Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (V tema)

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 08, 15:05)
Gerai 4u.gif  tuomet klausim kitaip: ar matet tos trecios dalies kiek nors? mirksiukas.gif
Internete pilna tik jos nuorodu , paties serialo  dar nera ideta.Pasidalinkit , jei turit, imeskit nuorodele per kur ziuret.Aciu smile.gif

blush2.gif turiu atsiprašyti - ten kur maniau turinti III-ą dalį, tai tik II-os dalie 3 diskas doh.gif ir dar tokia kokybe, kad siaubas blink.gif Trinu lauk ir ieškau normalaus formato net 2-os dalies blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Назад к счастьюб или,,,,,,,

ką tik pažiūrėjau, vienas geresnių pastaruoju metu matytų filmų thumbup.gif ir idėja, ir aktoriai wub.gif

vakar žiūrėjau Слушатель
irgi idėja patiko thumbup.gif neblogas
Papildyta:
dabar laaaaaaaaabai laukiu Мой парень ангел jaučiu bus geras thumbup.gif: mačiau jau yra įdėta, bet prastos kokybės doh.gif lauksiu geresnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 01 08, 17:59)
Ar tikrai nemaišot su kokiu kitokiu?  g.gif Nu bendrai gal.. Bet keista,kad sakot pardėj kažkada pirko,o internete dar niekur nėra  g.gif

jau tikrai pamaniau,kad maisau su -pseudonim albanec doh.gif
na pasirodo ir ketvirta turiu.o pirkta gal pries 2,ar 3metus.nepatingejau net nufotkint lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 01 08, 19:19)
jau tikrai pamaniau,kad maisau su -pseudonim albanec doh.gif
na pasirodo ir ketvirta turiu.o pirkta gal pries 2,ar 3metus.nepatingejau net nufotkint lotuliukas.gif
user posted image

Diskai kitaip numeruojami. Ir aš susimaišiau.
3 dalis išleidžiama tik 2012metais, pasirodo. Nes 1 dalies yra 32 serijos, 2-os irgi32.
Į kelis diskus ir surašo. Viršelis kaip tik II-os dalies.
user posted image
Eina kakū - jau biškį daugokai jo, bet reiks žiūrėt ir trečią dalį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 01 08, 19:33)
Diskai kitaip numeruojami. Ir aš susimaišiau.
3 dalis išleidžiama tik 2012metais, pasirodo. Nes 1 dalies yra 32 serijos, 2-os irgi32.
Į kelis diskus ir surašo. Viršelis kaip tik II-os dalies.

doh.gif lotuliukas.gif tikrai eina kaku,vadinasi as tik 32serijas maciau,jei turiu 4diskus doh.gif
na ka,reik siustis
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 01 08, 19:40)
doh.gif  lotuliukas.gif tikrai eina kaku,vadinasi as tik 32serijas maciau,jei turiu 4diskus doh.gif
na ka,reik siustis

dar kol kas neradau 3 dalies. Tik antrą siunčiuosi. Geresnės kokybės, neišmėtytą diskais (ale apsižioplink tu man taip doh.gif blush2.gif )
O antra irgi tokia patempta, kaip pirma?
Atsakyti

QUOTE(girene @ 2012 01 08, 19:40)
doh.gif  lotuliukas.gif tikrai eina kaku,vadinasi as tik 32serijas maciau,jei turiu 4diskus doh.gif
na ka,reik siustis

Tiek to-nekakokit lotuliukas.gif Bet aš ir pamaniau,kad čia kažkas ne taip smile.gif
Atsakyti
as tai telika sian kankinu , cia per kinozala nesisiunciau tu filmu , o telike uzkabliavo , paziurejau muzchina vo mhe, dabar ziuriu 4 grupe, grazu gi biggrin.gif
''Жажда экстрима'' nea, biskiuka paziurejau , nekabina visai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 08 sausio 2012 - 21:11
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 08, 22:09)
as tai telika sian kankinu , cia per kinozala nesisiunciau  tu filmu , o telike uzkabliavo , paziurejau muzchina vo mhe, dabar ziuriu 4 grupe, grazu gi biggrin.gif
''Жажда экстрима'' nea, biskiuka paziurejau , nekabina visai...

paziurejau ir as, ideja filmo tokia...na fantastika, bet filmukas fainas thumbup.gif
per viena kanala parode, dabar kartos per kita lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustina2000: 08 sausio 2012 - 21:16
jau rodo per kita kanala biggrin.gif
Atsakyti
Muzhčina vo mne aš jau peržiūrėjus visą senai, bet vistiek ir per tv pasižiūriu hihihi.gif normalus visai, tik dar kartą verčiantis stebėtis kaip viskas gražu ir paprasta serialuose hihihi.gif
Atsakyti
''Новое платье Королёвой'' /2012/
Премьера 14 января; Романтическая комедия

http://tv.domashniy.ru/project/2920/
Atsakyti