Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

sveikos

Delena, verysad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 04, 10:22)
o kiek jau tau DPI ,jauciuos ,nu ka zninau istikruju  tai belekaip  unsure.gif ,ir kazkaip ,zinai ka jau cia ir prigalvosi ,krutines neskauda ,niekas  nevyksta,nu kol kas ir nekraujuoju,nu tai ir nezinau ,jei taip ir bus ,tai darysiuos antradieni HCG ir matysiu ,bet. vilciu tai .....mazaiiiii turiu ....nu net nezinau ... unsure.gif

DPI man 6 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mūsų leliukas pabėgo...
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 12 04, 11:27)
Sveikos,

Mūsų leliukas pabėgo...

verysad.gif .... niu kodel vien blogos naujienos paskutiniu metu siam skyrely unsure.gif baisu jau darosi...
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 12 04, 11:27)
Mūsų leliukas pabėgo...

eina sau blink.gif blink.gif cia ja tikrai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 12 04, 12:27)
Sveikos,

Mūsų leliukas pabėgo...

PerKūnas, kas nutiko? verysad.gif Kiek jums laiko buvo?
Mums buvo beveik 17 savaiteliu ......
Kaip as tave uzjauciu, mes tokios pacios. Uzjauciu jusu seima angel_sadangel.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mūsų leliukas pabėgo...

Perkunas, ka cia rasai dabar, kas atsitiko...? schmoll.gif Jetau kaip isgasdinai... pasakyk placiau
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 12 04, 00:45)
Atiloja, as siunciau paprastai registruotu laisku, mokejau 6.20 svaru ir kaip zinai nuejo gana greitai, atsakymus turejau po nepilnos savaites. Tik indelius plastmasinius ir folijos pasiimk jei jau pramustu. Voka su burbuliukais paste gali nusipirkt, nieko neaiskink ka ten siunti, manes ir neklause, o jei klaus tai Keberiokst berods sake kad usb siuncia smile.gif Ir sakai RECORDED DELIVERY PLEASE smile.gif

Aciu labai, bet siandien ryte parejo memes, tai dar siandien susirinksiu viska ir jei nespesiu issiusti, tai iki ketvirtadienio saldytuve palauks manes tie tyrimai bigsmile.gif

QUOTE(Delena @ 2011 12 04, 08:13)
Sveikos merginos. Braukit mane is sarasu. STIMULIACIJA NUTRAUKTA.

console.gif o nenori pakeisti gydytojo arba bent jau kito gydytojo nuomone isklausyti? Juk jau ne pirma karta nutraukia tau stimuliacija 4u.gif

Sveikos,

Mūsų leliukas pabėgo...

Jetau, kaip gi taip? verysad.gif console.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mūsų leliukas pabėgo...

Nėra teisybės šitoj žemėj verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
nu siaubas tikrai ... doh.gif kas cia darosi dabar ,juk arteja kaledos ,stebuklu metas ,o ju vis mazeja ir mazeja .....tikrai ,nei neinori ju ..... schmoll.gif unsure.gif
Papildyta:
Sveikos,

Mūsų leliukas pabėgo...

eina sau tikrai ...laikykis kazkaip ....nera net zodziu ka pasakyt.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 12 04, 08:13)
Sveikos merginos. Braukit mane is sarasu. STIMULIACIJA NUTRAUKTA. Liko tinkamas tik vienas folikulas punkcijai, o su vienu nera ko rizikuoti. Net nezinau, kaip man toliau elgtis, neauga man folikulai, kaip juos isstimuliuoti verysad.gif Kiausydziu funkcija ribota, nesimato antriniu folikulu. Nezinau net kur ir kreiptis. Daktare sako, kad net nezinia, gal niekada neuzauginsim daugiau folikulu... verysad.gif

Delena, pabandyk akupunktura. Rasiau anksciau, kad dariausi antimiulerio hormona, kuris parodo kiausidziu rezerva. Jis buvo 0,2. U mane visai nurase ir sake jokiu sansu, tik donorines. As praejau visa kursa akupunkturos ir T paziurejes mane net nustebo, kad su tokiu rezultatu folikulu pakankamai bandymui.
Papildyta:
Sveikos,

Mūsų leliukas pabėgo...

Siaubas, kas atsitiko? Ar jau sansu jokiu?
Gal dar yra vilties? Laikykis, brangioji 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mūsų leliukas pabėgo...

Labai labai gaila taves... ko jis pabego.... Uzjauciu labai tave ir tavo vyra.....

Delena - vargsiukas... nu nesuprantu, o tu visa akupunkturos kursa baigei?

Sidabriuk - 4u.gif

J01 - saunuolyte, taip ir toliau laikykis
Atsakyti