Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

laba rytuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 03, 09:57)
laba rytuka  4u.gif

Labas sidabriuk kaip siandien jauties group.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 03, 09:55)
Labas sidabriuk kaip siandien jauties  group.gif

kaip jauciuos....nu kazkaip ...uztinus baisiausiai nuo vakar verkimo.. unsure.gif ,kol kas ramiai,nezinau kaip bus toliau ,ar cia jau viska isverkiau.. unsure.gif aisku grys vyras vel asaru pakalne bus ...nu kaip nors... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 03, 10:23)
kaip jauciuos....nu kazkaip ...uztinus baisiausiai nuo vakar verkimo.. unsure.gif ,kol kas ramiai,nezinau kaip bus toliau ,ar cia jau viska isverkiau.. unsure.gif aisku grys vyras vel asaru pakalne bus ...nu kaip nors... 4u.gif

o kaip tu jauties .... bigsmile.gif ,ar tau ramiau jau biskutuka .. rolleyes.gif
Atsakyti
sidabriuk,tau tik mazas balionelis 4u.gif gal dar viskas keisis friends.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senatve: 03 gruodžio 2011 - 09:47
QUOTE(senatve @ 2011 12 03, 10:47)
sidabriuk,tau tik mazas balionelis 4u.gif gal dar viskas keisis friends.gif

labas rytas smile.gif

gal..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 03, 11:20)

Labas rytas!
o, sidabriukas jau ismiegojes.... ir su maziuke viltim wink.gif
Siandien tavo vyrukas grizta?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 03, 11:31)
Labas rytas!
o, sidabriukas jau ismiegojes.... ir su maziuke viltim wink.gif
Siandien tavo vyrukas grizta?

aha siandien wub.gif
Atsakyti
Labas diena mergaites 4u.gif Atleiskit, kad isiterpau i jusu pokalbi blush2.gif norejau paklausti gal kuri vaziuos i LV artimiausiu metu?labai reikia utrogestano, man liko dar 10 tabelciu, o reikia toliau juos vartoti, o vien del ju vaziuoti nesinori blush2.gif aisku sumokeciau uz pati utrogestana ir uz varga blush2.gif aciu uz supratinguma 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaites,

Senokai buvau pas Jus uzsukusi, todel pirmiausia virusuoju 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Sangria023, Utrogestano yra pirkti Vilniuje vokieciu vaistineje, paprasyk gines recepto ir be vargo nusipirksi.

Sidabriuk, laikykis, jei gydytoja sako, kad dar neprarasta viltis, tai ir tikek. Juk dar nekraujuoji, tai butinai pakartok kraujuka. Stiprybes Tau 4u.gif

Krempudra, man pusnkcija dare 19 cd, gavom tik tris kiausialastes, is kuriu 2 isodino, o vienas stebukliukas jau auga mano pilvelyje. Todel nepergyvenk, kad uztrukote, svarbiausia ne kiekybe, bet kokybe. Vadinasi dar reikia jiems laiko pabresti.

Atijola, geros keliones ir svarbiausia vizito pas Gorgy 4u.gif

Warwara, sekmingos LP 4u.gif

JO1, gero laukimo, viskas bus gerai. Tikek!

Cituk kaip antibu dieta einasi? Sekmes Tau ir optimizmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 12 03, 13:26)
Laba diena, mergaites,

Senokai buvau pas Jus uzsukusi, todel pirmiausia virusuoju  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Sangria023, Utrogestano yra pirkti Vilniuje vokieciu vaistineje, paprasyk gines recepto ir be vargo nusipirksi.

Sidabriuk, laikykis, jei gydytoja sako, kad dar neprarasta viltis, tai ir tikek. Juk dar nekraujuoji, tai butinai pakartok kraujuka. Stiprybes Tau 4u.gif

Krempudra, man pusnkcija dare 19 cd, gavom tik tris kiausialastes, is kuriu 2 isodino, o vienas stebukliukas jau auga mano pilvelyje. Todel nepergyvenk, kad uztrukote, svarbiausia ne kiekybe, bet kokybe. Vadinasi dar reikia jiems laiko pabresti.

Atijola, geros keliones ir svarbiausia vizito pas Gorgy  4u.gif

Warwara, sekmingos LP  4u.gif

JO1, gero laukimo, viskas bus gerai. Tikek!

Cituk kaip antibu dieta einasi? Sekmes Tau ir optimizmo  4u.gif

aciu tau labai .... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 12 03, 13:26)
Cituk kaip antibu dieta einasi? Sekmes Tau ir optimizmo  4u.gif

Aciu dangutex - as manau kad gydytojai susimoke pries mane ir paskyre ta antibu dieta kad ta riebaliuku juosta nuo juosmens numesciau lotuliukas.gif

Sidabriukas - man siandien visokios mintys lenda apie tave daug galvoju ir dar kazkaip noriu tiketi kad o gal labai velyva implantacija buvo ir gal dar nepradejes HCG gamintis blush2.gif Nu taip norisi tiketi blush2.gif

Krempudra, Delena - jums dangutex pavyzdys turetu ikvepti daug tikejimo kad ir vos keli labai kokybiski burbuliukai gali isaugti i pati nuostabiausia stebukla wub.gif

Atiloja - o tu infekciju tyrimo nedarei ane? kazkaip galvoju kas cia galetu prie mano dietos prisijungti lotuliukas.gif OOOOo kaip kazin EGK?? Ji juk turejo sesti ant to paties g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 03, 11:58)
norejau paklausti gal kuri vaziuos i LV artimiausiu metu?labai reikia utrogestano

bet, jei gerai pamenu, tai ji rygoje galima tik keletoje vaistiniu nusipirkti? ne paciam embrions? g.gif ar ne? g.gif nes is embrions galeciau parvezti, bet jei reiketu ieskoti kazkur mieste, tai bijau, kad nelabai turesim kada ieskoti, nes si karta jau vaziuosim punkcijai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dangutex @ 2011 12 03, 12:26)

taip gera paskaicius tokias istorijas wub.gif is karto ikvepia daugiau optimizmo thumbup.gif
Atsakyti