Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (V tema)

QUOTE(girene @ 2012 01 05, 13:13)
imeskit nuoroda,nerandu
aciu

http://kinozal.tv/de...s.php?id=775955
man nepatiko , nes ten rusu estrada pagrinde, nu ir truputis svotu.Toks naujametinis ogoniokas 4u.gif
ai , prisiminiau , ziurejau pries metus as ji , tai Kirkorovo ta rude dainininke paklause keliu zvaigzduciu viesbutis tam kaime yra, tai jis pasake, kad viena zvaigzdute daugiau , nes jis ten ateina...(kazkas panasaus, jau ir primirsau ) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 05 sausio 2012 - 12:37
Sveikos,

Pastaruosius metus vis užsivertusi darbais buvau, pikta, irzli, nieko nenorinti, netyčia vakare pažiūrėjau rusų filmą ir dabar kiekvieną vakarą lyg saulėgrąžas kremtu, miegoti su ramia dūšia, šypsena veide einu.

Pradėjau nuo tokių "lengvų", niekuo neypatingų filmų, bet jie geri tuo, kad juos pažiūrėjus gera bigsmile.gif

Ketinu išstudijuoti temą, ką Jūs žiūrit. Patapau gerbėja thumbup.gif

Aš pradėjau ir tęsiu su šitais (visi Oksanos Bairak režisuoti): Moteriška nuojauta (ženskaja intuycyja, 2 dalys), Снежная любовь, или Сон в зимнюю ночь, В двух километрах от Нового года, vakar žiūrėjau Zimnij son. Romantika užliejo smegenis ir širdį lotuliukas.gif Vien į Černyšovą galima visą vakarą žiūrėt wub.gif

Smagu bus pasidalint mintimis, jei priimsit į tarpą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 05, 13:11)
http://kinozal.tv/de...s.php?id=775955
man nepatiko , nes ten rusu estrada pagrinde, nu ir truputis svotu.Toks naujametinis ogoniokas 4u.gif
ai , prisiminiau , ziurejau pries metus as ji , tai Kirkorovo ta rude dainininke paklause keliu zvaigzduciu viesbutis tam kaime yra, tai jis pasake, kad viena zvaigzdute daugiau , nes jis ten ateina...(kazkas panasaus, jau ir primirsau ) smile.gif

Mes tuos muzikinius intarpus tai prasukom, tai filmas tapo visai smagus drinks_cheers.gif Buvo nepiktai pasisaipyta is visu visu zvaigzdziu, dizaineriu biggrin.gif

Vakar maciau, tai galiu komentuoti: Kirkorovui nuo limuzino kaimo pijokai padanga numove lotuliukas.gif , o lauke sniegas, puga... Pamate vietine bakuze, sako cia viesbutis. Kirkorovas tarstelejo: "na bent jau tas viesbutis tures pusantros zvaigzdutes" biggrin.gif Mergina klausia: "kaip suprasti?", Kirkorovas-"nes ten busim mudu:as-zvaigzde ir tu-puse zvaigzdes" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Azul @ 2012 01 05, 14:38)
Sveikos,

Pastaruosius metus vis užsivertusi darbais buvau, pikta, irzli, nieko nenorinti, netyčia vakare pažiūrėjau rusų filmą ir dabar kiekvieną vakarą lyg saulėgrąžas kremtu, miegoti su ramia dūšia, šypsena veide einu.

4u.gif Sveika, ot cia tai prisistatymas thumbup.gif
Visus Jusu isvardintus filmus esu macius smile.gif , tik savo meiles neturiu jokios, Makarskio nemyliu , Solovjevas paseno , nustorejo , o koks vyras buvo wub.gif Djacenka jau irgi seniai ismyletas, na likes dar Pavelas Delonge biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 01 05, 14:44)

biggrin.gif nu kad taip ir yra, teisingai jis pasake drinks_cheers.gif
Kas ziurit Nadiezda?Noreciau komentaru .Man patinka, o visos tylit.Neziurit, ar negrazus?Siunciuosiu jau 6 serija, visai neprailgo, liko dar 6.Fantazijos yra, bet apskritai man tinka. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 05 sausio 2012 - 12:54
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 05, 12:50)
4u.gif Sveika, ot cia tai prisistatymas  thumbup.gif
Visus Jusu isvardintus filmus esu macius  smile.gif

Gal ką parekomenduot galėtumėt iš serijos "myliu, noriu, dviese tarp miškų, užstrigę kelyje, sena meilė....." lotuliukas.gif
Laukiu nesulaukiu vakaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Azul @ 2012 01 05, 14:56)
Gal ką parekomenduot galėtumėt iš serijos "myliu, noriu, dviese tarp miškų, užstrigę kelyje, sena meilė....."  lotuliukas.gif
Laukiu nesulaukiu vakaro  blush2.gif

Jus geriau perziurekit senas temas, ten nuorodu ir komentaru yra, issirinksit, nes daug yra tokiu labai fainu vienkartiniu filmu , kuriu po paros nepameni pavadinimo.O kai ziuri filma , tai labai neblogas atrodo , bet daugelis melodramu be veido, mirksiukas.gif ta prasme grazu ir tiek ...Paziurim - pamirstam , po menesio matau , kad filmas koks tai nematytas, paziuriu pradzia- taigi maciau pries menesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azul @ 2012 01 05, 12:38)
Sveikos,
netyčia vakare pažiūrėjau rusų filmą ir dabar kiekvieną vakarą lyg saulėgrąžas kremtu, miegoti su ramia dūšia, šypsena veide einu.
Pradėjau nuo tokių "lengvų", niekuo neypatingų filmų, bet jie geri tuo, kad juos pažiūrėjus gera bigsmile.gif

Smagu bus pasidalint mintimis, jei priimsit į tarpą  ax.gif

Stai taip netycia ir visai nekaltai prasideda meile rusu filmams smile.gif Ir tikrai myliu juos uz tai, kad atrodo lyg nieko ypatingo, viskas paprasta, lengva, bet kaip sakot-paziuri ir gera wub.gif
Labas isiliejus i musu bureli 4u.gif

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 05, 12:50)
Kas ziurit Nadiezda?Noreciau komentaru .Man patinka, o visos tylit.Neziurit, ar negrazus?

Tyliu nes dar neziuriu, ''neprisikasiau'' dar iki jo smile.gif

QUOTE(Azul @ 2012 01 05, 12:56)
Gal ką parekomenduot galėtumėt iš serijos "myliu, noriu, dviese tarp miškų, užstrigę kelyje, sena meilė....."  lotuliukas.gif

Zinot, tokiu nemazai yra bet stai sia akimirka negaliu atsimint nors tu ka, jei turit laiko ir noro- perzvelkit visas 5 temukes ir tikrai rasit tai ko ieskot, na arba tuoj operatyviai gal ka mergaites jums pasiulys (kam su atmintim geriau) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 05 sausio 2012 - 13:28
Savo sarasiuka papildziau siais naujais (idedu ir cia) smile.gif

''Ласточкино гнездо'' /2012/
Премьера 9 января Cерий 24 Жанр: мелодрама

''Однолюбы'' /2012/
Жанр: мелодрама, драма Cерий 12

''Мой капитан'' /2012/
Жанр: мелодрама, приключения Cерий 4

''Жемчужина у моря'' /2012/
Жанр: детектив Cерий 12

''Горелково'' /2012/
Жанр: мелодрама Cерий 4

''Вероника'' /2012/
Жанр: мелодрама Cерий 16

''На край света'' /2012/
Жанр: мелодрама Cерий 8

''Измена'' /2012/
Жанр: драма Cерий 8

''Брат и сестра'' /2012/
Жанр: драма Cерий 12

''Не кончается синее море'' /2012/
Оригинальное название: ''Смех и грех'' /2012/
Жанр: мелодрама Cерий 8

''Байки Митяя'' /2012/
Жанр: комедия Cерий 16
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 05 sausio 2012 - 14:30
QUOTE(visgi @ 2012 01 05, 13:51)

''Байки Митяя'' /2012/
Жанр: комедия Cерий 16

O kur jūs radot šį filmą? Kinozale aš jo nerandu
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 01 05, 14:49)
O kur jūs radot šį filmą? Kinozale aš jo nerandu

Sie filmai turi pasirodyti, t.y. ''Скоро на сайте'' , todel pasiskaicius ju aprasymus ir susidariau sarasiuka. Is aprasymu lyg tokie gan nieko nieko visai.... Jau zinau ka noresiu jamti Kinozale smile.gif
O ''Байки Митяя'' /2012/ kaip ir kiti visi is to sarasiuko- stai siame puslapyje
http://www.kinoimperia.com/news/1-0-18
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 05 sausio 2012 - 15:23
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 01 05, 13:50)

Kas ziurit Nadiezda?Noreciau komentaru .Man patinka, o visos tylit.Neziurit, ar negrazus?Siunciuosiu jau 6 serija, visai neprailgo, liko dar 6.Fantazijos yra, bet apskritai man tinka. rolleyes.gif

laukiu kol visos serijos bus,po vieną neįdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 01 05, 14:54)
Sie filmai turi pasirodyti, t.y. ''Скоро на сайте'' , todel pasiskaicius ju aprasymus ir susidariau sarasiuka. Is aprasymu lyg tokie gan nieko nieko visai.... Jau zinau ka noresiu jamti Kinozale smile.gif
O ''Байки Митяя'' /2012/ kaip ir kiti visi is to sarasiuko- stai siame puslapyje
http://www.kinoimperia.com/news/1-0-18

Dėkui..O tai čia ne iš Svatų serijos kaži bus šitas Mitiajus g.gif Tai kai bus,pasakykit-ieškosiu kinozale ,nes nenoriu registruotis kitur ax.gif
Atsakyti