Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

laba ryteli visoms 4u.gif pas mus sninga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 06, 11:56)
laba ryteli visoms  4u.gif      pas mus sninga  mirksiukas.gif

o kur cia taip vyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 06, 12:08)
o kur cia taip vyksta  4u.gif

veiksmas vyksta Pnv 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 06, 11:31)
nu jo, taip normaliai,pilva ziauriai skauda,kodel klausi ?

galvojau, gal kartais....
Atsakyti
tai ka laukiam 15 val. mano hcg fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 06, 13:48)
galvojau, gal kartais....

4u.gif kaip smagu ,kiek pas tave geru noru ... wub.gif tai kad jau tikrai viskas.... doh.gif
Papildyta:
pas mus jau ir pusto... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 06, 13:51)
tai ka laukiam 15 val. mano hcg  fear.gif

o laikau kumsciu kumsciukus wub.gif ,sakes,viskas bus gerai thumbup.gif ,kaip tu galvoji ,kaip jauties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 06, 15:02)
4u.gif  kaip smagu ,kiek pas tave geru noru ...  wub.gif tai kad jau tikrai viskas.... doh.gif
Papildyta:
pas mus jau ir pusto... 4u.gif
Papildyta:
o laikau kumsciu kumsciukus  wub.gif ,sakes,viskas bus gerai  thumbup.gif ,kaip tu galvoji ,kaip jauties  4u.gif

siryt dariausis NT bet tik vienas pagalys bet kazkaip sirdis jaucia kad bent nedideli skaiciukai bet bus wub.gif o gal nuojauta ir apgauna
Atsakyti
Kol dar esu nestuke.gif , siunčiu visoms didelius virusus nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif . Taip norisi, kad visoms pasisektų, ypač senbuvėms, kurios maloniai priėmė mane į šį skyrelį, deja, dabar dauguma jų "pogrindyje"...
Tik nenuleiskit rankų net jeigu nepavyksta iš pirmo, antro ar trečio kartų. Kažkada ir aš skaitydama laimingas istorijas galvodavau, kad sekasi tik kitiems bet ne mums. Net sunku buvo patikėti kai pasisekė, niekda neužmiršiu tos
akimirkos wub.gif Sėkmės ir ištvermės šiame sunkiame kelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 06, 14:12)
siryt dariausis NT bet tik vienas pagalys bet kazkaip sirdis jaucia kad bent nedideli skaiciukai bet bus  wub.gif  o gal nuojauta ir apgauna

tai jei nuojauta tokia tai reiskias ir bus gerai , thumbup.gif ,nes mane tai bloga nuojata kankino ,tai matai taip ir buvo nuojauta neapgavo.. unsure.gif
Papildyta:
boruziuk...o tu savo az matei tada kai rasemes ,paskutine mano zinute ... blink.gif neatrasai galvoju gal per asaras nenusiunciau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 12 06, 14:17)
Kol dar esu  nestuke.gif , siunčiu visoms didelius virusus nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif .

dekui, gaudau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 06, 14:12)
siryt dariausis NT bet tik vienas pagalys bet kazkaip sirdis jaucia kad bent nedideli skaiciukai bet bus  wub.gif  o gal nuojauta ir apgauna

tikrai, pasakok kaip jautiesi mirksiukas.gif ..
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 12 06, 14:17)
Kol dar esu  nestuke.gif , siunčiu visoms didelius virusus nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif . Taip norisi, kad visoms pasisektų, ypač senbuvėms, kurios  maloniai priėmė mane į šį skyrelį, deja, dabar dauguma jų "pogrindyje"...
Tik nenuleiskit rankų net jeigu nepavyksta iš pirmo, antro ar trečio kartų. Kažkada ir aš skaitydama laimingas istorijas galvodavau, kad sekasi tik kitiems bet ne mums. Net sunku buvo patikėti kai pasisekė, niekda neužmiršiu tos
akimirkos wub.gif Sėkmės ir ištvermės šiame sunkiame kelyje mirksiukas.gif

Žieminuke, stebuklingo susitikimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 06, 15:52)
tai jei nuojauta tokia tai reiskias ir bus gerai , thumbup.gif ,nes mane tai bloga nuojata kankino ,tai matai taip ir buvo nuojauta neapgavo.. unsure.gif
Papildyta:
boruziuk...o tu savo az matei tada kai rasemes ,paskutine mano zinute ... blink.gif neatrasai galvoju gal per asaras nenusiunciau... blink.gif

ne nieko negavau
Papildyta:
QUOTE(Bonama @ 2011 12 06, 16:11)
dekui, gaudau  4u.gif
Papildyta:

tikrai, pasakok kaip jautiesi  mirksiukas.gif  ..

ipatingo nieko nejauciu tik krutine skaudi ir pilvas kartais pamaudzia
Atsakyti