Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Sveikos, merginos gal kazkuri susidurete, arba zinote, ar LV daroma priesimplantacine genetine diagnostika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 03, 13:49)
Aciu dangutex - as manau kad gydytojai susimoke pries mane ir paskyre ta antibu dieta kad ta riebaliuku juosta nuo juosmens numesciau  lotuliukas.gif 

Sidabriukas - man siandien visokios mintys lenda apie tave daug galvoju ir dar kazkaip noriu tiketi kad o gal labai velyva implantacija buvo ir gal dar nepradejes HCG gamintis  blush2.gif  Nu taip norisi tiketi  blush2.gif

Krempudra, Delena - jums dangutex pavyzdys turetu ikvepti daug tikejimo kad ir vos keli labai kokybiski burbuliukai gali isaugti i pati nuostabiausia stebukla  wub.gif

Atiloja - o tu infekciju tyrimo nedarei ane? kazkaip galvoju kas cia galetu prie mano dietos prisijungti  lotuliukas.gif OOOOo kaip kazin EGK?? Ji juk turejo sesti ant to paties  g.gif

as uz tikejima ... 4u.gif paaiskink ka reiskia velyva inplantacija ?? g.gif nelabai suprantu...ir man norisi ....bet kazkaip....nezinau.... unsure.gif
Atsakyti
Atiloja,kokie tavo skrydziu laikai?Man ka tk skambino is Gorgio,ten jam operacija kazkuri ryta nusisviecia ir keicia laikus.Bandau as jiem prisiskambint o tie zarazos nekelia !

Prisiskambinau! Tave palieka 11 valanda,kaip ir turejai buti.Tik prase pasa tureti smile.gif Truputeli man panikos ivare rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 03 gruodžio 2011 - 13:04
QUOTE(norma @ 2011 12 03, 13:55)
Sveikos, merginos gal kazkuri susidurete, arba zinote, ar LV daroma priesimplantacine genetine diagnostika?  g.gif

As kiek esu girdejusi nedaroma tokia diagnostika. Zinau JAV ji daroma, o is artimesniu saliu net nezinau.

Norma, zaviuosi Tavo stiprybe. Tau didelis didelis 4u.gif
Atsakyti
UK priesgenetine daro.Paslauga apie 3000 su kapeikom svaru.Plius visa kita,nes ar vien ja kazin ar darys,o jei darys tai reiks embrioniukus saldyt,transportuot ten,atsildyt ir tada kelt.
Norma,viskas pas jus ten gerai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 03, 14:06)
UK priesgenetine daro.Paslauga apie 3000 su kapeikom svaru.Plius visa kita,nes ar vien ja kazin ar darys,o jei darys tai reiks embrioniukus saldyt,transportuot ten,atsildyt ir tada kelt.
Norma,viskas pas jus ten gerai! 4u.gif

Pasidarysim kariotipo tyrima, nu zinok, as po sio sykio baisiai bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 12 03, 12:16)
Pasidarysim kariotipo tyrima, nu zinok, as po sio sykio baisiai bijau  unsure.gif

Tikiu.Imk 4u.gif

Bet as tikrai manau,kad bus gerai viskas.Pasidarysi,pamatysi,kad gerai ir nebebijosi.Tai irgi gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 03, 13:58)
as uz tikejima ... 4u.gif  paaiskink ka reiskia velyva inplantacija ?? g.gif  nelabai suprantu...ir man norisi ....bet kazkaip....nezinau.... unsure.gif

Na implantacija vyksta 6-12 dpo, kadangi embrioniukus isodina 3 dienu (tau neaugino iki blastocidu ane) tai reiskia tau implantacija galejo vykti nuo 3 iki 9 dpi, hcg berods pradeda gamintis sekancia diena po implantacijos, tai vat , zinau kad maza tikimybe bet as visada linkus tiketi kol tikrai prasideda kraujavimas ir HCG dar karta patvirtina kad ne blush2.gif

QUOTE(norma @ 2011 12 03, 14:16)
Pasidarysim kariotipo tyrima, nu zinok, as po sio sykio baisiai bijau  unsure.gif

Ar as kazka praleidau Normute?? kas atsitiko? Mums Gorgis irgi sake darytis sita Kariotipo tyrima, bet kazkaip atsisakem, nes dar daug papildomu pinigu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 12 03, 13:26)

Sangria023, Utrogestano yra pirkti Vilniuje vokieciu vaistineje, paprasyk gines recepto ir be vargo nusipirksi.

aciu , bet as is klaipedos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 12 03, 15:09)
Na implantacija vyksta 6-12 dpo, kadangi embrioniukus isodina 3 dienu (tau neaugino iki blastocidu ane) tai reiskia tau implantacija galejo vykti nuo 3 iki 9 dpi, hcg berods pradeda gamintis sekancia diena po implantacijos, tai vat , zinau kad maza tikimybe bet as visada linkus tiketi kol tikrai prasideda kraujavimas ir HCG dar karta patvirtina kad ne  blush2.gif 
Ar as kazka praleidau Normute?? kas atsitiko? Mums Gorgis irgi sake darytis sita Kariotipo tyrima, bet kazkaip atsisakem, nes dar daug papildomu pinigu  unsure.gif

aciu kad paaiskinai,kazka biski buva skaicius,bet pamirsau ,cia istikruju tiek daug visokios informacijo skad nespeju jos sudeti i galva unsure.gif nu gal....nu duok dieve kad tu butum teisi.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 03, 15:14)
aciu , bet as is klaipedos blush2.gif

Paskambink i gintarine vaistine, nes vokieciu vaistine jiems priklauso ir uzsakyk, kad atveztu i Klaipeda.
Be vardinio recepto neparduoda sio vaisto, tai be taves nelabai kas ir nupirks ji.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 12 03, 15:38)
Paskambink i gintarine vaistine, nes vokieciu vaistine jiems priklauso ir uzsakyk, kad atveztu i Klaipeda.
Be vardinio recepto neparduoda sio vaisto, tai be taves nelabai kas ir nupirks ji.

aciu labai 4u.gif
Atsakyti