Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Citas @ 2011 11 28, 17:40)
O kraujas blogas kuria prasme  unsure.gif  man tai niekas jo taip daznai ir netiria kad matytu, nes as jau bijau irgi kad po antibijotiku vezimo, visokiu Humiru ir kitu vaistu irgi bele kas ten gali buti  blink.gif Tai jei saui kazkoks startas tai mums to ir uztenka kad raitytume cia kumscius iki skausmo cia iskart po svenciu  wub.gif

Man irgi jo netiria specialiai, bet tik pamate mano veida is karto pasiulo pasitikrinti krauja smile.gif Tai ir pasitikrinau. Liaudiskai sakant- mazakraujyste, o kadangi geriausiai nusimanau tik apie ana gala biggrin.gif , tai speju, kad problema su hemoglobinu, pakrites gerokai.
Aciu uz kumstukus wub.gif
Atsakyti
nu ka prisipirkau testu ,reiks pradet gadint thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 11 28, 13:36)
kazin kuria diena geriau pasidaryt ,jei siandien 6 dpi osu ta diena 7 ,nezina kaip skaiciuot , 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,tai savaites gale manau galiu pabandyt ,kaip manai  ax.gif  ax.gif

Man 9 d. jau parodė vos įžiūrimą vaiduokliuką. Dar pakentėk dienelę kitą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 28, 19:34)
Man 9 d. jau parodė vos įžiūrimą vaiduokliuką. Dar pakentėk dienelę kitą  mirksiukas.gif

jo ir as dar galvoju ,kad pora dieneliu reikia paluketi g.gif ,bet toks nooooras ima oi oi oi wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
o kaip skaiciuoti nuo tos dienos kada isodino ar nuo sekancios ?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 11 28, 19:39)
jo ir as dar galvoju ,kad pora dieneliu reikia paluketi  g.gif ,bet toks nooooras ima oi oi oi  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
o kaip skaiciuoti nuo tos dienos kada isodino ar nuo sekancios  ?? g.gif

Man mergaitės sakė nuo sekančios skaičiuoti smile.gif
Atsakyti
[quote=Vėja1,2011 11 28, 18:50]
[quote=Citas,2011 11 28, 18:40]
Hmmm, nu nera labai grazus tavo skaiciuku augimas. Siaip per 48-75 val nuo buvusio HCG tuetu padvigubeti. Ar pameni kuria tiksliai valanda 9dpo dareisi ir kuria valanda 12dpo dareisi?
9DPO~11.30
12 DPO~10.15 verysad.gif
Rytoj einu pas OK
[/quote]

Veja dar nenusimink, juk gali buti kad vienas maziukas pabego o kitas nuo siol didins HCG taip kaip reikia 4u.gif Laukiam ziniu rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 28, 19:43)
Man mergaitės sakė nuo sekančios skaičiuoti  smile.gif

aisku supratau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos 4u.gif As ryt vaziuoju pas savo gine, tikiuosi jau leis startuoti smile.gif Pasirinkau trumpaja schema ,tik nezinau ar busiu teisi savo pasirinkimu,bet labai jo noriu ,o gal dar gydytoja perkalbes ,na bus matyt rytoj 4u.gif

Sekmes jau laukiancioms geru rezultatu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Veja, labai tikiu ir linkiu, kad rytoj skaiciukai bus didesni ir geroaki ugteleje 4u.gif
Citas, Warwaruska uz liudesi jums po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 11 28, 20:12)
Sveikutes merginos  4u.gif As ryt vaziuoju pas savo gine, tikiuosi jau leis startuoti  smile.gif  Pasirinkau trumpaja schema ,tik nezinau ar busiu teisi savo pasirinkimu,bet labai jo noriu ,o gal dar gydytoja perkalbes ,na bus matyt rytoj  4u.gif 

Sekmes jau laukiancioms geru rezultatu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

gero starto mergyt ,kumstukai uz tave thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites,HCG-228 wub.gif,siandien 12 DPI
Atsakyti
QUOTE(senatve @ 2011 11 28, 21:11)
mergaites,HCG-228 wub.gif,siandien 12 DPI

sveikinu dar ir cia 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti