QUOTE(Warwara @ 2011 11 28, 14:52)
Citas
Tai kad sitoj vietoj tikrai neturiu prie ko prikibti, tikrai nesako man gyd. nu pabandom dar karteli, ir ta karta keitem schema, bet matai, nepasitvirtino musu lukesciai. Nu gal po LP bus matyt geriau kas ir kaip
As savo vyrui irgi silpnumo akimirka pasakau, kad reikia mums skirtis, bet cia kai man noresi, kad paguostu stipriau Nes aisku gi, kad niekur neeis jis nuo musu. Kur jis dar tokiu aukseliu suras
Tai kad sitoj vietoj tikrai neturiu prie ko prikibti, tikrai nesako man gyd. nu pabandom dar karteli, ir ta karta keitem schema, bet matai, nepasitvirtino musu lukesciai. Nu gal po LP bus matyt geriau kas ir kaip
As savo vyrui irgi silpnumo akimirka pasakau, kad reikia mums skirtis, bet cia kai man noresi, kad paguostu stipriau Nes aisku gi, kad niekur neeis jis nuo musu. Kur jis dar tokiu aukseliu suras
Nu jo maniskis irgi sako kad nesamoniu nesnekeciau, bet as raguotas padaras ir bijau kad man gali uzplaukti taip kad paimsiu ir iseisiu nu bet tikiuosi tiek neaptems protelis, bo paskui reikes belstis atgal, o kaip ir sarmata
QUOTE(Beta1 @ 2011 11 28, 15:47)
Cituli, Warwariuk, laikykites moteros Zinokit, kad tokie jausmai ir emocijos ateina pries gala.Cia kaip ta ausra islenda tik po juodziausios nakties.Bet islenda Priimkit tai kaip zenkla, uzuomina i teigiama testa, kuris jusu abieju TIKRAI laukia Savo juodziausiu metu ir as gasdinau MB, kad lai palieka mane ir t.t. ir pan.Jeigu pamenat, kaip tik pries ta antra IVF planavom vestuves ir stimuliacija pradejom per medaus menesi.Bet iki tol dar buvo vienas kitas momentas "nebereikia vestuviu, eik ieskotis kitos", "skiriames, nes negaliu palikti taves tokio nelaimingo be vaiku" ir t.t. Vedybu palnuotoja uz galvos susiemus begiojo, nes mano "juodaisiais momentais" ir pati kartais suabejodavo ar tos vestuves ivyks........Bet viskas ejo, praejo......Praeis ir jum, o tada ateis tai, ko labai laukiat
aciu betute as irgi tikiu ta ausra po juodziausios nakties ir kovosiu kol jegu turiu o jau kai isseks tada matysim kokius sprendimus priimti
Sanzile - kokie jusu planai, gal jau stojat i nauja starta?