Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

sidabriuk, laikykis 4u.gif pati juk zinai, kad tikejimas daro stebuklus mirksiukas.gif

Delena, o be gonalio daugiau vaistu neskyre? g.gif nes man, kai pamate, kad nelabai gerai auga, dar prie gonalio skyre luveri, jis ten tipo irgi padeda kazka subrandinti g.gif ir kazkaip po padidintos gonalio dozes ir to luverio situacija pagerejo ir vaizdelis pasidare geresnis
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 12 02, 21:50)
Paskaitau ir net nezinau ka man galvoti, as turiu tik 2 folius ir stimuliuoja mane su 225 jau 7-a diena. Niekas nebelieka, tik tiketi, kad tie 2 bus labai geros kokybes. daktare sake, kad labai didele rizika, bet nieko nebelieka, nes negarantuoja, kad man uzaugs kita karta ju daugiau. tai jei leis, tai bandysiu su 2 mano brangiausiais burbuliukais.  ax.gif

Tai reiskias ir akupunktura nepadejo? sad.gif Tik pasikartosiu, ne kiekybe, bet kokybe thumbup.gif Tai dedam visas viltis i 2! Spekim, 2 yra pasislepe, tai jau 4. Laikykis
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 21:54)
niu va, girdziu protinga motera kalbant wink.gif  Visi laukiam! Kiek esi girdejus apie stubuklus gyvenime? As esu ir nemazai. Dabar laukiu tavo. Ir nicka pakeisk is Sidabriuko i Stebukliuko wink.gif  wub.gif  wub.gif

klausau bose... blush2.gif smile.gif aciu uz optimizma .. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 02, 21:58)
klausau bose...  blush2.gif  smile.gif aciu uz optimizma .. ax.gif

jeigu tik taip ivyks iskart pasikeisiu ..ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 20:11)
Smagiai!  As tau uzcementuosiu iejima i sita skyreli  bigsmile.gif  Nes po "kai kokios proceduros" tu pastosi wink.gif sutarta? smile.gif

Kaip smagu tai girdeti wub.gif Gerai, sutinku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 02, 21:55)
sidabriuk, laikykis 4u.gif pati juk zinai, kad tikejimas daro stebuklus mirksiukas.gif

Delena, o be gonalio daugiau vaistu neskyre?  g.gif nes man, kai pamate, kad nelabai gerai auga, dar prie gonalio skyre luveri, jis ten tipo irgi padeda kazka subrandinti g.gif ir kazkaip po padidintos gonalio dozes ir to luverio situacija pagerejo ir vaizdelis pasidare geresnis

Ne, liuverio neskyre, apie ji kalbejo, bet sake, kad nemato antriniu foliu, nebus is kur jiems atsirasti, bet bus kaip bus, raminu save ir stengiuosi neprarasti vilties. Rizika didele, pinigai ir ilgai kaupti, bet na o ka daryti, tegu tie 2 burbuliukai buna geri...

Praeita karta mane stimuliavo su 150 Gonalio, uzaugo 3 foliai, taciau nevienodi ir teko nutraukti stimuliacija, tai si karta su padidinta doze tik 2, bet normaliu mm. auga, tai rizikuosiu ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 21:57)
Tai reiskias ir akupunktura nepadejo? sad.gif  Tik pasikartosiu, ne kiekybe, bet kokybe  thumbup.gif  Tai dedam visas viltis i 2! Spekim, 2 yra pasislepe, tai jau 4. Laikykis

oj, kaip gerai, kad taip butu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 12 02, 22:06)
Ne, liuverio neskyre, apie ji kalbejo, bet sake, kad nemato antriniu foliu, nebus is kur jiems atsirasti, bet bus kaip bus, raminu save ir stengiuosi neprarasti vilties. Rizika didele, pinigai ir ilgai kaupti, bet na o ka daryti, tegu tie 2 burbuliukai buna geri...

Praeita karta mane stimuliavo su 150 Gonalio, uzaugo 3 foliai, taciau nevienodi ir teko nutraukti stimuliacija, tai si karta su padidinta doze tik 2, bet normaliu mm. auga, tai rizikuosiu ax.gif

Papildyta:
oj, kaip gerai, kad taip butu ax.gif

viskas bus gerai ,kartais geriau du - geruliai negu dag nekokiu is kuriu nieko nelieka paskui ...
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 12 02, 21:06)
auga, tai rizikuosiu ax.gif

kaip sakoma, kas nerizikuoja, tas negeria sampano. bet, tiesa pasakius, linkiu, kad del nestuke.gif taip ir netektu kuri laika sampano gerti, o tektu pieniskais kokteiliais vaisintis mirksiukas.gif
o jau paskirta punkcijos data?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 20:39)
Atijola - parsivezk virusiuku is Gorgio pilna lagamina wink.gif

susirinksiu visus, kiek tik leis svoris, net pazadu uz virssvori susimoket smile.gif
QUOTE(sanzile @ 2011 12 02, 20:53)
As nestartuoju schmoll.gif  unsure.gif Tiesiog po kai kokios proceduros bandysim naturaliai.. jei kas gausis unsure.gif  rolleyes.gif
Po kokio pusmecio ar metu i Jusu namelius ateisiu mirksiukas.gif

labai linkiu, kad ir neprireiktu tau nieko cia daryt, o viskas pavyktu naturaliai wub.gif 4u.gif
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 02, 20:56)
neklausiau blush2.gif nelabai gerai stimuliuojasi ir tiek doh.gif

nera ka cia spelioti, yra kaip yra..., gal toks ciklas, gal tokia sekme.., svarbu, kad rezultatas butu nestuke.gif visos kitos aplinkybes nublanksta 4u.gif tiesiog tikek, galvok pozityviai ir zinok, kad daug mergaiciu tiki tavim labiau (turbut labiau) nei tu pati 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 21:34)
manau butum robotas, jei neissiverztu..... As siandien prisipazinsiu verkiau ir ryte ir diena ir pries vakara  blush2.gif  Taip verkiau, lyg suniuka buciau palaidojus..... Geda del saves, bet manau cia tas Diph taip veikia, nes nu jau perzengiau zliumbimo normas..... paciai keista. Ryte isejom su vyru i miska, ir kad pradejau bliaut... sako kas tau.. As pro dideles asaras neiziuriu jo, sakau nezinau, ir vel garsu bliaut... Dar taip nebuvo...

as dabar nevartoju jokiu hormonu, bet vistiek moku verkti daugiau, nei tai dariau per visus savo "-niolika metu", as manau, kad visos mes esam sveikai nukvakusios moteri=ys, kurios norime vaiku, kurios esame jautrios ir kurios zino apie savo jautrias vietas 4u.gif

QUOTE(Delena @ 2011 12 02, 21:50)
Paskaitau ir net nezinau ka man galvoti, as turiu tik 2 folius ir stimuliuoja mane su 225 jau 7-a diena. Niekas nebelieka, tik tiketi, kad tie 2 bus labai geros kokybes. daktare sake, kad labai didele rizika, bet nieko nebelieka, nes negarantuoja, kad man uzaugs kita karta ju daugiau. tai jei leis, tai bandysiu su 2 mano brangiausiais burbuliukais.  ax.gif

labai linkiu tu dvieu ssekmingu foliu 4u.gif tegul ju pakanka 4u.gif
Atsakyti
labanakt mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 02, 22:09)
o jau paskirta punkcijos data?

Rytoj ryte kartoju E2, LH ir PG, tada su tyrimais einu pas gydytoja, o ji pasakis kada ta punkcija, na as manau gal koki antradieni.

Merginos, o kaip jus po punkcijos ejot i darba? kokia buna savijauta? 2 dienu man is darbo neisetu tikriausiai atsiprasyti, tai va galvoju, ka reiks daryti. manu po isodinimo tikrai reiktu eiti namo paguleti ax.gif OOOj, svajoju as...svarbu kad mano burbyliukai butu geri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 02, 21:28)
labai linkiu, kad ir neprireiktu tau nieko cia daryt, o viskas pavyktu naturaliai  wub.gif  4u.gif

O Tau Atiloja pacios pacios pacios paciausios SEKMES! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas

QUOTE(Atiloja @ 2011 12 02, 21:28)
nera ka cia spelioti, yra kaip yra..., gal toks ciklas, gal tokia sekme.., svarbu, kad rezultatas butu  nestuke.gif visos kitos aplinkybes nublanksta  4u.gif tiesiog tikek, galvok pozityviai ir zinok, kad daug mergaiciu tiki tavim labiau (turbut labiau) nei  tu pati  4u.gif

wub.gif wub.gif aciu labai 4u.gif
o tau ir sitoje temoje palinkesiu daug daug sekmes mirksiukas.gif

QUOTE(Delena @ 2011 12 03, 00:02)
Merginos, o kaip jus po punkcijos ejot i darba?

as sitam laikotarpiui apsiforminau atostogas rolleyes.gif
reiskias panasiu laiku turesim punkcija mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti