Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (V tema)

QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 01 05, 16:19)
Dėkui..O tai čia ne iš Svatų serijos kaži bus šitas Mitiajus  g.gif  Tai kai bus,pasakykit-ieškosiu kinozale  ,nes nenoriu registruotis kitur  ax.gif

Idomu tik TAs ''Скоро'' kiek ir kada istikruju bus ''cкоро'' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 01 05, 16:27)
Idomu tik TAs ''Скоро'' kiek ir kada istikruju bus ''cкоро'' smile.gif

Nebeturit ką žiūrėt??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 01 05, 16:39)
Nebeturit ką žiūrėt???  blush2.gif

Po truputi resursai jau senka senka... smile.gif
Yra keletas dar uzsilikusiu is senu metu (neperziuretu)
Atsakyti
''Три сестры'' /2012/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=910092

''Небесные родственники'' /2011/
Премьера 9 января 2012 Жанр лирическая комедия Cерий 8

http://www.rutv.ru/t...5200&cid=42&d=0

''Ночной таверны огонек'' /2012/
Премьера 9 января

Vaidina Наталья Рудова

user posted image

http://www.kinoaktiv...2012-01-05-2178
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 05 sausio 2012 - 18:56
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 05, 12:50)
Kas ziurit Nadiezda?Noreciau komentaru .Man patinka, o visos tylit.Neziurit, ar negrazus?Siunciuosiu jau 6 serija, visai neprailgo, liko dar 6.Fantazijos yra, bet apskritai man tinka. rolleyes.gif

Nu man nea schmoll.gif blush2.gif Per daug kriminalo ir per mazai meiles lotuliukas.gif Paziurejau 4 serijas ir mesiu, nes pasisemiau kriminalo iki ausu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2012 01 06, 00:07)
Nu man nea  schmoll.gif  blush2.gif Per daug kriminalo ir per mazai meiles  lotuliukas.gif Paziurejau 4 serijas ir mesiu, nes pasisemiau kriminalo iki ausu  blush2.gif

4u.gif aga, mat kaip cia yra biggrin.gif Meiles per maza ax.gif Dabar dar ziuriu Nina , ten ir panasus siuzetas - meiles maziau nei visokiu nieksybiu , kriminalo ir saudymu.Mane paskutiniu metu tai veža mirksiukas.gif
Bliamba, grazi ta Rudova, sviesiaplauke grazesne nei juoda... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 05 sausio 2012 - 22:40
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 05, 22:36)
4u.gif aga, mat kaip cia yra biggrin.gif Meiles per maza ax.gif Dabar dar ziuriu Nina , ten ir panasus siuzetas - meiles maziau nei visokiu nieksybiu , kriminalo ir saudymu.Mane paskutiniu metu tai veža mirksiukas.gif

Nu Nina kazkaip skaniai sulesiau biggrin.gif Skanesne man pasirode lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 05 sausio 2012 - 22:51
Pažiūrėjau Ромашка, кактус, маргаритка ir vėl einu miegoti su šypsena biggrin.gif

Saldžių sapnų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 05, 22:36)

Oi, Nina iš senų laikų pamenu, kai premjerinis buvo ir per kažkurį kanalą rodė, super filmas. Man labai patiko rolleyes.gif
Po jo, pamenu, rodė Next'ą su amžinatilsį Abdulovu, kas mėgstat tipo detektyvus, irgi super.

Parašiau kaip totali bobutė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 01 05, 14:54)
Sie filmai turi pasirodyti, t.y. ''Скоро на сайте'' , todel pasiskaicius ju aprasymus ir susidariau sarasiuka. Is aprasymu lyg tokie gan nieko nieko visai.... Jau zinau ka noresiu jamti Kinozale smile.gif
O ''Байки Митяя'' /2012/ kaip ir kiti visi is to sarasiuko- stai siame puslapyje
http://www.kinoimperia.com/news/1-0-18

thumbup.gif kaip fain,lauksim mitiajaus lotuliukas.gif matau ir zveroboj tesini,kazkada ziurejau,patiko
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 01 06, 01:00)
Oi, Nina iš senų laikų pamenu, kai premjerinis buvo ir per kažkurį kanalą rodė, super filmas. Man labai patiko rolleyes.gif
Po jo, pamenu, rodė Next'ą su amžinatilsį Abdulovu, kas mėgstat tipo detektyvus, irgi super.

Parašiau kaip totali bobutė biggrin.gif

4u.gif tai ziuresiu , aciu uz rekomendacija, Abdulovas man patiko biggrin.gif
O jei Mitiajus tas pats kur svotuos, tai Ninoj jis vaidina zudika - snaiperi, buvo jaunesnis ir man visai neblogas .
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 01 06, 09:09)
: matau ir zveroboj tesini,kazkada ziurejau,patiko

O,kaip aš čia ir šitą pražiūrėjau g.gif Man ir Zverobojus labai patiko
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 06, 09:30)
4u.gif tai ziuresiu , aciu uz rekomendacija, Abdulovas man patiko biggrin.gif
O jei Mitiajus tas pats kur svotuos, tai Ninoj jis vaidina zudika - snaiperi, buvo jaunesnis ir man visai neblogas .

Taip,Abdulovas thumbup.gif NEXTą su vyru su dideliu malonumu žiūrėjom
Taip,aš ir kažkokiam fi,me mačius,kad jis banditą vaidina ir net nepagalvojau,kad tai šauniai gali suvaidint komišką vaidmenį-atrodė,kad ant kaktos užrašyta"bandiūga" smile.gif Kaip ir pvz.Nagijevo neįsivaizduoju komedijoj vaidinant smile.gif
Atsakyti