Terze - o tu nenoriu paziureti filmuko AUKSTYN ,siemet kino teatruose rode ,tik prasidejo per tv3
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 02, 21:06)
mano tai schema kiek suprantu ilga buvo , gonal po 150 buvo ir nuo 5cd dar citrotaida ar kazkaip taip jis ten vadinas dar po 0,25 leidaus ,buvo tu foliu ivairiu o iseme tik 5 tai va ..
Vat ir as galvoju, kad kam ju kruvas priaugina, kad paskui nieko is puses nelieka... Tai geriau maziau, bet kokybiskiau.... Man sitas citr buvo pries punkcija tik...
Papildyta:
Aha, Sidabriuk, isijungiau - multikiniai man prie sirdies
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 20:11)
Pati paklausiau taves ir labai gerai suprantu, kad nepaklausei. As daznai iseinu is kabineto, o vaziuojant namo galvoju-ir to nepaklausiau ir dabar tas neaisku. Ypac jei negeros zinios, tada protas aptemsta ir negaliu nieko mastyti-klausti.
Dabar galvokim, kad tie tavo 6 apvalainiai zirneliai patys produktyviausi ir patys limpanciausi
Dabar galvokim, kad tie tavo 6 apvalainiai zirneliai patys produktyviausi ir patys limpanciausi
as dar kartais nenoriu gydytojui isreiksti savo abejoniu vien del to, kad galbut nemokesiu tinkamai ir diplomatiskai suformuluoti, nekorektiskai paklausiu ir paskui gausis kaip koks suabejojimas jo kompetencija nes as juk moku prisigalvoti visokiu marazmu todel nors kazkur viduje ir kirba klaustukai, kodel man cia taip gavosi su tom stimuliacijom, bet labiau stengiuosi galvoti, kad matyt taip ir turejo buti, kad viska cia gerai, turesiu, kad ir nedaug, bet uztai labai kokybisku foliu
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 02, 21:19)
bet labiau stengiuosi galvoti, kad matyt taip ir turejo buti, kad viska cia gerai, turesiu, kad ir nedaug, bet uztai labai kokybisku foliu
cia beveik kaip is skaitiniu, kur Atiloja paskolino tau nei knygu skaityti nereikia, esi teisingam mastymo kely
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 21:18)
Vat ir as galvoju, kad kam ju kruvas priaugina, kad paskui nieko is puses nelieka... Tai geriau maziau, bet kokybiskiau.... Man sitas citr buvo pries punkcija tik...
Papildyta:
Papildyta:
nezinau neperskaitau tu receptu bet man kazkoki kitoki pries punkcija i uzupakali leisti reikejo prie 48 val. atrodo ...
man ir tokie filmukai patinka
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 20:22)
cia beveik kaip is skaitiniu, kur Atiloja paskolino tau nei knygu skaityti nereikia, esi teisingam mastymo kely
siaip tai bandau save nuteikti, kad vis tiek nuo manes niekas labai nepriklauso. jei labai nervinsiuosi, abejosiu, tai nuo to situacija nepasikeis, nes juk pati nieko negaliu padaryti, o bus bogiau tik man paciai bet vis tiek nori nenori kartais islenda visokie nerimo prasiverzimai
Einu arbateles... Nuo kompo jau keliai perkaito, net sildytuvo nereikia
Iki kitu kartu-Sidabriuk, gal palepink save kaip nors - gal kokiu skaniu kaloringu pyragaiciu
As dar del Cito galvoju. Tiksliau del to, ka jai gyd pasake. As pati visa laika galvoju, kad as patio noreciau nuo pilvo numesti kila, kad ten maziau riebaluotusi viskas viduje, gal viskas skalndziau praeitu... bet tai ir teliko galvojimu.
Papildyta:
manau butum robotas, jei neissiverztu..... As siandien prisipazinsiu verkiau ir ryte ir diena ir pries vakara Taip verkiau, lyg suniuka buciau palaidojus..... Geda del saves, bet manau cia tas Diph taip veikia, nes nu jau perzengiau zliumbimo normas..... paciai keista. Ryte isejom su vyru i miska, ir kad pradejau bliaut... sako kas tau.. As pro dideles asaras neiziuriu jo, sakau nezinau, ir vel garsu bliaut... Dar taip nebuvo...
Iki kitu kartu-Sidabriuk, gal palepink save kaip nors - gal kokiu skaniu kaloringu pyragaiciu
As dar del Cito galvoju. Tiksliau del to, ka jai gyd pasake. As pati visa laika galvoju, kad as patio noreciau nuo pilvo numesti kila, kad ten maziau riebaluotusi viskas viduje, gal viskas skalndziau praeitu... bet tai ir teliko galvojimu.
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 02, 21:28)
siaip tai bandau save nuteikti, kad vis tiek nuo manes niekas labai nepriklauso. jei labai nervinsiuosi, abejosiu, tai nuo to situacija nepasikeis, nes juk pati nieko negaliu padaryti, o bus bogiau tik man paciai bet vis tiek nori nenori kartais islenda visokie nerimo prasiverzimai
manau butum robotas, jei neissiverztu..... As siandien prisipazinsiu verkiau ir ryte ir diena ir pries vakara Taip verkiau, lyg suniuka buciau palaidojus..... Geda del saves, bet manau cia tas Diph taip veikia, nes nu jau perzengiau zliumbimo normas..... paciai keista. Ryte isejom su vyru i miska, ir kad pradejau bliaut... sako kas tau.. As pro dideles asaras neiziuriu jo, sakau nezinau, ir vel garsu bliaut... Dar taip nebuvo...
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 21:30)
skanios arbateles tau ir gero filmuko ,tai kad as tai matai apetito neturiu ,vos ne vos prisiverciau vakariene pavalgyti ,as is tu kur kaip nervuojuos burna uzsirakina.. tai va birutes vandenuku save palepinsiu
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 21:34)
Papildyta:
Papildyta:
as galvojau kad ik mane vaistai taip veikia ,as ir kaip stimuliavausi ir iki dabar tai galejau pabliaut bet kada ,bet kaip ir tik kam paprasius ...
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 02, 21:39)
skanios arbateles tau ir gero filmuko ,tai kad as tai matai apetito neturiu ,vos ne vos prisiverciau vakariene pavalgyti ,as is tu kur kaip nervuojuos burna uzsirakina.. tai va birutes vandenuku save palepinsiu
Papildyta:
as galvojau kad ik mane vaistai taip veikia ,as ir kaip stimuliavausi ir iki dabar tai galejau pabliaut bet kada ,bet kaip ir tik kam paprasius ...
Papildyta:
Niu jo-gal tas uzsirakinimas i nauda-man atvirksciai tada-persiedimas. Palepink bent jau Birutes vandenuku ir as vis del to lauksiu antradienio, jei gyd sako, gal dar pabandom, auksiuk?
Man per trumpa schema irgi kirto per smegenis, bet ne taip, na bet si diena - kosmosas.
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 02, 20:41)
zinok paskutinis IUI irgi buvo stimuliuotas gonaliu ir labai maza doze. tada nuo 4*37,5 (is viso 150) gonalio turejau 2 normalius folius. o dabar savaite kas diena leidausi po 150 gonalio, dabar doze padidino iki 187,5 ir turiu tik 6 normalius folius itariu, kad cia po blokuojanciu pas mane kazkas per daug uzsiblokavo
Paskaitau ir net nezinau ka man galvoti, as turiu tik 2 folius ir stimuliuoja mane su 225 jau 7-a diena. Niekas nebelieka, tik tiketi, kad tie 2 bus labai geros kokybes. daktare sake, kad labai didele rizika, bet nieko nebelieka, nes negarantuoja, kad man uzaugs kita karta ju daugiau. tai jei leis, tai bandysiu su 2 mano brangiausiais burbuliukais.
[quote=Terze,2011 12 02, 21:45]
Niu jo-gal tas uzsirakinimas i nauda-man atvirksciai tada-persiedimas. Palepink bent jau Birutes vandenuku ir as vis del to lauksiu antradienio, jei gyd sako, gal dar pabandom, auksiuk?
Man per trumpa schema irgi kirto per smegenis, bet ne taip, na bet si diena - kosmosas.
[/quote
aiii....net nezinau ...bet fainai tu vis pro asaras ,man leidi nusisypsot,noriu nenoriu teks jo sulaukti...kol kas dar nekrajuoju bus matyt...
[/quote
aiii....net nezinau ...bet fainai tu vis pro asaras ,man leidi nusisypsot,noriu nenoriu teks jo sulaukti...kol kas dar nekrajuoju bus matyt...
[quote=sidabriukas15,2011 12 02, 21:50]
[/quote]
niu va, girdziu protinga motera kalbant Visi laukiam! Kiek esi girdejus apie stubuklus gyvenime? As esu ir nemazai. Dabar laukiu tavo. Ir nicka pakeisk is Sidabriuko i Stebukliuko
[/quote]
niu va, girdziu protinga motera kalbant Visi laukiam! Kiek esi girdejus apie stubuklus gyvenime? As esu ir nemazai. Dabar laukiu tavo. Ir nicka pakeisk is Sidabriuko i Stebukliuko