Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (V tema)

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 15, 20:57)
Ka tik paziurejau Моя новая жизнь tai noriu pasisakyt
gathering.gif 
filmas neblogas , melodrama, lengvas, veiksmas yra , bet jau "o sventas naivume" doh.gif  doh.gif  doh.gif uzkniso pasiaukojimas, ir dar aktore kaip buvo pradzioj boba, taip ir liko, buna kad rodo pilka pele, kuri pavirsta grazuole, o cia daryk ja nedares, paprasta bobelka, ai , svarbu  kad Mileris grazus mirksiukas.gif
bet siaip melodramu megejoms rekomenduoju , nors gal kai kuriom bus vietom labai pikta tongue.gif

Baigiu ziuret, nu tikrai vietom taip pikta, kad negaliu gun_bandana.gif Nors pabaiga normali, jau nusigandus buvau karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(visgi @ 2012 01 16, 01:44)
''Лесное озеро'' /2011/
Премьера 15 января 2012 Mелодрама

Tpfu ta pabaiga kaip man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 18 sausio 2012 - 23:19
Pasirode jau eteryje ''Огуречная любовь'' /2012/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=916124
Papildyta:
QUOTE(Ingaja @ 2012 01 18, 23:08)
Tpfu ta pabaiga kaip man nepatiko  schmoll.gif

Gerai kad neziurejau. O tai ji liudna ar be rysio? (''Лесное озеро'' /2011/)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 18 sausio 2012 - 23:14
QUOTE(visgi @ 2012 01 18, 23:11)
Gerai kad neziurejau. O tai ji liudna ar be rysio? (''Лесное озеро'' /2011/)

Berysio schmoll.gif Bent jau man rolleyes.gif Su savo tuo vyreliu pasiliko doh.gif Nemegstu tokiu, blin senis i kaire vaiksciojo ir galiausiai ji atgal priima blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 18 sausio 2012 - 23:21
QUOTE(Comet @ 2012 01 18, 19:29)
Prisiminiau viena gera serijala 2007 metu. Kam patinka filmai su veiksmu rekomenduoju. Платина http://kinozal.tv/de...s.php?id=159252

thumbup.gif geras,su vyru tokius ziurim.man ir tinkami,nes reik pertrauku nuo melodramu,kad neapsiseileciau pati lotuliukas.gif

QUOTE(visgi @ 2012 01 18, 19:46)
Kaip tik dabar ziuriu veiksmo f. ''Раздолбай'' /2011/

g.gif man ,kai parasyta komedija-bjevik,labai nedera.todel net nesiunciu,nes ne viena panasiai rasyta macius,labai jau be rysio

QUOTE(Ingaja @ 2012 01 18, 23:20)
Berysio  schmoll.gif Bent jau man rolleyes.gif Su savo tuo vyreliu pasiliko  doh.gif Nemegstu tokiu, blin senis i kaire vaiksciojo ir galiausiai ji atgal priima  blink.gif

g.gif na meginsiu ziuret.o gal man patiks,jus visos skirtingos esam biggrin.gif

uzsnigtos sedim,tai tik ziuret ir ziuret
Atsakyti
Labukas,aš pas jus šviežia ir labai noriu pažiūrėti rojaus obuoliukus,bet kažkodėl paieška neranda jūsų duotose nuorodose.Ką ne taip darau?gal nemoku ieškoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2012 01 19, 11:51)
Labukas,aš pas jus šviežia ir labai noriu pažiūrėti rojaus obuoliukus,bet kažkodėl paieška neranda jūsų duotose nuorodose.Ką ne taip darau?gal nemoku ieškoti blush2.gif

Čia,jei prisiregistravusi kinozale:
http://kinozal.tv/br...F...amp;a=0&o=0
O jei online,tai aš vis googlinu ir renkuosi-vis tiek kažkuri rodo:
http://www.google.lt...&...360&bih=612
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 01 18, 19:46)
''Раздолбай'' /2011/

Is neturejimo ka veikt- ziuret galima, ypac bevalgant saltibarscius hihihi.gif (na tik i aktore ziuret buvo neimanoma tai jau tikrai, is kur ja tokia ir istrauke, fuj blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 19 sausio 2012 - 15:31
sveikos 4u.gif
merginos ar girdejot ka, kad negalima siustis, nes tai piratavimas ?
Tipo eme gaudyt stipriai.
Atsakyti
o savam naudojimui irgi?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 01 19, 17:16)
o savam naudojimui irgi?

isgirdau siandien, kad taip. Nezinau kaip jus kai parsisiunciat ar persikeliat ji kazkur ar kiti gali siustis is jusu, ar paliekat torentuose filma ?
as kazkada istryniau, gavau bana is ten, is kur siunciausi, kad kitiems neduodu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 19, 16:35)
isgirdau siandien, kad taip. Nezinau kaip jus kai parsisiunciat ar persikeliat ji kazkur ar kiti gali siustis is jusu, ar paliekat torentuose filma ?
as kazkada istryniau, gavau bana is ten, is kur siunciausi, kad kitiems neduodu  doh.gif

kinozale ir mane ismete
prisiregistravau vel.pora kart jau sms siunciau,nes neleidzia isustis,ar 1filma tik
sindien vel neleido
siaip is torrentu siunciuos,tik jie veluoja su naujais filmais
nelaikau as kompe,nes man lagina paskui
as susikeliu i kieta diska
Atsakyti
koks man sunkus filmas Громовы.....jau ne vieną kartą buvau pradėjus žiūrėt, bet man perdaug nelaimingų atsitikimų ir neteisybės, kad net gerklę suspausdavo....dabar jau įpusėjau, gal šį kartą ir baigsiu....nes labai išgirtas filmas, na bet ne man tokie sunkūs sad.gif
Atsakyti