QUOTE(Šermukšnio uoga @ 2011 12 08, 13:10)
Sveikos, rusiškų serialų mylėtojos
Esu visiška naujokė, o prisiregistruoti nusprendžiau dėl to, kad štai jau kelios dienos neduoda ramybės viena įkyri mintis, ir aš pagalvojau, kad jūs galėtumėte man padėti
Prieš keletą metų, net neprisimenu tiksliai prieš kiek, man rodos per TV 3 televiziją rodė kažkokį rusišką serialą, kuris man visai patiko, bet ne tame esmė. Esmė tame, kad man dabar įkyriai norisi sužinoti, kas ten per serialas buvo, o neprisimenu visiškai nieko, nei kas vaidino, nei kaip vadinosi serialas.... Žodžiu, nykuma
Aš papasakosiu, ką atsimenu, gal kuri nors būsit mačius ar bent šiaip žinosit, tai būkit geros, parašykit, kas čia per serialas, nes baigiu išprotėt nuo nežinomybės
Tai va. Pagrindinė herojė Ania ištekėjus, bet skiriasi su savo vyru Lionka. Tiksliai neprisimenu, dėl kokių priežasčių, gal jis neištikimas buvo? Ania įsimyli savo viršininką Sergejų. Jis ją irgi, paskui jie susieina. Dar atsimenu, kad Ania turėjo labai keistą brolį - vyresnį už ją, bet elgsena kaip vaiką. Jis tokią nuomininkę buvo įsimylėjęs, kuri lyg ir aktore norėjo tapti, jie ten vis repetuodavo vaidmenis kažkokius. Lyg ir viskas, ką atsimenu, žinau, mažokai, ber gal kuri nors iš jūsų žinos
Labai lauksiu bet kokių pasvarstymų. Ačiū iš anksto
QUOTE(Šermukšnio uoga @ 2011 12 08, 14:11)
Dar prisiminiau, kad Lionka turėjo mamą rašytoją, kuri buvo aprašius Anios šeimos gyvenimą, kur tyčiojosi iš jų ,kaimietiškumo', nes ji save laikė labai išsilavinusia inteligente, o Anios šeimą prasčiokais. Ta aktorė bent jau tame seriale trumpais 'ryžais' plaukais.
jau matau kad rado ko ieškojot
o aš tik nustebau, kad pagal aprašymą tiek daug sutapimų su nauju serialu "
мужчина во мне
ir pagrindin4s heroj4s skirybos, ir jos susidomėjimas viršininku, brolio nėra, bet yra nematomas "draugas", ir irgi vaidina ta aktorė "ryžais plaukais", ji yra to vyro mama, irgi rašytoja ir parašė knygą apie pagrindinės herojės šeimą kur pasijuokė iš jų kaimietiškumo
vos ne vienas prie vieno....
Papildyta:
na va paskaičiau dar, ko gero tas naujas šių metų serialas pagal tą seną pastatytas, nes net herojų pavardėt sutampa ir kai kurie vardai
kad ir tos rašytojos abiejuose serialuose ji Inna