Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (V tema)

QUOTE(eliss @ 2012 01 04, 10:22)
В полдень на пристани - ech,koks geras filmas...Mane tokie paprasti, nuoširdūs filmai labai sujaudina,gale net ašarą nubraukiau rolleyes.gif

Pritariu drinks_cheers.gif ir rekomenduoju visoms thumbup.gif
Atsakyti
o aš net pirmos serijos neįpusėjau unsure.gif man kaip tik pasirodė pervaidinta viskas...ir dar pagrindinė aktorė (nežinau vardo pavardės) man labiau asocijuojasi su "aštresnėm" rolėm, o čia tokia saldi saldi, kad neištvėriau. Gal kada nuotaika kitokia bus, tai tiks ir man..

ai, kuo toliau žiūriu tuos rusų filmus, tuo priekabesnė darausi doh.gif nes yra su kuo lygint
Atsakyti
http://kinozal.tv/de...s.php?id=361913
sian maciau per rusu tv ji rodo , kazkada seniai maciau irgi , tik buvau pamirsusi pavadinima ir niekaip as jo neradau.Super, man filmas patiko , netgi pamenu didele jo dali, o ziurejau tikrai pries kolius 5 metus.
Nediezda irgi patinka, nors vietom toks vos ne is fantastikos, bet uztat nenuobodus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit patarti dėl "Сваты" kuriame sezone yra su Turkija (jei gerai supratau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2012 01 04, 18:16)
Gal galit patarti dėl "Сваты"  kuriame sezone yra su  Turkija (jei gerai supratau  blush2.gif )

Ketvirtame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2011 12 24, 23:54)

''Вторая любовь'' /2011/ Премьера: 24 декабря 2011
http://kinozal.tv/de...s.php?id=905911

man nepatiko,nemėgstu žiaurybių,o ir šiaip kažkoks keistas filmas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 01 04, 20:29)
man nepatiko,nemėgstu žiaurybių,o ir šiaip kažkoks keistas filmas rolleyes.gif

tai ir gerai , kad mes visi skirtingu nuomoniu ir pomegiu , o tai butu neidomu gyventi tongue.gif Man sis filmas patiko, nebuvo jis ziaurus ,aktoriai tikrai geri , idomus ir grazus. O 'В полдень на пристани' kur jums asara isspaude , man neidomus.Ir aktore tokia patinusiu veidu , nu man ji nepatinka mirksiukas.gif 4u.gif
ir svotai kazkodel su siuo sezonu nekabina...Taip as ju laukiau ir ne schmoll.gif ir Brak po zaviescianiju...pratesimai, turbut, lauki , lauki zmogus, paskui jau perdegi is to laukimo ir snipstas gaunasi...Turiu dar atsargai Furceva, bet ir ten mano neliubimaja dvyne vaidina cool.gif
Atsakyti
Ka tik perziurejom "Novogodnije svoty" 2010 metu, muzikinis, su rusu estrados zvaigzdemis, ale prisizvengem biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif Mintiajus naujametini taksi isirenges buvo-traktoriuje lotuliukas.gif
Kas megstat svotus-pasiziurekit, liuks thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Siunčiuosi "Бабье лето" su I.Pegova, gal patiks.

o šitą "Зоя" su ja gal kas nors matėt?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 04 sausio 2012 - 20:09
QUOTE(saulyte525 @ 2012 01 04, 21:06)

Siunčiuosi  "Бабье лето"  su I.Pegova, gal patiks.

o šitą "Зоя" su ja gal kas nors matėt?

pirmą aš irgi siunčiuos,o antrą buvau kažkada atsisiuntus,bet kažkas nepatiko tai ištryniau rolleyes.gif apie dainininkę ,berods
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2012 01 04, 20:06)
user posted image

Siunčiuosi  "Бабье лето"  su I.Pegova, gal patiks.

mielas filmas 4u.gif

bet ką pastebėjau, kad negali rusai meilės filmo be kokio kriminalo kurt lotuliukas.gif kiek paskutiniu metu mačiau, labai jau dažnai pradžia būna lig lengvutis romantinis filmas, bet vėliau vistiek kokie šaudymai gaudymai atsiranda, kad ir dešimčiai minučių ir kartais visai sunkiai rišasi su bendru scenarijum, nesuprasi iš kur asirado ir kam lotuliukas.gif lig be to negalima žiūrovo sudomint..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 01 04, 19:49)
Ka tik perziurejom "Novogodnije svoty" 2010 metu, muzikinis, su rusu estrados zvaigzdemis, ale prisizvengem biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Mintiajus naujametini taksi isirenges buvo-traktoriuje lotuliukas.gif
Kas megstat svotus-pasiziurekit, liuks thumbup.gif

imeskit nuoroda,nerandu
aciu
Atsakyti