Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 05, 16:48)
gal galima paklausti kas tas LIT  blush2.gif

Man irgi įdomu. Kažką apie tai buvau girdėjusi, bet visiškai nepamenu dabar.
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 05, 17:48)
gal galima paklausti kas tas LIT  blush2.gif

Čia Rygos reprodukcijos centre atliekama limfocitų "terapija" ar kaip ją pavadint. Padeda išsaugoti nėštumą jeigu yra problemų su imunitetu
Atsakyti
Žinau kaip tyliai tyliai verkia miškas...
Žinau kaip jūra išsilieja iš krantų.
Žinau, kad vieną šviesų laimės rytą
Išgirsiu tavo balsą: „ATEINU“
Pačiu tyriausiu ilgesiu mane svaiginsi,
Kol mano akys tavo rankutes išvys...
Žinau, kad nieko niekada taip nemylėsiu
Kaip savo angelėlio mažojo akis...

Kiek beskaityčiau, nuolat apsiverkiu. Reiks sakyt, kad mažiau gonal skirtų...

PAKLAUSYKIT ŠIOS DAINOS, UŽU ŠIRDIES TVERIA, YPAČ ŽINANT JO TRAGIŠKOS MEILĖS ISTORIJA.

http://www.youtube.c...feature=related

http://www.youtube.c...h?v=nQY4dIxY1H4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 05 gruodžio 2011 - 16:54
QUOTE(Vėja1 @ 2011 12 05, 17:51)
Čia Rygos reprodukcijos centre atliekama limfocitų "terapija" ar kaip ją pavadint. Padeda išsaugoti nėštumą jeigu yra problemų su imunitetu

o tai kaip pasireiskia tos problemos su imunitetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik_Tiek @ 2011 12 05, 17:44)
laba ateinu pasiguosti ir pagadinti statistikos, jei kas ja veda. 10 dpi HCG-beta 0.347 sad.gif

Vaje console.gif Vis nesibaigia blogos žinios...
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 12 05, 17:52)
Žinau kaip tyliai tyliai verkia miškas...
Žinau kaip jūra išsilieja iš krantų.
Žinau, kad vieną šviesų laimės rytą
Išgirsiu tavo balsą: „ATEINU“
Pačiu tyriausiu ilgesiu mane svaiginsi,
Kol mano akys tavo rankutes išvys...
Žinau, kad nieko niekada taip nemylėsiu
Kaip savo angelėlio mažojo akis...
Kiek beskaityčiau, nuolat apsiverkiu. Reiks sakyt, kad mažiau gonal skirtų...
PAKLAUSYKIT ŠIOS DAINOS, UŽU ŠIRDIES TVERIA, YPAČ ŽINANT JO TRAGIŠKOS MEILĖS ISTORIJA.

http://www.youtube.c...feature=related

http://www.youtube.c...h?v=nQY4dIxY1H4

nu jo pirma ,dar kaip pirma ,o nuo antros tai siurpai eina sakes ir asaros akyse.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tik_Tiek @ 2011 12 05, 17:44)
laba ateinu pasiguosti ir pagadinti statistikos, jei kas ja veda. 10 dpi HCG-beta 0.347 sad.gif

jetauuuu mergyt laikykis.. unsure.gif zinau ka tai reiskia tikrai zinau ,ka tik pacia taip istiko .... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 12 05, 17:25)
Na ir šaunu thumbup.gif Svarbiausia kad viskas gerai biggrin.gif Aukit didučiai taip pat sėkmingai kaip iki šiol 4u.gif

Aciu wub.gif
Tau labai linkiu, kad kitas kartas butu sekmingas.

Ir dar pavirusuoju visoms 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 05, 17:56)
o tai kaip pasireiskia tos problemos  su imunitetu  g.gif

Buna, kad imunitetas priesinasi nestumui, gamina antikunius pries embrioniuka ir ji atmeta. Tai si procedura padeda pripratinti organizma prie svetimkuniu. Suleidzia vyro arba donoro kraujo kunelius. Cia as "liaudiskai" bandziau issireiksti
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 12 05, 18:14)
Aciu  wub.gif

Ir dar pavirusuoju visoms 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
Papildyta:
Buna, kad imunitetas priesinasi nestumui, gamina antikunius pries embrioniuka ir ji atmeta. Tai si procedura padeda pripratinti organizma prie svetimkuniu. Suleidzia vyro arba donoro kraujo kunelius. Cia as "liaudiskai" bandziau issireiksti

Ačiū 4u.gif Čiumpu virusiuką biggrin.gif

Gal gali man kaip dar žaliai paaiškinti kuo skiriasi LIT vyro ir donoro? Ką duoda vienas ir kitas? Ir jei vyro naudoti kraują galima, ką geriau rinktis - donorą ar vyrą savo?
Atsakyti
QUOTE(Tik_Tiek @ 2011 12 05, 16:44)

neturiu zodziu...kas cia darosi... console.gif

labas vakaras, mergaites 4u.gif

sidabriukas, labai gaila unsure.gif 4u.gif

Veja, sveikinimai wub.gif

dangutex, ciumpu ir as tavo virusiukus wub.gif kad tik priliptu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 12 05, 18:19)
Ačiū 4u.gif  Čiumpu virusiuką biggrin.gif

Gal gali man kaip dar žaliai paaiškinti kuo skiriasi LIT vyro ir donoro? Ką duoda vienas ir kitas? Ir jei vyro naudoti kraują galima, ką geriau rinktis - donorą ar vyrą savo?

Bykova sako kad geriau vyro, bet jei kraujas netinkamas, tada ima donorini krauja. Musu atveju vyras persirges gelta, cia kazkuri hepatito forma, tai sako nerizikuoja tokiu atveju. Deja, mes nesilankem pas Bykova toliau, nes Tr. sako abejoja tokiu gydymu, bet buciau padariusi bet ka, jei tai padetu nestuke.gif bet vyras uzprotestavo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 05, 19:03)
jetauuuu mergyt laikykis..  unsure.gif  zinau ka tai reiskia tikrai zinau ,ka tik pacia taip istiko .... verysad.gif

Skaiciau. uzuojauta ir tau. tik kad nesidaro lengviau
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 12 05, 18:14)
Aciu  wub.gif

Ir dar pavirusuoju visoms 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
Papildyta:

o cia pas mus tokius tyrimus daro blink.gif ,cia pats turi pasiulyti ar gydytojai mato kad reikia tokius tyrimus daryti,paagl kitus kazkokius tyrimus,kaip cia reiktu taisyklingai uzklausti gydytojos,labai idomu man ,ar cia visoms tokius tyrimus padaro,gal ir man dare tik nezinau.. g.gif suteikit imformacijos busiu labai dekinka... blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Tik_Tiek @ 2011 12 05, 21:20)
Skaiciau. uzuojauta ir tau. tik kad nesidaro lengviau

patikek zinauuuu...kad tokiu atveju niekas neguodzia ,o tik daugiau verkt norisi...bet vistiek ...mieliau kai kas nors nors ka nors pasako .... 4u.gif 4u.gif buk stipri 4u.gif
Atsakyti