Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

sidabriuk 4u.gif kaip liudna. man rytoj HCG diena tai jau pradedu drebeti fear.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 05, 10:53)
sidabriuk  4u.gif  kaip liudna. man rytoj HCG diena tai jau pradedu drebeti  fear.gif

as galvoju kad tau viskas bus gerai ,juk pas tave daugia buvo nei pas mane 4u.gif pamatysi bus gerai viskas ,as cia vis uzeisiu ,uzeisiu paziuret kaip jums sekasi neatsikratysit taip lengvai ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 05, 11:57)
as galvoju kad tau viskas bus gerai ,juk pas tave daugia buvo nei pas mane  4u.gif  pamatysi bus gerai viskas ,as cia vis uzeisiu ,uzeisiu paziuret kaip jums sekasi neatsikratysit taip lengvai ... biggrin.gif

bet pas mane viskas buvo nekaip net gyd. daug vilties nesuteike tai is kur tas hcg bus
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 05, 11:00)
bet pas mane viskas buvo nekaip net gyd. daug vilties nesuteike tai is kur tas hcg bus

nu turek viena maza viltele .... 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms vilties mergaitems 4u.gif

Pasisakau as cia nedaznai, tik esant ypatingoms progoms sad.gif ir dazniausiai noredama sugadint ir taip si menesi nelabai kokia statistika...

Trumpai apie save dabar (o anstesnes istorijas galit paskaityt mano keliu zinuciu archyve) 3 ivf+icsi+picsi, buvo taikyta ilgoji schema, lapkricio 21d. isodinimas, 3 embrionai visi 8 lasteliu. 12 DPI HCG maziau uz 1, procedura atlikta BAK, pas O.K. nuostabi daktare, bet ne viskas buna ju rankose...Siandien 14 DPI, bet mmm dar nesirodo...viltis rusena...sako buna klaidu...bet jau netikiu...

Sidabriuk, sekiau tavo pasisakymus, nes mes vienu metu beveik startavom, labai tave palaikiau ir maniau, kad tau tikrai pavyks...zinoma maniau kad ir man 3 kartas nemeluos...

Tai va mergaites, tokie reikaliukai...stiprybes ir vilties Jums visoms, sauniosios, artejanciu svenciu proga, nenuleidziam sparnu, kad ir kaip sunku butu , kylam, sako svajones pildosi, jei nenustoji svajoti... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maraska: 05 gruodžio 2011 - 11:33
QUOTE(ashley @ 2011 12 04, 22:01)
Dangutex labas, pas ka dareisi akupunktura?  smile.gif Mano FSH prie aukstesnes ribos, sakau reikia save ir savo kiausides pamaloninti sia procedura  biggrin.gif
Papildyta:
Mergaites Atiloja, Vėja1 ar galit ir man i AZ persiusti info del gimdos zarazų tyrimu siuntimo?  4u.gif  Thanks in advance

Yra santariskese gydytoja, tik neatsimenu jos pavardes. Ji per radija daznai kalba kaip padeda nevaisingoms seimoms.
O as lankiausi privaciai pas Liudmila. jei noresi atsiusiu i az jos telefona.
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 12 04, 22:53)
pas ka patarsite man kreiptis? O kas cia per antikunai? Mano FSH yra padidejes apie 11.

Sudetinga doh.gif LT jau aplankiau visus, todel dabar vazineju i LV. Padarem daug tyrimu, apie kuriuos LT niekas net nenori girdet, arba nezino.
O antikunai gaminasi, kai organizmas kovoja pries ka nors. Ju naturaliai yra organizme, bet nedaug, kai padaugeja - pasireiskia autoimuninis atsakas. Antikunai pries folikulu susidaryma padaugeja nuo leidziamo FSH, kuri gauname stimuliuojantis pries IVF. Kitaip tariant organizmas pradeda kova. Sorry nemoku geriau paaiskinti. Nezinau dar ka su tuo daryt, laukiu vizito pas daktara unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 12 04, 22:53)
Sveikos, mergytės. Virusuoju profilaktiškai 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif ir visoms linkiu sėkmės.

Gaudau gaudau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 04, 23:18)
malonu Terze ,kad nepamirsti, 4u.gif  dar vakar biski pagrauduliavau vyra susitikus,bet paskui nieko ,siandien jau ramiau,tik siaip tokiu minciu ,visokiu pilna galva,nu ir ka laukiu antradienio ,nu dar gal....kas kyla....nu bet...ir kartu nelabai tikisi ,nezinau net ... unsure.gif siaubas kazkaip visoms taip nesiseka sakes... verysad.gif  o kaip tu ,ar viskas gerai  4u.gif

Kur cia pamirsi... paskui kuri laika prisiminsim viena kita pagal Nicka smile.gif
Pas mane viskas gerai, nustojau raudoti, tai esu patenkinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 12 05, 00:00)
Šį antradienį patikslins punkcijos datą. Greičiausiai šeštadienį arba sekmadienį. Labai bijau... unsure.gif
O tau kada punkcija? Kiek folikulų augini jau?
Gaudau virusus wub.gif

Nea, nebijok - juk skaniai miegosi ir rezultatas bus geras wink.gif
As kol kas migdau, pucia i usa mano kiausides smile.gif
Papildyta:
QUOTE(PerKūnas @ 2011 12 05, 08:23)
Sveikos,

Labai atsiprašau merginos, kad vakar jus nuliūdinau. Abejojau, pasisakyti jums ar ne. Bet turėjau pasakyti, nes visgi tokia ta tiesa.

Gyvenimas nestovi vietoje smile.gif

Tokia realybe - o cia ir mes esam tam, kad dziaugtumemes sekme ir liudetume varge..... Laikykis mieloji.... Kaip pati ir sakai, GYVENIMAS NESTOVI VIETOJE wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 05, 08:39)
labas rytas

kalbejot apie akupunturas, tai man nei patiko, nei padejo isspresti problema del kurios as ejau schmoll.gif

O del ko tu ejai?
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 12 05, 09:55)
Labas mergaites  4u.gif
Ta proga siunciu dyyyyyydeli toki berniokiska virusa ir savo pacias paciausias mintis  wub.gif

BERNIOKISKA???? wub.gif wub.gif wub.gif gaudom!
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 05, 10:43)
ir ka pailsesim ir bandysim jei viskas gerai startuot vel po triju menesiu... smile.gif

Lauksim bet kada ir bet kur, nebutinai sitame skyrelyje - gal bus "staigmena gyvenime" tiesiai nersi i nestukiu skyreli wink.gif o ten visos ir susitinksim wink.gif
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 05, 10:53)
sidabriuk  4u.gif  kaip liudna. man rytoj HCG diena tai jau pradedu drebeti  fear.gif

Drebu kartu su tavim.... arba nusiraminam ir laukiam rytojaus laimes wink.gif
Papildyta:
QUOTE(maraska @ 2011 12 05, 12:31)
Laba visoms vilties mergaitems  4u.gif

Tai va mergaites, tokie reikaliukai...stiprybes ir vilties  Jums visoms, sauniosios, artejanciu svenciu proga, nenuleidziam sparnu, kad ir kaip sunku butu , kylam, sako svajones pildosi, jei nenustoji svajoti... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif O kokios pas jus problemos?
Atsakyti
Sveikutės, būsimos mamytės,
retai užsuku, bandau pratintis mažiau laiko skirti kompui. Na visas stengimasis, tai kad vakare nesinešu jo namo, o darbe nevisada laiko ištaikau blush2.gif Tik žiūriu nelabai kokios naujienos paskutiniu metu... Negerai 4u.gif
Ačiū mergaitėm, kurios manęs nepamiršo, bet žinokit džiaukitės, kad rečiau ateinu, o tai nuo mano eilinių kataklizmų būtų išūžtos ir ištinę galvos ir jūsų (ne tik mano) irnesakyk.gif Aš dabar gydausi, prieš tai kovojau su miežiu (kasmet tuo pačiu metu), turėjau kabinimąsi natūraliai... Taip ir gyvenu 4u.gif
Nors ir retai užeinu, bet už visas labai pergyvenu ir pripuolusi stengiuosi neatsilikti nuo naujienų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maraska @ 2011 12 05, 12:31)
Laba visoms vilties mergaitems  4u.gif

Pasisakau as cia nedaznai, tik esant ypatingoms progoms sad.gif ir dazniausiai noredama sugadint ir taip si menesi nelabai kokia statistika...

Trumpai apie save dabar (o anstesnes istorijas galit paskaityt mano keliu zinuciu archyve) 3 ivf+icsi+picsi, buvo taikyta ilgoji schema, lapkricio 21d. isodinimas, 3 embrionai visi 8 lasteliu. 12 DPI HCG maziau uz 1, procedura atlikta BAK, pas O.K. nuostabi daktare, bet ne viskas buna ju rankose...Siandien 14 DPI, bet mmm dar nesirodo...viltis rusena...sako buna klaidu...bet jau netikiu...

Sidabriuk,  sekiau tavo pasisakymus, nes mes vienu metu beveik startavom, labai tave palaikiau ir maniau, kad tau tikrai pavyks...zinoma maniau kad ir man 3 kartas nemeluos...

Tai va mergaites, tokie reikaliukai...stiprybes ir vilties  Jums visoms, sauniosios, artejanciu svenciu proga, nenuleidziam sparnu, kad ir kaip sunku butu , kylam, sako svajones pildosi, jei nenustoji svajoti... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai va toks jau tas gyvenimelis .... 4u.gif ir as maniau ,jau isivaizdavau save nestuke.gif tai dziaugiausi ,ka darysi ,tokia lemtis,sekmes ir tau dideliausios ,,stiprybes,ir viska kazkaip istversim ,ir mes kada pakelsim po pieno taure drinks_cheers.gif 4u.gif

Papildyta:
Terze , - smagus tavo zodziai,tikiuosi jie tiesiai dievuliui i ausi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabriukas15: 05 gruodžio 2011 - 14:32
Labas visoms 4u.gif Ačiū, kad palaikėte ir laikėte kumščiukus wub.gif Šiandien 19 DPO ir HCH 1035 wub.gif labai bijau, bet tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 12 05, 15:10)
Sveikutės, būsimos mamytės,
retai užsuku, bandau pratintis mažiau laiko skirti kompui. Na visas stengimasis, tai kad vakare nesinešu jo namo, o darbe nevisada laiko ištaikau blush2.gif Tik žiūriu nelabai kokios naujienos paskutiniu metu... Negerai 4u.gif
Ačiū mergaitėm, kurios manęs nepamiršo, bet žinokit džiaukitės, kad rečiau ateinu, o tai nuo mano eilinių kataklizmų būtų išūžtos ir ištinę galvos ir jūsų (ne tik mano) irnesakyk.gif Aš dabar gydausi, prieš tai kovojau su miežiu (kasmet tuo pačiu metu), turėjau kabinimąsi natūraliai... Taip ir gyvenu 4u.gif
Nors ir retai užeinu, bet už visas labai pergyvenu ir pripuolusi stengiuosi neatsilikti nuo naujienų ax.gif

Egk, kaip Tau sekasi pas Bykova? Ar lankaisi?
Atsakyti