Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Tik_Tiek @ 2011 12 05, 21:20)
Skaiciau. uzuojauta ir tau. tik kad nesidaro lengviau

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 12 05, 18:22)
neturiu zodziu...kas cia darosi...  console.gif

labas vakaras, mergaites  4u.gif

sidabriukas, labai gaila  unsure.gif  4u.gif

Veja, sveikinimai  wub.gif

dangutex, ciumpu ir as tavo virusiukus  wub.gif kad tik priliptu wub.gif

ka darysi JO,yra taip kaip yra... unsure.gif geriau pasakyk kaip tu laikaisi ,jau ryt ir tu zinosi savo skaiciukus 4u.gif ,kada jau zinosi ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja1 @ 2011 12 05, 16:25)
Labas visoms 4u.gif  Ačiū, kad palaikėte ir laikėte kumščiukus wub.gif Šiandien 19 DPO ir HCH 1035 wub.gif labai bijau, bet tikiuosi viskas bus gerai.

Veja1 - kaip nuosatabu!!!! As tikejau, as tikrai tikejau, gal labiau norejau, kad tau pavyktu... fantastika!!! Labai labai nudziuginai. Saugok save ir ta stipruji burbuliuka!!!! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 05, 17:52)
Žinau kaip tyliai tyliai verkia miškas...
Žinau kaip jūra išsilieja iš krantų.
Žinau, kad vieną šviesų laimės rytą
Išgirsiu tavo balsą: „ATEINU“
Pačiu tyriausiu ilgesiu mane svaiginsi,
Kol mano akys tavo rankutes išvys...
Žinau, kad nieko niekada taip nemylėsiu
Kaip savo angelėlio mažojo akis...

Sutinku... sie zodziai man yra labai labai brangus.... Labai jautrus...
Atsakyti
as kaip tuos zodzius eilerascio perskaitau ,tai iskart apsiasarot norisi ...... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 05, 21:54)
o cia pas mus tokius tyrimus daro  blink.gif ,cia pats turi pasiulyti ar gydytojai mato kad reikia tokius tyrimus daryti,

Pas Bykova mergaites pacios savo iniciatyva vaziuoja ieskoti priezasciu.... Ju tinklapis www.rrc.lv tik ju puslapis neatsidaro.... Suprantu, kad LT niekas tokiu gydymo budu netaiko
Atsakyti
sveikos merginos, atbėgu pasipasakoti jums, kaip rašiau kad startavau su IVF man jis pirmas ir tikėkim kad paskutinis smile.gif dešinėja kiaušidėj užsiauginau 6 folius o kairėja lyg 4-5 visi jie maždaug 13 12 mm , tai kaip mano žalios supratimo visai gal normaliai.
bet iškilo toks klausimas šiandien turiu leistis cetrotide 0,25 , bet nieko nesuprantu ten ir miltelių kažkokių yra ir 2 adatos, o vakar per savo striokus ir pamiršau gyd paklausti kaip jį tenai naudoti g.gif , gal jūs man padėsit.
Atsakyti
labas rytas mergaites 4u.gif
Papildyta:
labas rytas mergaites 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 06, 08:58)
sveikos merginos, atbėgu pasipasakoti jums, kaip rašiau kad startavau su IVF man jis pirmas ir tikėkim kad paskutinis  smile.gif  dešinėja kiaušidėj užsiauginau 6 folius  o kairėja lyg 4-5  visi jie maždaug 13 12 mm , tai kaip mano žalios supratimo visai gal normaliai.
bet iškilo toks klausimas  šiandien turiu leistis cetrotide 0,25 , bet nieko nesuprantu ten ir miltelių kažkokių yra  ir 2 adatos, o vakar per savo striokus ir pamiršau gyd paklausti kaip jį tenai naudoti g.gif , gal jūs man padėsit.

uzsisuki dideleadata ant svirksto ir iduri i buteliuka su miltaliais ,suleidi skysti i ta buteliuka ir nekratant ,o sukant issitirpini viska,kai jau istirpsta tada susitrauki atgal i svirskasta,nusisuki stora adata ir uzsisuki plona,pries leidziant pasiziuri ar oro nera ir leidies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 06, 10:27)
labas rytas mergaites  4u.gif
Papildyta:
labas rytas mergaites  4u.gif
Papildyta:
uzsisuki dideleadata ant svirksto ir iduri i buteliuka su miltaliais ,suleidi skysti i ta buteliuka ir nekratant ,o sukant issitirpini viska,kai jau istirpsta tada susitrauki atgal i svirskasta,nusisuki stora adata ir uzsisuki plona,pries leidziant pasiziuri ar oro nera ir leidies  4u.gif

o jūs pačios tuos vaistus leidžiatės, nes adata tai ilgoka nepalyginsi su gonal, sakau gal į klinika reikia nuvaryti susileist g.gif kažkaip nedrąsu jaučiu bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 12 06, 10:53)
o jūs pačios tuos vaistus leidžiatės, nes adata tai ilgoka nepalyginsi su  gonal, sakau gal į klinika reikia nuvaryti susileist  g.gif  kažkaip nedrąsu jaučiu bus blush2.gif

pati ,susileisi nieko cia baisaus ,adata plonumo tokia kaip gonal,tik kad biski ilgesne ir tik nu gonal lengviau ,cia kol susileisi ilgiau uztruksi ir biski man skaudziau,o siaip tai nieko cia tokio tikrai,pamatysi thumbup.gif
Papildyta:
ir gydytoja man sake ,jei pvz siandien gonal leisies i desine tai sita reikia i kaire ,nu kad nebutu abu i ta pacia puse ir taip kaitaliosi ... mirksiukas.gif
Atsakyti
tiesa ,gal kam reikia man liko dvi Crinone ,atiduosiu ,nes vistiek reikies ismesti,nedaug tik dvi ,bet vistiek gal kam prireiks.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 06, 11:26)
tiesa ,gal kam reikia man liko dvi Crinone ,atiduosiu ,nes vistiek reikies ismesti,nedaug tik dvi ,bet vistiek gal kam prireiks.... ax.gif

labas rytas!
o tu sidabriuk pilnu tempu jau sergi?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 06, 11:29)
labas rytas!
o tu sidabriuk pilnu tempu jau sergi?

nu jo, taip normaliai,pilva ziauriai skauda,kodel klausi ?
Atsakyti