Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Krempudra @ 2011 12 02, 20:32)
jei nestimuliuotas, tai 30-32 dienos. jei stimuliuotas, tada jau ten viskas susipainuoja doh.gif po blokuojanciu ciklas buvo 28 dienos. bet pvz palyginimui IUI yra darytos kazkur 12 cd unsure.gif

aaa, matai, gal kai ilgesnis ciklas, tai folikuliukai ir ilgiau bresta... hm, o per IUI vistiek kitus vaistus juk naudojo negu dabar, tai gal tie vaistukai labai neperstimuliuoja ir vistiek daugiau maziau viskas vyksta panasiau i tavo natur cikla....
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 02, 17:41)
sidabriukas..............dideliam skausme ,pro asaras nematau nei ka rasyti .......

doh.gif jetau jetau, mieloji, stiprybes tau sad.gif tik nenuleisk ranku - laikykites abu su TB 4u.gif
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 02, 18:34)
Citas,vaistu dar neturiu... ax.gif Ka tik gavau kileriu atsakymus,tai laukiu kitos savaites ir organizuojuosi pasimatyma ar pokalbi telefonu su Gorgiu ir ziuresiu ka pasakys.O kileres superines,ramu ramu ten,matyt jau susiprato,kad laikas apsiraminti smile.gif

Jei ka is LT reikia paimti, tai sakykit - viska vezu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 02, 20:36)
doh.gif jetau jetau, mieloji, stiprybes tau  sad.gif tik nenuleisk ranku - laikykites abu su TB  4u.gif

Atijola - parsivezk virusiuku is Gorgio pilna lagamina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 20:28)
Sidabriuk - taip graziai cia pasijungei, taip smagiai ciauskejai ir tokia liudna zinia.... Gal tikrai verta dar luktelt to antradienio.... Labai noreciau tau padeti, bet tikrai net ir pati nerandu tu tikruju zodziu, apart neprarasti tikejimo....  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Laikykis.....
Papildyta:

Krempudra, o koks tavo ciklas? kiek dienu?
Papildyta:

Man gyd patare gerti Pregnance care kaip max programa, o pasak jo folio rugstis tai min programa.... kada startuoji??  bigsmile.gif

aciu tau labai ,pati zinau kaip tokiu atveju sunku rasti zodzius paguodai ,aciu labai ...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 19:36)
aaa, matai, gal kai ilgesnis ciklas, tai folikuliukai ir ilgiau bresta... hm, o per IUI vistiek kitus vaistus juk naudojo negu dabar, tai gal tie vaistukai labai neperstimuliuoja ir vistiek daugiau maziau viskas vyksta panasiau i tavo natur cikla....

zinok paskutinis IUI irgi buvo stimuliuotas gonaliu ir labai maza doze. tada nuo 4*37,5 (is viso 150) gonalio turejau 2 normalius folius. o dabar savaite kas diena leidausi po 150 gonalio, dabar doze padidino iki 187,5 ir turiu tik 6 normalius folius doh.gif itariu, kad cia po blokuojanciu pas mane kazkas per daug uzsiblokavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 02, 20:36)
doh.gif jetau jetau, mieloji, stiprybes tau  sad.gif tik nenuleisk ranku - laikykites abu su TB  4u.gif

dekui ...
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 02, 20:40)
aciu tau labai ,pati zinau kaip tokiu atveju sunku rasti zodzius paguodai ,aciu labai ...

Sidabriuk - tau pasiulymas, jei dar kartais neziurejai filmo: "Bornas.Absoliutus pranasumas. " Man senai drauge is PAR rekomendavo paziureti, as jau macius, bet mielai dar karta si vakara paziuresiu. Tai jeigu tu irgi nemacius, neturi planu: siandien LNK 21.15

Laikykis.....

Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 02, 20:41)
zinok paskutinis IUI irgi buvo stimuliuotas gonaliu ir labai maza doze. tada nuo 4*37,5 (is viso 150) gonalio turejau 2 normalius folius. o dabar savaite kas diena leidausi po 150 gonalio, dabar doze padidino iki 187,5 ir turiu tik 6 normalius folius doh.gif itariu, kad cia po blokuojanciu pas mane kazkas per daug uzsiblokavo doh.gif

oho... o tu klause gyd., kodel deze zymiai didesne ir nenori atsiliepti visu pajegumu folikuliukai?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 19:28)
Man gyd patare gerti Pregnance care kaip max programa, o pasak jo folio rugstis tai min programa.... kada startuoji??  bigsmile.gif

As nestartuoju schmoll.gif unsure.gif Tiesiog po kai kokios proceduros bandysim naturaliai.. jei kas gausis unsure.gif rolleyes.gif
Po kokio pusmecio ar metu i Jusu namelius ateisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 19:50)
oho... o tu klause gyd., kodel deze zymiai didesne ir nenori atsiliepti visu pajegumu folikuliukai?

neklausiau blush2.gif nelabai gerai stimuliuojasi ir tiek doh.gif tik pati kad stebiuosi ir kazkur viduje spelioju, ar ne del blokuojanciu cia viskas taip g.gif ir ar tikrai man reikejo taikyti ta ilga schema g.gif kazkaip ir pati is pradziu galvojau, kad po blokuojanciu kiausides pailses ir po poilsio jau kad pavarys auginti folius. o cia gavosi atvirksciai doh.gif ir neuaga, ir didesniu doziu, ir dar kiek laiko trunka doh.gif na bet dabar jau nieko nepakeisi. reikia baigti tai, kas pradeta cool.gif
Atsakyti
[quote=Terze,2011 12 02, 20:50]
Sidabriuk - tau pasiulymas, jei dar kartais neziurejai filmo: "Bornas.Absoliutus pranasumas. " Man senai drauge is PAR rekomendavo paziureti, as jau macius, bet mielai dar karta si vakara paziuresiu. Tai jeigu tu irgi nemacius, neturi planu: siandien LNK 21.15

Laikykis.....

smile.gif ,privertei mane nusisypsoti,jei jau taip sake tai pabandysiu paziuret ,planu apart apsiasarojusias akis tikrai neturiu ,MB pargryzta tik rytoj...vienatvej ir asarom laiko i valias...
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 02, 20:56)
neklausiau blush2.gif nelabai gerai stimuliuojasi ir tiek doh.gif tik pati kad stebiuosi ir kazkur viduje spelioju, ar ne del blokuojanciu cia viskas taip g.gif ir ar tikrai man reikejo taikyti ta ilga schema g.gif kazkaip ir pati is pradziu galvojau, kad po blokuojanciu kiausides pailses ir po poilsio jau kad pavarys auginti folius. o cia gavosi atvirksciai doh.gif ir neuaga, ir didesniu doziu, ir dar kiek laiko trunka doh.gif na bet dabar jau nieko nepakeisi. reikia baigti tai, kas pradeta cool.gif

mano tai schema kiek suprantu ilga buvo , gonal po 150 buvo ir nuo 5cd dar citrotaida ar kazkaip taip jis ten vadinas dar po 0,25 leidaus ,buvo tu foliu ivairiu o iseme tik 5 tai va ..
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 02, 20:53)
As nestartuoju schmoll.gif  unsure.gif Tiesiog po kai kokios proceduros bandysim naturaliai.. jei kas gausis unsure.gif  rolleyes.gif
Po kokio pusmecio ar metu i Jusu namelius ateisiu mirksiukas.gif

Smagiai! As tau uzcementuosiu iejima i sita skyreli bigsmile.gif Nes po "kai kokios proceduros" tu pastosi wink.gif sutarta? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 02, 20:56)

Pati paklausiau taves ir labai gerai suprantu, kad nepaklausei. As daznai iseinu is kabineto, o vaziuojant namo galvoju-ir to nepaklausiau ir dabar tas neaisku. Ypac jei negeros zinios, tada protas aptemsta ir negaliu nieko mastyti-klausti.

Dabar galvokim, kad tie tavo 6 apvalainiai zirneliai patys produktyviausi ir patys limpanciausi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 02, 20:06)
mano tai schema kiek suprantu ilga buvo , gonal po 150 buvo ir  nuo 5cd dar citrotaida ar kazkaip taip jis ten vadinas dar po 0,25 leidaus  ,buvo tu foliu ivairiu o iseme tik 5 tai va ..

cia turbut blokuojantys? g.gif pas mane tik auginantys, blokuojanciu net neskyre doh.gif
o kiek is tu 5 paskui liko ir keliu lasteliu? g.gif
Atsakyti