Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (V tema)

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 07, 15:17)
su Cernysovu dar vienas, matem ar ne?Siuzetas tai kaip ir visu , paziurejau ir nieko neatsimenu, mirksiukas.gif  arba dar neziurejau:
http://kinozal.tv/de...s.php?id=693923

Manau tikrai matet, tik kitu pavadinimu ''Суррогатная мать'' . As maciau ir pirma ir antra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 07 sausio 2012 - 15:50
QUOTE(visgi @ 2012 01 07, 17:48)
Manau tikrai matet, tik kitu pavadinimu ''Суррогатная мать'' . As maciau ir pirma ir antra smile.gif

Tiksliai ohmy.gif
nu jau tie rusai su filmu pavadinimais, sakau , kad siuntiesi ir galvoji:maciau - nemaciau...tikra romaska doh.gif
ai , tiesa, siunciuosiu su Delongu , kad ir bojevikas, bet aprasymas patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 07 sausio 2012 - 15:59
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 07, 15:57)
Tiksliai ohmy.gif
nu jau tie rusai su filmu pavadinimais, sakau , kad siuntiesi ir galvoji:maciau - nemaciau...tikra romaska  doh.gif

O neskaitot aprašymų? Aš tai pirmu numeriu skaitau, tada pagooglinu vaizdų, atsiliepimų ir tik tada siunčiu. Kad nesisiųst matytų ir reitongų be reikalo nemėtyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 01 07, 17:59)
O neskaitot aprašymų?

skaitau , bet kartais daugiau ziuriu komentatoriu atsiliepimu , o dar as susipainioju , nes perziurejus tiek filmu jauciu kad galvoj nelabai kas ir like apart tos makalynes.Va ir dabar, uzuot ka nuveikus, sedziu , edu ir ziuriu filmus, sian 4 maciau.Dabar galvoju tingine as ar ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 07, 15:57)
Tiksliai ohmy.gif
...tiesa, siunciuosiu su Delongu , kad ir bojevikas, bet aprasymas patiko.

kai paziuresit- brukstelkit atsiliepima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 07 sausio 2012 - 16:07
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 07, 16:05)
skaitau , bet kartais daugiau ziuriu komentatoriu atsiliepimu

Kad komentatoriai ne visada atspindi realybę g.gif Bet jei visi rėkia, kad šūdas, nesisiunčiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 07, 16:05)
susipainioju , nes perziurejus tiek filmu  jauciu kad galvoj nelabai kas ir like apart tos makalynes g.gif

na man todel ir kyla vis dazniau minciu kazkaip si reikala sutvarkyti mastau.gif sakau gal temos tituliniam pirmam lape surasyti, t.y. surankioti per visas penkias temas, visu filmu pavadinimus (ir zinoma su metais)...kad isvengti tos painiavos ir dubliavimosi... na kazka tokio panasaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 01 07, 16:14)
na man todel ir kyla vis dazniau minciu kazkaip si reikala sutvarkyti mastau.gif sakau gal temos tituliniam pirmam lape surasyti, t.y. surankioti per visas penkias temas, visu filmu pavadinimus (ir zinoma su metais)...kad isvengti tos painiavos ir dubliavimosi... na kazka tokio panasaus g.gif

Ale tai koks čia darbas doh.gif Ir kaži ir verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 01 07, 19:11)
Ale tai koks čia darbas  doh.gif  Ir kaži ir verta  g.gif

man asmeniskai tai patiktu , kad kas nors toki darba nudirbtu. thumbup.gif
Butu konkreciau ir taip jau filmai kartojasi .Paziurejau pirma tema ir kitas, oi daug tu paciu filmu nuorodu ideta..
paziurejau Она сказала да puse filmo , nuobodus.Cernysovas zavus, filmas nea schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 07 sausio 2012 - 17:20
Aš norėčiau dar ir dar tokių filmų kaip Дыши со мной rolleyes.gif Vienu atsikvėpimu sužiūrėjau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 07, 17:15)
man asmeniskai  tai patiktu , kad kas nors toki darba nudirbtu. thumbup.gif
Butu konkreciau ir taip jau filmai kartojasi .Paziurejau pirma tema ir kitas, oi daug tu paciu filmu nuorodu  ideta..
paziurejau Она сказала да puse filmo , nuobodus.Cernysovas zavus, filmas nea schmoll.gif

as net puses neperziurejau,visai nekabina
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 01 07, 17:33)
Aš norėčiau dar ir dar tokių filmų kaip Дыши со мной rolleyes.gif Vienu atsikvėpimu sužiūrėjau wub.gif

O taaaaaiiiiiiiiiip wub.gif thumbup.gif
Atsakyti