Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Vėja1 @ 2011 12 05, 17:25)
Labas visoms 4u.gif  Ačiū, kad palaikėte ir laikėte kumščiukus wub.gif Šiandien 19 DPO ir HCH 1035 wub.gif labai bijau, bet tikiuosi viskas bus gerai.

vau kaip grazu wub.gif sveikinimai
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 12 05, 16:34)
Egk, kaip Tau sekasi pas Bykova? Ar lankaisi?

Ačiū, kad rūpiniesi 4u.gif
Lankausi biggrin.gif Ruošimės nestuke.gif (čia ji taip sakė)
Man rado aibę blogybių, o MB nieko. Tai tada įkalbėjo mano donorinį MB pasidaryti spermogramą. Ir ką swoon.gif skambinomės penktadienį - rado liaukocitų. Negaliu patikėti verysad.gif
Kaip tu? Ar jau patikėjai kad nestuke.gif ?

Vėja1, o tu irgi lankaisi pas Bykovą? Labai džiaugiuosi už tave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 12 05, 17:08)
Ačiū, kad rūpiniesi 4u.gif
Lankausi biggrin.gif Ruošimės nestuke.gif (čia ji taip sakė)
Man rado aibę blogybių, o MB nieko. Tai tada įkalbėjo mano donorinį MB pasidaryti spermogramą. Ir ką swoon.gif skambinomės penktadienį - rado liaukocitų. Negaliu patikėti verysad.gif
Kaip tu? Ar jau patikėjai kad  nestuke.gif ?

Na treciadieni pas T dar vaziuoju. Labai rupi kaip vystosi. Visokiu dienu buna, tai nerimas apninka, tai svaigstu nuo nestumo.
Bykova dare tyrima, ar gresia persileidimas, tai rezultatas buvo geras - apramino mane. Bet vazineju dabar pas ja stabiliai. Dabar pradzioje kraujuka susileisti iseina kas tris savaites. Po to sake reciau reikes.
Papildyta:
QUOTE(Vėja1 @ 2011 12 05, 16:25)
Labas visoms 4u.gif  Ačiū, kad palaikėte ir laikėte kumščiukus wub.gif Šiandien 19 DPO ir HCH 1035 wub.gif labai bijau, bet tikiuosi viskas bus gerai.

Veja1, auga skaiciukai. Saunu thumbup.gif Sveikinu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 12 05, 17:18)
Na treciadieni pas T dar vaziuoju. Labai rupi kaip vystosi. Visokiu dienu buna, tai nerimas apninka, tai svaigstu nuo nestumo.
Bykova dare tyrima, ar gresia persileidimas, tai rezultatas buvo geras - apramino mane. Bet vazineju dabar pas ja stabiliai. Dabar pradzioje kraujuka susileisti iseina kas tris savaites. Po to sake reciau reikes.

Tai čia tas LIT taip dažnai?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 12 05, 17:20)
Tai čia tas LIT taip dažnai?

Taip, daznokai. Iki Nauju reikes dar karta vaziuoti. Bet jau darau viska, ka liepia.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 12 05, 17:22)
Taip, daznokai. Iki Nauju reikes dar karta vaziuoti. Bet jau darau viska, ka liepia.

Na ir šaunu thumbup.gif Svarbiausia kad viskas gerai biggrin.gif Aukit didučiai taip pat sėkmingai kaip iki šiol 4u.gif
Atsakyti
Gerą dieną panelytės:akiniai

QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 05, 09:43)

nu va ryta pradejau sulaukus mmmm  verysad.gif ,stai ir baiges mano laime ,ir dar tureta mazyte viltele  verysad.gif ..net nesulauke rytdienos.iki HCG....

jums visoms linkiu dideliausios sekmes  nestuke.gif .....uzsuksiu vis paziureti kaip jums sekasi....ir ka pailsesim ir bandysim jei viskas gerai startuot vel po triju menesiu... smile.gif tikiuosi kitas kartas bus tas kurio mes laukiam... smagu bvo su jumis dalintis viskuo kuo imanoma myliu jus !!!  wub.gif

Žodžių trūksta SIDABRIUK...Skauda man kiekvieną kartą, kai išgirstu tokią žinią verysad.gif O kaip skauda tau, net sunku ir suvokt. Kodėl viskas kartais taip sudėtinga ir skausminga?..

Kodėl ta mūsų laimė taip sunkiai pasiekiama?..Tačiau juk mes nenuleisim rankų dėl to, kad nepasisekė, ar ne? Nes mes būsim pačios geriausios mamos!!! Kas labiau brangintų ir vertintų savo vaikus nei mes, tos kurios myli net įsivaizduojamus vaikus. Prisipažinkit, kuri iš jūsų nėra galvojusi apie,kaip apsidžiaugtų NT radusi II, kaip praneštų vyrui šią žinią, su kuo dar pasidalintų šia naujiena? Kurios iš mūsų akys nenukrypsta į kūdikių skyrius, parduotuves, kuriai širdies neskauda, kai mato kitas mamas, besirūpinančias savo vaikais? Tai va... Galvoju, kad mes būsim geriausios mamos, nes tai, kas sunkiai pasiekiama, yra labiausiai vertinama ir branginama.
Atsiprašau už širdies išliejimą doh.gif blush2.gif

QUOTE(Vėja1 @ 2011 12 05, 15:25)

Smagu girdėti džiugias žinias. Tik gaila, kad ne visos sulaukia tokių. Bet tikiuosi mes paimsim pavyzdį iš tavęs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja1 @ 2011 12 05, 16:25)

didziausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 12 05, 17:08)

Taip, lankausi smile.gif Čia buvo 2 IVF bandymas su LIT. Dabar vaziuosiu po 2 sav.
Atsakyti
laba ateinu pasiguosti ir pagadinti statistikos, jei kas ja veda. 10 dpi HCG-beta 0.347 sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik_Tiek @ 2011 12 05, 16:44)
laba ateinu pasiguosti ir pagadinti statistikos, jei kas ja veda. 10 dpi HCG-beta 0.347 sad.gif

UŽUOJAUTA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja1 @ 2011 12 05, 17:35)
Taip, lankausi smile.gif Čia buvo 2 IVF bandymas su LIT. Dabar vaziuosiu po 2 sav.

gal galima paklausti kas tas LIT blush2.gif
Atsakyti