laba rytuka mergaites ,kaip siandien issilaikiusios
Delena tave i kuri menesi irasyti? Sekmutes!
senatve nuostabus rezultatai! Valio!!! Sveikinu!
bonuska gero starto!
boruziukas1 sveikinu! Dabaar linkiu ramiu savaiteliu ir graziu rezultatu!
Rytas damos!
senatve nuostabus rezultatai! Valio!!! Sveikinu!
bonuska gero starto!
boruziukas1 sveikinu! Dabaar linkiu ramiu savaiteliu ir graziu rezultatu!
Rytas damos!
Meilės vaisius
Labas, tave i gruodi rasyti? Kada bus dipherelinas leidziamas?
Kas del saugojimo, as klausiau. Sake eji ivyktu nestumas itakos vaistas nedarytu. tada paziurejau internete, tikrai nedaro Kai gi linkiu sulaukti stebuklo
senatve
Labas, tave i gruodi rasyti? Kada bus dipherelinas leidziamas?
Kas del saugojimo, as klausiau. Sake eji ivyktu nestumas itakos vaistas nedarytu. tada paziurejau internete, tikrai nedaro Kai gi linkiu sulaukti stebuklo
senatve
kazkaip atrodo,kad cia ne su manim viskas vyksta
Aisku kad su tavimi
Delena - man abu kartus taikant trumpa schema stimuliuojancius reikejo leistis 8 dienas nuo 2cd o punkcija buvo berods 11 ar 12cd.
QUOTE(senatve @ 2011 11 28, 21:11)
mergaites,HCG-228 ,siandien 12 DPI
labai grazus skaiciukai sveikinu
QUOTE(Delena @ 2011 11 28, 22:18)
Merginos, kiek dienu dazniausiai stimuliuoja kai trumpa schema, kelinta diena punktuoja? Priminkit man. Aciu.
As badziausi nuo 2 cd lyg iki 11 cd, o punkcija buvo 14 cd
QUOTE(J01 @ 2011 11 28, 21:55)
Jau grizau su savo mazyliais, glostau pilvuka ir labai tikiuosi, kad pasiliks su manim
Kaip smagu Spausiu kumstukus, kad maziukai pasiliktu ir tavo sunelis turetu sesute arba broliuka, o gal ir abu
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 28, 18:01)
Labas.gryzau su savo dviem zirniukais tinginiukais. prognozes nera labai geros visgi jie leti pas mane ir vilties mazai kad jie pas mane pasiliks.bet kaip sakoma reikia vilties tikejimo ir meiles tai neprarandu vilties labai tikiu ir begalo juos myliu o toliau kaip dievulis duos
ramaus laukimo ir daug daug tikejimo ir viskas bus gerai pasitikek savo mazaisiais
Cituk, kaip tu siandien? As kraujo pridaviau, pirstas melsvos spalvos Atstovejau visuose eilese poliklinikoje
J01 irasiau tavo isodinimo data i sarasiuka. Lapktiti liko tik Krempudra ir Bonama. Trumpas tas lapkritis. Gal yra dar norinciu i sarasa???? Jis vos ne 4 kartus trumpesnis uz spalio sarasiuka
Cituk, kol manes nebus, tu ant popieriuko rasykis kas cia vyksta, gerai? Nes kaip tik geros naujienos turetu pasipylti. Gerai? Busi on duty next week!
J01 irasiau tavo isodinimo data i sarasiuka. Lapktiti liko tik Krempudra ir Bonama. Trumpas tas lapkritis. Gal yra dar norinciu i sarasa???? Jis vos ne 4 kartus trumpesnis uz spalio sarasiuka
Cituk, kol manes nebus, tu ant popieriuko rasykis kas cia vyksta, gerai? Nes kaip tik geros naujienos turetu pasipylti. Gerai? Busi on duty next week!
sveikos
vakar buvau paziureti, kas pas mane auga, tai nelabai gerai net ir gydytojas pasake, kad skurdziai. dabar padidino doze ir vel paleido augintis
vakar buvau paziureti, kas pas mane auga, tai nelabai gerai net ir gydytojas pasake, kad skurdziai. dabar padidino doze ir vel paleido augintis
QUOTE(Krempudra @ 2011 11 29, 12:08)
sveikos
nieko uzaugs kur jie desis
Krempudra gerai viskas bus, pamatisi Maciau kitoj temos sakej, kad su mezesnem dozem isaugdavo geresnis derlius. Tai man tas pats. Per IUI su clost uzaugindavau vos ne ta pati ka su gonaliu per IVF. Cia jau ilgos schemos pasiekme, kaip as suprantu. Bet uz tad kokybe bus gera!
JO1 - kaip laikaisi
QUOTE(Warwara @ 2011 11 29, 11:47)
Bet uz tad kokybe bus gera!
sakai nes vakar labai nustebau, kad tiek nedaug uzaugo. paprastai pas mane foliai lyg ir gerai augo ir net nuo mazu doziu budavo poveikis cia tie blokuojantys matyt kazka uzblokuoja ir beje, apsimelavau su tais blokuojanciais vis delto ne dipherelina man leido, o zoladex'a