Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 11 29, 12:04)
JO1 -  kaip laikaisi  4u.gif  4u.gif

laikaus nekaip, nes virusa nora ar rota turiu, tai kankinuosi doh.gif nuo vaiko uzsikreciau doh.gif dabar pergyvenu kaip mano mazyliai jaucias ar nepabegs jie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 29, 12:01)
Cituk, kaip tu siandien? As kraujo pridaviau, pirstas melsvos spalvos  lotuliukas.gif Atstovejau visuose eilese poliklinikoje  thumbup.gif 

J01 irasiau tavo isodinimo data  i sarasiuka. Lapktiti liko tik Krempudra ir Bonama. Trumpas tas lapkritis. Gal yra dar norinciu i sarasa???? Jis vos ne 4 kartus trumpesnis uz spalio sarasiuka  doh.gif
Cituk, kol manes nebus, tu ant popieriuko rasykis kas cia vyksta, gerai? Nes kaip tik geros naujienos turetu pasipylti. Gerai? Busi on duty next week!

Nu rimtas tum man pareigas israsei, bet kaip nors susitvarkysiu gal blush2.gif taves gi nebus tik kokia savaitele maximum ir tai jei istversi cia pas mus anksciau neapsilankius lotuliukas.gif

jezau tau is pirsto krauja eme ? blink.gif nu jau man geriau tegul visas venas subado bet jau is pirsto tai ziauriai bijau su tuo mini kardu ten duria ir taip skauda unsure.gif Nu linkiu kad kraujas butu geras ir nekeistu daugiau jokiu planu thumbup.gif

Ai gerai as, pazliumbiu jei uzplaukia nes taip lengviau nei laikyti savyje, bet siaip neliudziu, ryt ryte pas daktara ax.gif

QUOTE(Krempudra @ 2011 11 29, 12:08)
sveikos  4u.gif

vakar buvau paziureti, kas pas mane auga, tai nelabai gerai  schmoll.gif net ir gydytojas pasake, kad skurdziai. dabar padidino doze ir vel paleido augintis  4u.gif

O tai pasake kas negerai? ar dydziai per mazi siai dienai ar per mazai folikulu auga? padidinta doze pataisys reikalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(senatve @ 2011 11 28, 21:11)
mergaites,HCG-228 wub.gif,siandien 12 DPI

Na pagaliau thumbup.gif Kaip smagu girdėti, kad ir tu keliausi pas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 29, 12:32)
O tai pasake kas negerai? ar dydziai per mazi siai dienai ar per mazai folikulu auga? padidinta doze pataisys reikalus  4u.gif

per mazai unsure.gif kadaise viena cikla esu susileidusi 4*37,5 gonalio, turbut pacia maziausia doze, ir uzaugo 2 normalus foliai, po 1 kiekvienoje kiausideje. o dabar savaite kas diena badziausi po 150 ir turiu vienoje kiausideje 1 foli, o kitoje - 3 unsure.gif didziausias lygtais 12 mm, kiti - 8-9 mmm. daugiau nelabai kas ir matesi unsure.gif dabar doze padidino iki 187,5 + skyre luveri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 29 lapkričio 2011 - 12:43
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 28, 21:25)

Beta[/b], tu cia dar vis uzeini? As zinok grynai kaip tu triedalioju, gal gali nuramint  blush2.gif  Jau gatava zinok hcg ryt lekti, nes lkrutines nei skauda, nei jautri, ir nei vieno pozymelio, o dar snd i wc nebenorejau, tai isvis kosmaras, krutine vos pabliusko, nzn nei ka galvot  mirksiukas.gif  Sakyk, kada tu pradejai vemt  doh.gif

Pažiūrėk kelinta man jau savaitėlė, o aš dar nė karto nevėmiau. Net nepykino normaliai nė karto. Papukai kartais padidėja, kartais pamažėja. Nepasakyčiau, kad labai jautrūs ar skausmingi, nors būna dienų, kai truputį paskauda. Žodžiu, nusiramink ir mėgaukis, nes bus kaip Betutei, kai pradėsi vemti, tai negalėsi sustoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 11 29, 13:10)
laikaus nekaip, nes virusa nora ar rota turiu, tai kankinuosi  doh.gif  nuo vaiko uzsikreciau  doh.gif  dabar pergyvenu kaip mano mazyliai jaucias ar nepabegs jie  doh.gif

eina sau doh.gif ,ziurek laikykis ,sveik 4u.gif 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Warwara,2011 11 29, 09:37]
Meilės vaisius
Labas, tave i gruodi rasyti? Kada bus dipherelinas leidziamas?
Kas del saugojimo, as klausiau. Sake eji ivyktu nestumas itakos vaistas nedarytu. tada paziurejau internete, tikrai nedaro smile.gif Kai gi linkiu sulaukti stebuklo thumbup.gif

Aciu, Warwaryt, reiskias galim stebukleliui palikti duris atviras smile.gif O del starto, dar nezinau, todel nesisakau... As labai noreciau apsireiksti jau su rezultatais, tiesiog noriu ramiai ir tyliai isbuti ta laika. Bus matyt kaip seksis. Labai noreciau atkeliaut tiesiog tiesiai su gerom ziniom 4u.gif
Buckiai visoms mergaitems, visoms tik dideles sekmes!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(senatve @ 2011 11 28, 21:11)

Sveikute senatve 4u.gif
Pamaciau ir noriu labai pasveikinti tave su tokia dziugia naujiena thumbup.gif Saukiu garsiai VALIOOOOOOO thumbup.gif Ramaus tau nestumo ir aisku virusiuku wub.gif
Atiloja,mergyt,neiseis mums susitikti Vilniuje nes as atvykstu gruodzio 5 diena,o kiek busiu niekas nezino.Na,bet visvien susimatysime drinks_cheers.gif Sekmes tau dideles ir laikysiu kumstukus uz tave mirksiukas.gif
Visoms stebuklu meto 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Meilės vaisius,2011 11 29, 15:29]
[quote=Warwara,2011 11 29, 09:37]
Meilės vaisius
Labas, tave i gruodi rasyti? Kada bus dipherelinas leidziamas?
Kas del saugojimo, as klausiau. Sake eji ivyktu nestumas itakos vaistas nedarytu. tada paziurejau internete, tikrai nedaro smile.gif Kai gi linkiu sulaukti stebuklo thumbup.gif

Aciu, Warwaryt, reiskias galim stebukleliui palikti duris atviras smile.gif O del starto, dar nezinau, todel nesisakau... As labai noreciau apsireiksti jau su rezultatais, tiesiog noriu ramiai ir tyliai isbuti ta laika. Bus matyt kaip seksis. Labai noreciau atkeliaut tiesiog tiesiai su gerom ziniom 4u.gif
Buckiai visoms mergaitems, visoms tik dideles sekmes!!! 4u.gif
[/quote]

As irgi ,kaip ir Meiles vaisius, sedziu ausis suglaudus, tad ir nieko nesisakau blush2.gif
Atsakyti
Senatve - sveikinu labai labai!!! wub.gif

Siandien berods Veja1 turetu cia pasirodyti - vis dar laikau kumstukus...

Warwara - jau pirmad tave operuos? Greitai cia viskas.....

Citas su Warwara po asara nubraukia ir toliau eina i prieki....
Cituk, prasinesk, kaip tau pas gyd sekesi

Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 11 29, 13:40)
dabar doze padidino iki 187,5 + skyre luveri  4u.gif

Kada dabar eisi apziuros? o gal cia tau nuo to vaisto taip nenori kiausides i darbeli eiti?
Papildyta:
Sveika Afrodite - ilgai cia taves nebuvo... Kaip laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(senatve @ 2011 11 28, 20:11)

Nu pagaliau thumbup.gif Pamenu kai IUI temoj labai pesimistiškai kalbėjai, smagu matyti visgi gerą pabaigą wub.gif

Virusiukai labai virusuotai temai 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=bum,2011 11 29, 20:47]
Nu pagaliau thumbup.gif Pamenu kai IUI temoj labai pesimistiškai kalbėjai, smagu matyti visgi gerą pabaigą wub.gif

Virusiukai labai virusuotai temai 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif biggrin.gif
[/quote

ciumpu virusiuka ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti