QUOTE(dangutex @ 2011 12 03, 13:26)
Senokai buvau pas Jus uzsukusi, todel pirmiausia virusuoju
Atijola, geros keliones ir svarbiausia vizito pas Gorgy
Atijola, geros keliones ir svarbiausia vizito pas Gorgy
gaudau tavo virusiuka ir aciu uz palinkejimus
QUOTE(Citas @ 2011 12 03, 13:49)
Krempudra, Delena - jums dangutex pavyzdys turetu ikvepti daug tikejimo kad ir vos keli labai kokybiski burbuliukai gali isaugti i pati nuostabiausia stebukla
Atiloja - o tu infekciju tyrimo nedarei ane? kazkaip galvoju kas cia galetu prie mano dietos prisijungti OOOOo kaip kazin EGK?? Ji juk turejo sesti ant to paties
Atiloja - o tu infekciju tyrimo nedarei ane? kazkaip galvoju kas cia galetu prie mano dietos prisijungti OOOOo kaip kazin EGK?? Ji juk turejo sesti ant to paties
Tai kad dangutex ir embrioniukai nebuvo idealus (jei gerai pamenu), o va pilviuke puiku rezultata augina
nespejau pasidaryti tyrimo, nes memes parejo net nepasibeldusios Bet dabar tureciau pasidaryti, tik galvoju, ka reikes daryti, jei jos prasides Londone? Kaip galima issiusti?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 03, 14:01)
Atiloja,kokie tavo skrydziu laikai?Man ka tk skambino is Gorgio,ten jam operacija kazkuri ryta nusisviecia ir keicia laikus.Bandau as jiem prisiskambint o tie zarazos nekelia !
Prisiskambinau! Tave palieka 11 valanda,kaip ir turejai buti.Tik prase pasa tureti Truputeli man panikos ivare
Prisiskambinau! Tave palieka 11 valanda,kaip ir turejai buti.Tik prase pasa tureti Truputeli man panikos ivare
oi, jau ir as issigandau pamaciusi raudona saukima Siaip jau mes atskrendam pirmadieni, o pasimatymas antradieni Ir nestresuok, nes kenki leliukui