QUOTE(Bonama @ 2011 12 06, 11:56)
laba ryteli visoms pas mus sninga
o kur cia taip vyksta
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 06, 11:31)
nu jo, taip normaliai,pilva ziauriai skauda,kodel klausi ?
galvojau, gal kartais....
tai ka laukiam 15 val. mano hcg
QUOTE(Terze @ 2011 12 06, 13:48)
galvojau, gal kartais....
kaip smagu ,kiek pas tave geru noru ... tai kad jau tikrai viskas....
Papildyta:
pas mus jau ir pusto...
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 06, 13:51)
tai ka laukiam 15 val. mano hcg
o laikau kumsciu kumsciukus ,sakes,viskas bus gerai ,kaip tu galvoji ,kaip jauties
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 06, 15:02)
kaip smagu ,kiek pas tave geru noru ... tai kad jau tikrai viskas....
Papildyta:
pas mus jau ir pusto...
Papildyta:
o laikau kumsciu kumsciukus ,sakes,viskas bus gerai ,kaip tu galvoji ,kaip jauties
Papildyta:
pas mus jau ir pusto...
Papildyta:
siryt dariausis NT bet tik vienas pagalys bet kazkaip sirdis jaucia kad bent nedideli skaiciukai bet bus o gal nuojauta ir apgauna
Kol dar esu , siunčiu visoms didelius virusus . Taip norisi, kad visoms pasisektų, ypač senbuvėms, kurios maloniai priėmė mane į šį skyrelį, deja, dabar dauguma jų "pogrindyje"...
Tik nenuleiskit rankų net jeigu nepavyksta iš pirmo, antro ar trečio kartų. Kažkada ir aš skaitydama laimingas istorijas galvodavau, kad sekasi tik kitiems bet ne mums. Net sunku buvo patikėti kai pasisekė, niekda neužmiršiu tos
akimirkos Sėkmės ir ištvermės šiame sunkiame kelyje
Tik nenuleiskit rankų net jeigu nepavyksta iš pirmo, antro ar trečio kartų. Kažkada ir aš skaitydama laimingas istorijas galvodavau, kad sekasi tik kitiems bet ne mums. Net sunku buvo patikėti kai pasisekė, niekda neužmiršiu tos
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 06, 14:12)
siryt dariausis NT bet tik vienas pagalys bet kazkaip sirdis jaucia kad bent nedideli skaiciukai bet bus o gal nuojauta ir apgauna
tai jei nuojauta tokia tai reiskias ir bus gerai , ,nes mane tai bloga nuojata kankino ,tai matai taip ir buvo nuojauta neapgavo..
Papildyta:
boruziuk...o tu savo az matei tada kai rasemes ,paskutine mano zinute ... neatrasai galvoju gal per asaras nenusiunciau...
QUOTE(žieminukė @ 2011 12 06, 14:17)
Kol dar esu , siunčiu visoms didelius virusus .
dekui, gaudau
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 06, 14:12)
tikrai, pasakok kaip jautiesi ..
QUOTE(žieminukė @ 2011 12 06, 14:17)
Kol dar esu , siunčiu visoms didelius virusus . Taip norisi, kad visoms pasisektų, ypač senbuvėms, kurios maloniai priėmė mane į šį skyrelį, deja, dabar dauguma jų "pogrindyje"...
Žieminuke, stebuklingo susitikimo
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 06, 15:52)
tai jei nuojauta tokia tai reiskias ir bus gerai , ,nes mane tai bloga nuojata kankino ,tai matai taip ir buvo nuojauta neapgavo..
Papildyta:
boruziuk...o tu savo az matei tada kai rasemes ,paskutine mano zinute ... neatrasai galvoju gal per asaras nenusiunciau...
Papildyta:
ne nieko negavau
Papildyta:
QUOTE(Bonama @ 2011 12 06, 16:11)
ipatingo nieko nejauciu tik krutine skaudi ir pilvas kartais pamaudzia