Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (V tema)

ypac suzavejo  tai , kad bus 250 seriju filmas biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

DĖKUI UŽ SVEIKINIMUS 4u.gif

ĮDOMIŲ JUMS FILMŲ, MANIAKĖS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 02 sausio 2012 - 16:54
QUOTE(Ingaja @ 2011 12 27, 23:29)
Sits man patiko  ax.gif Aciu  4u.gif

man patiko wub.gif puse filmo , kol neprasidejo fantastika - mistika, va sito tai nemegstu, sugadino viska schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2011 12 31, 23:41)
''Превратности любви'' /2011/

paziurejau , tokia lengvute kaip debeselis melodrama tongue.gif nuspejau is pirmu kadru kas su kuo ir kas bus toliau, ir dargi ateiti atspejau tokios nezymios podruzkes biggrin.gif
Atsakyti
Su Naujais 4u.gif

Vakar su sese nusprendėm, kad Svaty kurybinę grupę reikai paduot į teismą ir pateikt ieškinį dėl materialinių ir moralinių nuostolių lotuliukas.gif ......Nes gi neįmanoma nustot žiūrėt... doh.gif blink.gif O dėl to negali išsimiegoti, o kai neišsimiegi sunku dirbti...Ir t.t. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 01 02, 23:26)
Su Naujais 4u.gif

Vakar su sese nusprendėm, kad Svaty kurybinę grupę reikai paduot į teismą ir pateikt ieškinį dėl materialinių ir moralinių nuostolių lotuliukas.gif ......Nes gi neįmanoma nustot žiūrėt... doh.gif  blink.gif O dėl to negali išsimiegoti, o kai neišsimiegi sunku dirbti...Ir t.t. doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif na taip. Man tas pat. Ryte sunku keltis, o vakare norisi ziuret daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 01 02, 11:50)
''Не плачь по мне, Аргентина!'' /2012/
Премьера: 2 января; Жанр: комедия, мелодрама

bandžiau vakar žiūrėti,bet visai nekabino,jei po 5 min. man vis dar neįdomu,tai ir nebežiūriu rolleyes.gif
Atsakyti
''Мой парень - Ангел'' /2012/
Жанр: рождественская комедия Премьера 2 января
трейлер
http://www.youtube.c...h?v=YLCdMPTqhA8

''Моя безумная семья'' /2012/ Другое название: ''Мы - одна семья'' /2012/
Премьера 5 января Жанр: комедия
трейлер
http://www.youtube.c...h?v=FUYl2pEZ5HU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 03 sausio 2012 - 09:57
"Poncik Liusia"-neuzkabliavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 01 02, 22:26)
Su Naujais 4u.gif

Vakar su sese nusprendėm, kad Svaty kurybinę grupę reikai paduot į teismą ir pateikt ieškinį dėl materialinių ir moralinių nuostolių lotuliukas.gif ......Nes gi neįmanoma nustot žiūrėt... doh.gif  blink.gif O dėl to negali išsimiegoti, o kai neišsimiegi sunku dirbti...Ir t.t. doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As ju nei vieno sezono nesu maciusi blush2.gif Ot laukia manes "darbelis" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2012 01 03, 19:17)
As ju nei vieno sezono nesu maciusi  blush2.gif Ot laukia manes "darbelis"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kaži dar vienas sezonas bus? Man ir penktas niekuo nesupykdė-žiūrėjom su didžiausiu malonumu ir iš juoko plyštančiais pilvais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 12 29, 14:58)
Merginos, serialą Голубка turbūt matėt? Ar verta siųstis? g.gif

vienas geresnių wub.gif

pažiūrėjau ka tik http://kinozal.tv/de...s.php?id=718901 doh.gif aktoriai super, bet jau toooooooooks lėkštas man doh.gif o pabaigos minutė tai visai nužudė...doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 12 30, 23:31)
man labai patiko , nes vaidina geri aktoriai , o svarbiausia nenuspejama pabaiga, spejau ir taip ir kitaip , bet va kad bus TAIP - niekaip nesumasciau. smile.gif

na, aš jau žiūrėdama, turėjau omeny, kad pabaiga bus KAŽKOOOKIA TOOOKIA biggrin.gif bet vistiek su savo super lakia fantazija neatspėjau biggrin.gif šiaip ne mano skonio tokie filmai, žiūrėjau labiau dėl atomazgos smile.gif toks vienkartinis, kai vėliau ir pavadinimą pamiršti..
Atsakyti
В полдень на пристани - ech,koks geras filmas...Mane tokie paprasti, nuoširdūs filmai labai sujaudina,gale net ašarą nubraukiau rolleyes.gif
Atsakyti