Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Warwara @ 2011 11 28, 14:52)
Citas

Tai kad sitoj vietoj tikrai neturiu prie ko prikibti, tikrai nesako man gyd. nu pabandom dar karteli, ir ta karta keitem schema, bet matai, nepasitvirtino musu lukesciai. Nu gal  po LP bus matyt geriau kas ir kaip smile.gif

As savo vyrui irgi silpnumo akimirka pasakau, kad reikia mums skirtis, bet cia kai man noresi, kad paguostu stipriau smile.gif  Nes aisku gi, kad niekur neeis jis nuo musu. Kur jis dar tokiu aukseliu suras  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Nu jo maniskis irgi sako kad nesamoniu nesnekeciau, bet as raguotas padaras ir bijau kad man gali uzplaukti taip kad paimsiu ir iseisiu blink.gif nu bet tikiuosi tiek neaptems protelis, bo paskui reikes belstis atgal, o kaip ir sarmata lotuliukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 11 28, 15:47)
Cituli, Warwariuk, laikykites moteros  4u.gif  Zinokit, kad tokie jausmai ir emocijos ateina pries gala.Cia kaip ta ausra islenda tik po juodziausios nakties.Bet islenda  mirksiukas.gif  Priimkit tai kaip zenkla, uzuomina i teigiama testa, kuris jusu abieju TIKRAI laukia  4u.gif  Savo juodziausiu metu ir as gasdinau MB, kad lai palieka mane ir t.t. ir pan.Jeigu pamenat, kaip tik pries ta antra IVF planavom vestuves ir stimuliacija pradejom per medaus menesi.Bet iki tol dar buvo vienas kitas momentas "nebereikia vestuviu, eik ieskotis kitos", "skiriames, nes negaliu palikti taves tokio nelaimingo be vaiku" ir t.t. Vedybu palnuotoja uz galvos susiemus begiojo, nes mano "juodaisiais momentais" ir pati kartais suabejodavo ar tos vestuves ivyks........Bet viskas ejo, praejo......Praeis ir jum, o tada ateis tai, ko labai laukiat  wub.gif

aciu betute as irgi tikiu ta ausra po juodziausios nakties ir kovosiu kol jegu turiu o jau kai isseks tada matysim kokius sprendimus priimti 4u.gif

Sanzile - kokie jusu planai, gal jau stojat i nauja starta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 28 lapkričio 2011 - 15:09
Labas mergaites smile.gif
Ateinu pavirusuoti i naujus namucius smile.gif Apciii 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Cituk ir Warwara o cia jums asmeniskai nuo manes 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif Labai stipriai sergu uz jusu sekme 4u.gif Ir tikiu, kad visos susitiksim nestuke.gif temuteje 4u.gif

Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
As labai pasimetus.... šiandien HCG 77,4 unsure.gif Turėtų kristi... šiandien ir pilva skauda ir lyg tepa su svieziu krauju...
6 DPO-12,7 nu tikrai jau mmm.
8 DPO-41
9DPO-42,2
12 DPO-77,4 verysad.gif
Gal kam buvo tokia situacija, gydytojas sako dabar HCG daryt ketvirtadienį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 28, 15:09)
Sanzile - kokie jusu planai, gal jau stojat i nauja starta?

Sveikute smile.gif
Neee.. zinok, jokio starto nera. Nors kaip paziuresi.. Gal sioks toks bus sausio pradzioje smile.gif Bet nieko nesitikiu. Nenoriu guostis, bet esu labai nusigenejusi nuo tu gydymu, operaciju, proceduru. Kraujas blogas. Tad greiciausiai reikia paciai atsistoti ant koju, o tada koki nors zema starta imti biggrin.gif

O as vis dar laukiu Tavojo pavasario mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 28 lapkričio 2011 - 16:46
Labas.gryzau su savo dviem zirniukais tinginiukais. smile.gif prognozes nera labai geros visgi jie leti pas mane ir vilties mazai kad jie pas mane pasiliks.bet kaip sakoma reikia vilties tikejimo ir meiles tai neprarandu vilties labai tikiu ir begalo juos myliu wub.gif o toliau kaip dievulis duos
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 28, 18:01)
Labas.gryzau su savo dviem zirniukais tinginiukais. smile.gif  prognozes nera labai geros visgi jie leti pas mane ir vilties mazai kad jie pas mane pasiliks.bet kaip sakoma reikia vilties tikejimo ir meiles tai neprarandu vilties labai tikiu ir begalo juos myliu  wub.gif  o toliau kaip dievulis duos

jeee kaip smaguuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,tu jau neviena,jus jau tryse wub.gif wub.gif wub.gif laikykis ir nenkabink nosies ,juk dar tik pradzia ,o kad tingynukai tai ,tinges ir iseiti ir pasiliks pas tave thumbup.gif thumbup.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
maciau net ta zibanti taskiu kai juos idejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 28, 18:09)
maciau net ta zibanti taskiu kai juos idejo  wub.gif

geras ,kaip fainai 4u.gif 4u.gif wub.gif as tai nemaciau nei karto unsure.gif 4u.gif 4u.gif ,tikrai viskas bus gerai pamatysi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja1 @ 2011 11 28, 17:18)
Labas visoms 4u.gif
As labai pasimetus.... šiandien HCG 77,4 unsure.gif Turėtų kristi... šiandien ir pilva skauda ir lyg tepa su svieziu krauju...
8 DPO-41
9DPO-42,2
12 DPO-77,4 verysad.gif
Gal kam buvo tokia situacija, gydytojas sako dabar HCG daryt ketvirtadienį doh.gif

Hmmm, nu nera labai grazus tavo skaiciuku augimas. Siaip per 48-75 val nuo buvusio HCG tuetu padvigubeti. Ar pameni kuria tiksliai valanda 9dpo dareisi ir kuria valanda 12dpo dareisi? Nu netaip daug truksta iki to dvigubo skaiciuko o tepliojimas gal del to kad vienas maziukas neisgyveno unsure.gif As dar tikiu tavo sekme, pabandyk ir tu 4u.gif Ketvirtadieni kitam HCG kazkaip velokai, as tavo vietoj daryciau ir ryt ir poryt arba bent jau poryt 4u.gif

QUOTE(sanzile @ 2011 11 28, 17:45)
Sveikute smile.gif
Neee.. zinok, jokio starto nera. Nors kaip paziuresi.. Gal sioks toks bus sausio pradzioje smile.gif Bet nieko nesitikiu. Nenoriu guostis, bet esu labai nusigenejusi nuo tu gydymu, operaciju, proceduru. Kraujas blogas. Tad greiciausiai reikia paciai atsistoti ant koju, o tada koki nors zema starta imti biggrin.gif

O as vis dar laukiu Tavojo pavasario mirksiukas.gif  wub.gif

O kraujas blogas kuria prasme unsure.gif man tai niekas jo taip daznai ir netiria kad matytu, nes as jau bijau irgi kad po antibijotiku vezimo, visokiu Humiru ir kitu vaistu irgi bele kas ten gali buti blink.gif Tai jei saui kazkoks startas tai mums to ir uztenka kad raitytume cia kumscius iki skausmo cia iskart po svenciu wub.gif

Aciu uz palaikyma, toli tie pavasario ziedai dar labai toli, iki to laiko dar ir operacijos ir daug ukolu laukia smile.gif

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 28, 18:01)
Labas.gryzau su savo dviem zirniukais tinginiukais. smile.gif  prognozes nera labai geros visgi jie leti pas mane ir vilties mazai kad jie pas mane pasiliks.bet kaip sakoma reikia vilties tikejimo ir meiles tai neprarandu vilties labai tikiu ir begalo juos myliu  wub.gif  o toliau kaip dievulis duos

Na nenurasykim tavo maziuku is anksto, labai gerai mastai wub.gif Rutei kuri dabar jau ipusejusi nestuke irgi mazai vilciu teike bet va sekmingai zengia susitikimo su stebuklu link wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja1 @ 2011 11 28, 15:18)
Labas visoms 4u.gif
8 DPO-41
9DPO-42,2
12 DPO-77,4 verysad.gif

Nu logiskai galvojant,galejo kabintis du,o pasilikti tik vienas.Ziurek,kad sekantis hcg parodys.
Kitas variantas-negimdinis.Ju turejau 4,tai su 3 is ju panasus dalykai budavo,jei kyla tai vos vos,tada pakyla ir tada jau krenta.
Butu nuostabu,jei butu pirmas variantas ax.gif
Atsakyti
[quote=Citas,2011 11 28, 18:40]
Hmmm, nu nera labai grazus tavo skaiciuku augimas. Siaip per 48-75 val nuo buvusio HCG tuetu padvigubeti. Ar pameni kuria tiksliai valanda 9dpo dareisi ir kuria valanda 12dpo dareisi?
9DPO~11.30
12 DPO~10.15 verysad.gif
Rytoj einu pas OK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja1: 28 lapkričio 2011 - 17:50
QUOTE(mimoza:) @ 2011 11 27, 11:10)
Mergaites, ar kuriai dare IVF be dipherelino?
Man nerekomenduoja, nes kiausidziu rezervas mazeja, o diphas dar labiau mazina unsure.gif
Idomu koks cia tada protokolas gaunasi... g.gif

Sveikute,

labai keista, kad sakai, jog diferilinas neskiriamas prie senkancio rezervo g.gif As buvau pas Treisa, tai jis man sake, kad 19cd turiu susileisti 1 doze diferilino, nes, pasak jo, Rygoj yra kazkoks profesorius, kuris tokioms moterims butent toki IVF kelia skiria. As aisku ziniu neturiu, bet kazkaip pasitikiu tokia jo man siuloma schema.. Pirma IVF dariau su trumpa schema, tai tik 2 kiausialastes gavosi, nu ziuresim kas dabar bus..
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 11 28, 18:14)
Sveikute,

labai keista, kad sakai, jog diferilinas neskiriamas prie senkancio rezervo  g.gif  As buvau pas Treisa, tai jis man sake, kad 19cd turiu susileisti 1 doze diferilino, nes, pasak jo, Rygoj yra kazkoks profesorius, kuris tokioms moterims butent toki IVF kelia skiria. As aisku ziniu neturiu, bet kazkaip pasitikiu tokia jo man siuloma schema.. Pirma IVF dariau su trumpa schema, tai tik 2 kiausialastes gavosi, nu ziuresim kas dabar bus..

Beje, merginos, o kaip daryti - saugotis ar ne (kaip absurdiskai skamba smile.gif ) ta cikla, kai leidiesi doze diferilino? O jei pastoji tokiu ciklu, jauciu tas diferilinas tikrai pakenktu leliukui? g.gif
Atsakyti