:
Tai ka damos ir madmuzeles- uzplaukem ant seklumos? Nieks nieka neziuri... ir ko gero ziuret ner ka... Kazkaip pasiulos visai mazai...
Tylu kaip per misias mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 20 sausio 2012 - 23:12
QUOTE(Comet @ 2012 01 19, 19:54)
Tikrai sunkus ,blioviau nerealiai,todel ir patiko  biggrin.gif  isviso yra tik keli filmai per kuriuos esu  verkus ir dar ivaidyba superine net ir maziausiu vaiku. Galiu nudziuginti antra dalis truputi lengvesne  biggrin.gif

na, vis dėl to priėjau išvados, kad man nepatinka šis filmas...vaidyba ok, bet scenarijus ne, nebent filmo puikumas sprendžiamos iš išlietų ašarų kiekio doh.gif 12 serijų totalios tragedijos....pozityvių akimirkų tik buvo pirmoje ir....15 paskutinių minučių 12 serijoje...o daugiau - nei vienos doh.gif net užpykau...juk turi maišytis gėris su blogiu. Na, man dar šviežia viskas, atrodau kaip atgėrus dvi dienas, paakiai ištinę lotuliukas.gif nors gal, jei žiūrėt per TV, kartą į savaitę, tai ir ramiau praeitų...
bandysiu kauptis antrai daliai, labiau dėl smalsumo...ir dėl to, kad per tiek serijų, nori nenori, susigyveni su herojais, bet tai nereiškia, kad filmas tobulas..

tai lieka geras variantas - žiūrėti online, jei neleidžia siust....laidus pajungus prie tv, šiek tiek palaukus kol užskiraus (jei negreitas ryšys) ir vualia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2012 01 13, 13:59)
O kiek yra Lastockino gniezdo seriju? kazkur maciau, kad 24, o dabar randu tik 12?

Man tas nea schmoll.gif istveriau viena serija ir dar truputi blush2.gif
Atsakyti
http://kinozal.tv/de...s.php?id=917241
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 21, 15:10)

Aprašymas fainas. Matei?
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 01 21, 17:26)
Aprašymas fainas. Matei?

Maciau tik kad fainas aprasymas, siunciuosiu dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 01 20, 23:08)
Tylu kaip per misias mastau.gif

lotuliukas.gif

Pažiūrėjau Сибиряк http://good-zona.ru/...011/19-1-0-4709
Normalus filmas.Nėra toks,kad oi,bet žiūrėti galima.

Назад к счастью, или Кто найдет Синюю птицуhttp://kino-live.org/komedyy-onlajn/713879-nazad-k-schastyu-ili-kto-naydet-sinyuyu-pticu.html
Patiko.Lengvas.Iki komedijos - jam labai toli.Bet visumoj...yra apiekąpamąstyti žiūrint filmą.
Patiko garso takelis ax.gif
Atsakyti
[quote=visgi,2012 01 18, 19:46]
Kaip tik dabar ziuriu veiksmo f. ''Раздолбай'' /2011/

Sveikos, as kaip vaiduoklis sioje temoje, pasivaidenu ir vel pradingstu blush2.gif
kaip tik ziurim si filma, bet nieko ypatingo verysad.gif

O kokius jus ziurite filmus kartu su savo vyrais? Nes maniskis melodramu nemegsta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 01 21, 20:47)
O kokius jus ziurite filmus kartu su savo vyrais? Nes maniskis melodramu nemegsta  schmoll.gif

mano vyras kai dar nebuvo mano vyru , tai ziurejo kartu su manim Gita ir Zita biggrin.gif dabar su manim kartu isvis neziuri jokiu filmu.Telike jis vėpso boksa, krepsini ir rali.
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 01 21, 18:47)
O kokius jus ziurite filmus kartu su savo vyrais? Nes maniskis melodramu nemegsta  schmoll.gif

Karinius daugiausiai. Ir tokio rimtesnio siužeto filmus ar serialus.Ar geras komedijas.
Mielai kartu pažiūrėjom Igra serialą, Internus (visada), karinius: 1942,http://seriali.kz/serialrus/133-1942-serial-2011.html
Leningrado ataka, Zveroboj - v žiūrėjo kęsdamas lotuliukas.gif
Dar geri buvo žiūrėjimui kartu: Дикий; Солдаты ;Воронины Случайный свидетель; Чистая проба
;Беглец; Возвращение домой
................ ir žinoma daug karinių filmų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajulita: 21 sausio 2012 - 20:10