Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(žieminukė @ 2011 12 06, 21:47)
Kai kuriuos tyrimus galima ir Lt pasidaryti, tik nežinia kas juos komentuos ir reikalui esant, paskirs gydymą. Geriausia visą kompleksą tyrimų daryti vienoje vietoje, ir kad juos paskirtų gyd. kuris galės vėliau paskirti gydymą. Kiekvienas atvejis individualus, vieniems radus nukrypimus skiriamas gydymas, kitiems nieko neradus daromas tik LIT (čia aš apie RRC).
O kad giliniesi tai sveikintina, geriau viską išbandyti, negu nejudėti į priekį mirksiukas.gif Aš po kiekvieno nepasisekusio IVF sukdavau sau galvą kokius tyrimus dar galima būtų pasidaryti, ką dar išbandyti...

Zieminuke - o tu irgi pas Bykova lankeisi?
Papildyta:
Sidabriuk - o tu savo visus IVF'us per koki laika apturejai?
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2011 12 06, 22:22)
O tai kaip nešti vaisingumo klinikos biuletenį  į darbovietę? Man nelabai  schmoll.gif O šeimos gydytoja duoda tokiu atveju ?  bigsmile.gif

tau i darboviete nesti nereikes,juk dabar viskas per kompa,tai tik paskambinsi ir pranesi kad tau biliotenis,kad sergi ir tiek,dabar ten ligos istorijoj tik skaiciukus raso niekas ten nieko nesupranta tik tam tikri zmones,gal but buhaltere nezinau ir tai ,o kaip jau biliotenis baigiasi ir pas gydytoja eitu nereikia jis uzsidaro savaime,ir ji galma elektroniniu budu susitvarkyti ,kad nereiktu vaziuoti i sodra tai va ... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonama @ 2011 12 07, 08:58)
laba ryta  4u.gif   
o as visai neturiu jokio biuletenio...nestumas juk neliga  lotuliukas.gif .. gydytoja sake , jog gulejimas sansu nepadidina.. sako jei taip butu tai mes visoms skirtume gulima rezima  biggrin.gif  .. sake tik netampyt sunkiu daiktu, jokiu pirciu ir t.t.

taip neliga ir as eiciau i darba su mielu noru ,nereiketu niekam aiskintis kas man atsitiko ,jau tu melo istoriju tai per akis.... doh.gif kadangi mano darbas toks kur reikia ir pakilnoti ir pasitampyti ir t.t zodziu nevisai is lengvuju tai va uz tai man butinai reikialingas biliotenis,nes kitaip nereiktu net laukti dvieju savaiciu jau viskas zutu... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2011 12 07, 09:09)
Zieminuke - o tu irgi pas Bykova lankeisi?
Papildyta:
Sidabriuk - o tu savo visus IVF'us per koki laika apturejai?

sveika tongue.gif kaip tu issilaikius ,kaip tavo sveikatele... mirksiukas.gif ,visi mano IVF- kas 3men.
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 07, 10:14)
taip neliga  ir as eiciau i darba su mielu noru ,nereiketu  niekam aiskintis kas man atsitiko ,jau tu melo istoriju tai per akis.... doh.gif kadangi mano darbas toks kur reikia ir pakilnoti ir pasitampyti ir t.t zodziu nevisai is lengvuju tai va uz tai man butinai reikialingas biliotenis,nes kitaip nereiktu  net laukti dvieju savaiciu jau viskas zutu... 4u.gif
Papildyta:
sveika  tongue.gif  kaip tu issilaikius ,kaip tavo sveikatele... mirksiukas.gif ,visi mano IVF- kas 3men.

Sveikute wub.gif
O matai, as sakau, daug kas priklauso nuo aplinkybiu... Jei darbas toks-tai aisku 100proc reikia biuletenio, darbas nepabegs-jei ir pabegs-ne gyvenimo pabaiga.
Nors va, kaip angeliuke , stresavo zmogus, vadove irgi "negloste", lyg ir parduotuveje kazkas ja stumtelejo... nu zodziu... Bet zmogutis atlaike viska ir dar su rezultatu! Ir kaip supratau be biuletenio....
As tai si karta sedesiu-gulesiu-stovesiu namuose. Tiek to. Pasisaugosiu. Juolab, kad man ispuola laukimo laikas po kaledu....
Aciu, kad domiesi 4u.gif Zinai, viskas gerai rodos, kol kas nelabai kuom galiu pasigirti ar pasidziaugti, nebent isaugusiais kietais spuogais blush2.gif
Sidabriuk, o tu visus (be saldytu) darei su trumpaja schema?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 07, 09:22)
Sveikute  wub.gif 
O matai, as sakau, daug kas priklauso nuo aplinkybiu... Jei darbas toks-tai aisku 100proc reikia biuletenio, darbas nepabegs-jei ir pabegs-ne gyvenimo pabaiga.
Nors va, kaip angeliuke , stresavo zmogus, vadove irgi "negloste", lyg ir parduotuveje kazkas ja stumtelejo... nu zodziu... Bet zmogutis atlaike viska ir dar su rezultatu! Ir kaip supratau be biuletenio....
As tai si karta sedesiu-gulesiu-stovesiu namuose. Tiek to. Pasisaugosiu. Juolab, kad man ispuola laukimo laikas po kaledu....
Aciu, kad domiesi  4u.gif  Zinai, viskas gerai rodos, kol kas nelabai kuom galiu pasigirti ar pasidziaugti, nebent isaugusiais kietais spuogais  blush2.gif 
Sidabriuk, o tu visus (be saldytu) darei su trumpaja schema?

tai kad pas mus nelieka tu saldytu... unsure.gif kad pas mane tik 5 foliai ir is ju tris apsivaisino,tai visus ir sudejo,bet sakes tokie grazuoliai sake biologe buvo kad nai,nai ,nai,ir du astuoniu,o vienas sesiu lasteliu nesuprantu...kas negerai...praeita karta ,tai ie eja visur ir namie nesedejau-ir ka sudas gavos,nu jau si karta-gulejau nieko nedariau,saugojausi,skyscius geriau nu zodziu,net pati galvos neploviau-vyras plove ir ka SUDAS doh.gif atsiprasau kad taip as negraziai kitu zodziu jau nera... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 07, 10:36)
tai kad pas mus nelieka tu saldytu... unsure.gif kad pas mane tik 5 foliai ir is ju tris apsivaisino,tai visus ir sudejo,bet sakes tokie grazuoliai sake biologe buvo kad nai,nai ,nai,ir du astuoniu,o vienas sesiu lasteliu nesuprantu...kas negerai...praeita karta ,tai ie eja visur ir namie nesedejau-ir ka sudas gavos,nu jau si karta-gulejau  nieko nedariau,saugojausi,skyscius geriau  nu zodziu,net pati galvos neploviau-vyras plove ir ka SUDAS  doh.gif  atsiprasau kad taip as negraziai kitu zodziu jau nera... verysad.gif

4u.gif nera ko atsiprasineti.... taip yra... O ka tau gyd dabar sako, ka dabar galima butu padaryti, gal kazka kitaip? Ar dar nebuvai pas gyd?
Taiva, liudniausia, kad nera taisykles, kaip elgtis, kad pavyktu...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 07, 09:42)
4u.gif  nera ko atsiprasineti.... taip yra... O ka tau gyd dabar sako, ka dabar galima butu padaryti, gal kazka kitaip? Ar dar nebuvai pas gyd? 
Taiva, liudniausia, kad nera taisykles, kaip elgtis, kad pavyktu...

eisiu dar penktadieni.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 07, 10:47)

Okey, lauksim is taves raporto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 07, 10:28)
Okey, lauksim is taves raporto wink.gif

jauciu nebus ka ten raportuot.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 07, 11:47)
jauciu nebus ka ten raportuot.... unsure.gif

Bent jau kazkokias gaires..... Pas ka tu lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 07, 14:21)
Bent jau kazkokias gaires..... Pas ka tu lankaisi?

pas R
Atsakyti
Gerą dieną 4u.gif

QUOTE(Bonama @ 2011 12 07, 08:58)
laba ryta  4u.gif   
o as visai neturiu jokio biuletenio...nestumas juk neliga  lotuliukas.gif .. gydytoja sake , jog gulejimas sansu nepadidina.. sako jei taip butu tai mes visoms skirtume gulima rezima  biggrin.gif  .. sake tik netampyt sunkiu daiktu, jokiu pirciu ir t.t.

Žinau, kad nepadidina, bet sakė yra geriau pabūt ramiau.. Nors mano darbas nereikalauja didelės fizinės jėgos, bet psichologiškai užtat visiškai išsekina. Po jo nei valgyt, nei draugų - nieko nebesinori. Ne visuomet net spėju pailsėt iki ryto.

QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 07, 09:47)

Lauksim žinių.
Atsakyti
Sveikos, merginos, turiu klausima, gal kam teko susidurt.
Vaziuojant pasiimt snaiguciu, ar reikia vel visus tyrimus darytis is naujo? Kaip geriau, ir kaip yra? g.gif
Atsakyti