Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 06, 14:21)
ne nieko negavau
Papildyta:

ipatingo nieko nejauciu tik krutine skaudi ir pilvas kartais pamaudzia

istikruju tai ir neatsimenu ka ten rasiau bet nieko tokio,jei prisiminsiu parasysiu ... mirksiukas.gif

manau kad gerai jei krutine skaudi,viskas gerai cia su tavim galvoju .... mirksiukas.gif pusvalandis liko ir tuoj suzinosi,labai laukiu ir as tavo skaiciuku thumbup.gif
Papildyta:
tai va kad ir sumaisiau ,ne tau ir rasiau sorry,visai galva nedirba... blush2.gif
Atsakyti
nu dar neskambinai boruziuk...smalsu kaip ... blush2.gif
Papildyta:
JO1-kaip t laikaisi ,kazkaip ir tau jau turejo hcg daryti,kaip tu laikaisi ,pasigedau taves .... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 06, 16:53)
nu dar neskambinai boruziuk...smalsu kaip ... blush2.gif
Papildyta:
JO1-kaip t laikaisi ,kazkaip ir tau jau turejo hcg daryti,kaip tu laikaisi ,pasigedau taves .... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

jau neuzilgo skambinsiu fear.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 06, 14:53)
jau neuzilgo skambinsiu fear.gif

tai jau gali as anksciau paskambinau,jau jie turejo atskymus ....nuuuu itempta....as ir nervinuosss...su tavim... doh.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
boruziuk-negazdink.. blink.gif kur dingai ..... blink.gif
Atsakyti
deja hcg 0.500 cry.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 06, 15:16)
deja hcg 0.500 cry.gif

jetauuuu....kaip liudna... verysad.gif ..eina sau neturiu zodziu..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 12 06, 14:17)
Tik nenuleiskit rankų net jeigu nepavyksta iš pirmo, antro ar trečio kartų. Kažkada ir aš skaitydama laimingas istorijas galvodavau, kad sekasi tik kitiems bet ne mums. Net sunku buvo patikėti kai pasisekė, niekda neužmiršiu tos
akimirkos wub.gif Sėkmės ir ištvermės šiame sunkiame kelyje mirksiukas.gif

Jėzau kaip reikia tokių pavyzdžių smile.gif Tam, kad viskas neatrodytų beviltiška, tam, kad po to n-tojo karto ir vėl galėtum tikėt... Nes ištikrųjų atrodo, kad anksčiau ar vėliau pasiseka visoms, tik ne tau verysad.gif Ypač tada, kai,atrodo,net nėra jokių akivaizdžių priežasčių nesėkmei...

Kaip gerai, kad yra SM, kur galim viena kitai pasiguost, pasidžiaugt, palaikyti viena kitą, palinkėti sėkmės, paraginti, padėti thumbup.gif
Va kaip ištižau blush2.gif Mergikės wub.gif
Atsakyti
net nezinau kaip tave paguosti...zinau kad tokiu momentu ,niekas nepades....galiu tik pasakyt laikykis su MB...nu zodziu ...... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 06, 17:19)
jetauuuu....kaip liudna... verysad.gif ..eina sau neturiu zodziu..... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

jo stebuklai kazkur vyksta bet ne man sad.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 12 06, 14:17)
Kol dar esu  nestuke.gif , siunčiu visoms didelius virusus nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif . Taip norisi, kad visoms pasisektų, ypač senbuvėms, kurios  maloniai priėmė mane į šį skyrelį, deja, dabar dauguma jų "pogrindyje"...
Tik nenuleiskit rankų net jeigu nepavyksta iš pirmo, antro ar trečio kartų. Kažkada ir aš skaitydama laimingas istorijas galvodavau, kad sekasi tik kitiems bet ne mums. Net sunku buvo patikėti kai pasisekė, niekda neužmiršiu tos
akimirkos wub.gif Sėkmės ir ištvermės šiame sunkiame kelyje mirksiukas.gif

Sekmes tau ir tavo seimynai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 06, 16:16)
deja hcg 0.500 cry.gif

boruziuk console.gif
Atsakyti