QUOTE(Beila @ 2011 12 04, 20:22)
Tai jūs man pasakykit, o jei nesugebės spermatozoidai prasibraut pro kiaušialąstės dangalą, tai IVF bus baigtas. Ar galėsim greit reaguoti ir taikyti ISCI???
Kažkaip pamiršau gydytojos iš to jaudulio paklausti...
Ačiū...
Sveikute,
Kiek skaiciau, tai viskas vietoj. Gal kai pamatys, kad neprasimusa, pramus
Del to buk rami. Juk jei merginom neprakanda dangalo, tai padeda prakasti ir tik tada suzinom, kad dangalas storas.... Jaudulys daro savo. As jau siek tiek pasimokiau,kad susikaupti ir klausti, tai bandau ta ir daryt, paskutiniu metu mano MB eina kartu-oij, jis tiek klausimu visada turi
O tu jau leidiesi vaistus?
Delena - jei tave tai paguos, man ant nosies 34, ir vis dar bandom, is savo patirties patarciau keisti gyd., aisku, ne visada uztaikysi ant geriausio varianto, as per savo 4-5metus kreipiuosi i 4 gyd ir atrodo, kad pagaliau normaliausias variantas is visu butu....
Zinai, manau ten kazkas ne taip su paciu akupunkturininku. Nu as nesu girdejus, kad kam butu kraujosruvos ar melynes.... As kai vaiksciojau (nustojau sia savaite, nes diph susileidau-tai nebezinu ar galiu eiti, tai pagal nutylejima nebeiti nusprendziau) man skaudedavo tik durimo metu, jei kraujo budavo, tai tik laselis... Ir man tikrai padejo su FSH... nu keista, as suvedu, kad tas akupunkt. gal nera savo amato kalvis? Tu man pasakyk, kaip vyko pirmas kartas, tu su juo-ja daug kalbejai, apie tave pacia daug klausinejo? Kai as nuejau pirma karta-gal valanda pasakojausi apie save, visas savo operacijas, ligas, apie savo charakteri-kokia as esu. Jie "pasidare savo isvadas apie mane" nusistate "tipa" ir pradejo gydyti... As labai jais tikiu, nes tikrai yra pavyzdiu, kad mergaitem padejo ir apsiejo net natur....
Oij.... ka tau cia patart-neliudek, svarbiausia neuzikankink saves. Del visa ko, nueik pas kita gyd., sumokesi uz 1 vizita, bet gal pamatysi, kad siulo kazka kitaip......
Perkunas - dar karteli
Sidabriuk, atsigavai trupuciuka? Vyras gal nuotaika praskaidrino su savo grizimu?
Papildyta:
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 12 04, 20:39)
Bet Perkunas dingo kaip i vandeni? Kur tu mieloji, gal dar ne viskas prarasta...
Dievuliau, snd po Perkuno zinios nerandu sau vietos, pas mane irgi papuliai visai pabliusko, pojuciu visiskai 0, vizitas tik treciadieni, neberandu sau vietos
, galvoju-gal HCG pasidaryti ryt
Tik kazin ar mokesiu interpretuoti
Nu zodziu, nzn kaip islaukti vizito
Bent dabar man atrodo, kad kai suzinosiu savo HCG kuris parodys nestuma - neuzdavinesiu sau klausimu, ar viskas man gerai. Busiu pati laimingiausia moteriske ant sios zemes.... Gal tik taip dabar man atrodo, o bus kaip bus
gal irgi bus nauji pergyvenimai.... bet bent man pralaukus 4-5 metu (su vyru gincyjames del trukmes
) teig testas ar skaiciukai atrodo prilygsta pieniu vynui............
Kuri galima gerti gerti be sustojimu ir megautis....