QUOTE(Terze @ 2011 12 07, 21:41)
ir gerai, kad laikas eina greitai - kovo greiciau sulauksim
O kai baigsi kursa vel siusi i Graikija taip, kaip pirma karta?
O ka ta Humira daro? Tai po savaites pas Gorgi ar pati tiesiai siusi i Cikaga? O tu jauti ka nors ne taip po tos humiros?
Noreciau pasitarti: pas mane citomegalas - tipo rodo, kad as persisrgus, pirma karta gyd nieko neuzkliuvo del to, neva jei jau persirgai yra imunas ir viskas ok, o dabar pamirsau as parodyti ta tyrima, niekas ir neprase jo padaryti....
Aha pabaigus antibus dar vienas mmm praleisiu ir sekancias jau siusiu i graikija ziuret as isszudem visas nesamones
O po savaites pas gorgi nerekes tik i jo laboratorija, siusciau pati i ciakaga, bet dar nepasiekiau lygio kad galeciau pati is venos kelias kobutes kraujo nusuleist
Jokio poveikio nejauciu , skausmingas pats susileidimas truputi ir tikek. Kazkaip uz tai nelabai tikiu kad ji ten kazka paveiks man, bet aisku norisi tiketi kad 800 svaru ne vejais paleidom
hmm o tai citomelagas cia viena is infekciju? nezinau nieko apie ja, bet manau kad butu gerai uzsiminti gydytojai apie tai.
QUOTE(Terze @ 2011 12 07, 21:49)
Taip, jeigu jie dirbs... jeigu ne, tai as jau juokauju, kad po visu svenciu vaikucius pasiimsiu savaitinius
ane?? tai tipo snaigutes des jei nedirbs? bet tai biski nesamone, kodel apsiima daryt IVF jei zino kad gali nepadaryt iki galo
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 12 07, 21:53)
Aciu uz atsakyma
Neuzilgo pradedu, bet as pasispasakosiu po visko, noriu ramiai isbut, todel nepykit tik, kad kamantineju, o pati tyliu
As jums labai dekinga ir labai visas palaikau, kokioje stadijoje bebutumet
na tai tyliai linkiu sekmes, mes tyliai islauksim tavo sveikinimo laiko
QUOTE(Beila @ 2011 12 07, 22:04)
Oi tai pasipils prieš naujus metus gerų žinių
Tikiuosi tu atidarysi II sezoną ir aš į jį suspėsiu
Kiek galima vis jus matyt šiame skyrelyje
Aš antradienį arba trečiadienį turėsiu sodinimą, jei pavyks punkcija ir apsivaisins.
Mergaitės, būkit geros padėkit. Sakykit,kaip jūs nusprendėt, darysit IVF su ISCI arbe jo. Jei mano vyro sperma normali, man kaip ir "viskas gerai" (na nereguliarus ciklas, policistinės kaiušidės), bet 5IUI nepavyko. Tai siūlo IVF,kad pažiūrėt, ar geba sperma prasibraut pro kiaušialąstės dangalą. Bet man baugu, o jei neprasibraus, tai šis IVF bus baigtas...
Ir tik kitąkart galėčiau bandyt su ISCI
Nežinau, galva sukas, negaliu nuspręst. O punkcija ne už kalnų...
HELP
Nu jau nu jau, kodel tu nusteikus tokioms problemoms, juk tai kad iui nepavyko nereiskia kad sieneles per storos, juk ISCI taip pat nereiskia kad kad jie automatiskai ten padeda prasibrauti jie kaip suprantu tik atskiria geriausiu spermatozoidus bet paskui juo palieka vaisintis kaip ir normaliam IVF-e??? nu cia as labai ne moksliskai parasiau
Viskas bus gerai