Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(dangutex @ 2011 12 03, 13:26)
Senokai buvau pas Jus uzsukusi, todel pirmiausia virusuoju  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Atijola, geros keliones ir svarbiausia vizito pas Gorgy  4u.gif

gaudau tavo virusiuka 4u.gif ir aciu uz palinkejimus 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 12 03, 13:49)
Krempudra, Delena - jums dangutex pavyzdys turetu ikvepti daug tikejimo kad ir vos keli labai kokybiski burbuliukai gali isaugti i pati nuostabiausia stebukla  wub.gif

Atiloja - o tu infekciju tyrimo nedarei ane? kazkaip galvoju kas cia galetu prie mano dietos prisijungti  lotuliukas.gif OOOOo kaip kazin EGK?? Ji juk turejo sesti ant to paties  g.gif

Tai kad dangutex ir embrioniukai nebuvo idealus (jei gerai pamenu), o va pilviuke puiku rezultata augina 4u.gif
nespejau pasidaryti tyrimo, nes memes parejo net nepasibeldusios 4u.gif Bet dabar tureciau pasidaryti, tik galvoju, ka reikes daryti, jei jos prasides Londone? Kaip galima issiusti? 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 03, 14:01)
Atiloja,kokie tavo skrydziu laikai?Man ka tk skambino is Gorgio,ten jam operacija kazkuri ryta nusisviecia ir keicia laikus.Bandau as jiem prisiskambint o tie zarazos nekelia !

Prisiskambinau! Tave palieka 11 valanda,kaip ir turejai buti.Tik prase pasa tureti smile.gif Truputeli man panikos ivare  rolleyes.gif

oi, jau ir as issigandau pamaciusi raudona saukima biggrin.gif Siaip jau mes atskrendam pirmadieni, o pasimatymas antradieni 4u.gif Ir nestresuok, nes kenki leliukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 12 03, 14:16)
Pasidarysim kariotipo tyrima, nu zinok, as po sio sykio baisiai bijau  unsure.gif

Stambule tikrai daro.
http://www.memorial....epartments/ivf/
As toj klinikoj ivf dariau.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 12 03, 13:55)
Sveikos, merginos gal kazkuri susidurete, arba zinote, ar LV daroma priesimplantacine genetine diagnostika?  g.gif

Sveika,

Man gyd sakė, kad nedaroma nė vienoje pabaltijo šaly. O kur daroma, nežinau rolleyes.gif
Taip pat minėjo, kad labai daug kainuoja, bet šimtaprocentinės garantijos vistiek neduoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pina: 03 gruodžio 2011 - 16:45
[quote=Krempudra,2011 12 03, 13:54]
bet, jei gerai pamenu, tai ji rygoje galima tik keletoje vaistiniu nusipirkti? ne paciam embrions? g.gif ar ne? g.gif nes is embrions galeciau parvezti, bet jei reiketu ieskoti kazkur mieste, tai bijau, kad nelabai turesim kada ieskoti, nes si karta jau vaziuosim punkcijai 4u.gif

Embrions juo tikrai neprekiauja...Bet pirmame aukste yra vaistine, paejus uz rubines ten jo tikrai yra, pirkau pries 3savait. ir daug pigesnis nei LT smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kurios artimiausiu metu bandysite su snaigutemis?
Atsakyti
Atiloja, as siunciau paprastai registruotu laisku, mokejau 6.20 svaru ir kaip zinai nuejo gana greitai, atsakymus turejau po nepilnos savaites. Tik indelius plastmasinius ir folijos pasiimk jei jau pramustu. Voka su burbuliukais paste gali nusipirkt, nieko neaiskink ka ten siunti, manes ir neklause, o jei klaus tai Keberiokst berods sake kad usb siuncia smile.gif Ir sakai RECORDED DELIVERY PLEASE smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Braukit mane is sarasu. STIMULIACIJA NUTRAUKTA. Liko tinkamas tik vienas folikulas punkcijai, o su vienu nera ko rizikuoti. Net nezinau, kaip man toliau elgtis, neauga man folikulai, kaip juos isstimuliuoti verysad.gif Kiausydziu funkcija ribota, nesimato antriniu folikulu. Nezinau net kur ir kreiptis. Daktare sako, kad net nezinia, gal niekada neuzauginsim daugiau folikulu... verysad.gif
Atsakyti
laba rytuka 4u.gif
Papildyta:
jetau Delena ,labai gaila unsure.gif ,kazkaip nesiseka cia mums ,nu bet nieko mes atsigriebsim ane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 12 04, 07:13)
Sveikos merginos. Braukit mane is sarasu. STIMULIACIJA NUTRAUKTA. Liko tinkamas tik vienas folikulas punkcijai, o su vienu nera ko rizikuoti. Net nezinau, kaip man toliau elgtis, neauga man folikulai, kaip juos isstimuliuoti verysad.gif Kiausydziu funkcija ribota, nesimato antriniu folikulu. Nezinau net kur ir kreiptis. Daktare sako, kad net nezinia, gal niekada neuzauginsim daugiau folikulu... verysad.gif

vaje, kaip gaila, laikykis 4u.gif

labas rytas

Atsakyti
labas JO1 ,kaip tu issi laikius kaip tavo sveikatele,kaip pojuciai ar jauti ka nors ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 04, 09:48)
labas JO1  ,kaip tu issi laikius kaip tavo sveikatele,kaip pojuciai ar jauti ka nors  ax.gif  4u.gif

labas, aciu, kad teiraujies 4u.gif pilva pamaudena, bet krutine visiskai nejautri schmoll.gif siaip tai jau turetu gi ji jautret g.gif tai nezinau net ka ir galvoti
Papildyta:
o kaip tu pati jautiesi? 4u.gif zinau, kad nelengva, bet mintys kazkokios kirba galvoje ar kolkas apie nieka net nemastai? NT daugiau negadinai?
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 12 04, 11:12)
labas, aciu, kad teiraujies  4u.gif  pilva pamaudena, bet krutine visiskai nejautri  schmoll.gif  siaip tai jau turetu gi ji jautret  g.gif  tai nezinau net ka ir galvoti
Papildyta:
o kaip tu pati jautiesi?  4u.gif zinau, kad nelengva, bet mintys kazkokios kirba galvoje ar kolkas apie nieka net nemastai? NT daugiau negadinai?

o kiek jau tau DPI ,jauciuos ,nu ka zninau istikruju tai belekaip unsure.gif ,ir kazkaip ,zinai ka jau cia ir prigalvosi ,krutines neskauda ,niekas nevyksta,nu kol kas ir nekraujuoju,nu tai ir nezinau ,jei taip ir bus ,tai darysiuos antradieni HCG ir matysiu ,bet. vilciu tai .....mazaiiiii turiu ....nu net nezinau ... unsure.gif
Atsakyti