QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 12 07, 21:27)
- o diferlininas i uzpakali ar i pilva leidziamas? Pamenu, kad cia buvo rasyta, bet jau nezinau tiksliai kur.. Tai jei kuri isduosit sia paslapti, bus saunu
jis neva tai i raumeni, tai reiskias i uzpakali
Kada pradedi?
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 12 07, 21:34)
Labukas - noreciau dazniau paskaitineti, bet kad su tuo darbu jau siaubas kas darosi, is kitos puses dienos lekia nerealiu tempu ir tikiuosi kad tas mano kovas greitai bus cia pat
O siaip antibijotiku jau uz keliu dienu trecia rusi pradedam, tai dar tuos 10 dienu ir baigta, jau atsibodo ir labai tikiuosi kad sausi gausiu geras zinias is graikijos, nes dar vieno kurso nenoreciau
Ryt antra injekcija humiros kalsiu ir po savaites vel tyrimai cikagoj kaip ten tas mano imunitetas i vaistus sureagavo
Ryt poryt, tai jei pridedam grubiai apie 12-14 dienu stimuliaciajai tai tau punkcija visai per sventes o isodinimas koki kuciu vakara arba kaledu ryta
Nu nesuprantu del tos akupunkturos, gal tikrai mergaites einat pas kokiu nieko nenutuokiancius? nu visiskai nieko nejauciau, nei vienos kraujosruvos nebuvo, o viena karta net i virsugalvi sudure kelias adateles, bijojau nes ten kieta, bet tikrai neskaudejo
ir gerai, kad laikas eina greitai - kovo greiciau sulauksim
O kai baigsi kursa vel siusi i Graikija taip, kaip pirma karta?
O ka ta Humira daro? Tai po savaites pas Gorgi ar pati tiesiai siusi i Cikaga? O tu jauti ka nors ne taip po tos humiros?
Noreciau pasitarti: pas mane citomegalas - tipo rodo, kad as persisrgus, pirma karta gyd nieko neuzkliuvo del to, neva jei jau persirgai yra imunas ir viskas ok, o dabar pamirsau as parodyti ta tyrima, niekas ir neprase jo padaryti....