Sidabriuk,gaila,jei nepavyko,bet gal dar per anksti?Palaukiam antradienio,ka?
Citas,vaistu dar neturiu... Ka tik gavau kileriu atsakymus,tai laukiu kitos savaites ir organizuojuosi pasimatyma ar pokalbi telefonu su Gorgiu ir ziuresiu ka pasakys.O kileres superines,ramu ramu ten,matyt jau susiprato,kad laikas apsiraminti
Mano sesei pries pora sav isoperavo koju venas,tai kol kas nelabai dristu prasyti,o jei ir nereiks,nes turiu dar viena pakuote,jauciu ir neisdrysiu jos paprasyti,kad nueitu...
Parasyk man savo mobilu i AZ,jei as tikrai skrisiu i LT,ir turesiu sveikatos ir neskausmu vaiskcioti bandysiu pati paimti,tada parasyciau.Nors manau,kad dar iki ketvirtadienio mano situacija pakonkretes,tai ir cia susisieksim.
Citas,vaistu dar neturiu... Ka tik gavau kileriu atsakymus,tai laukiu kitos savaites ir organizuojuosi pasimatyma ar pokalbi telefonu su Gorgiu ir ziuresiu ka pasakys.O kileres superines,ramu ramu ten,matyt jau susiprato,kad laikas apsiraminti
Mano sesei pries pora sav isoperavo koju venas,tai kol kas nelabai dristu prasyti,o jei ir nereiks,nes turiu dar viena pakuote,jauciu ir neisdrysiu jos paprasyti,kad nueitu...
Parasyk man savo mobilu i AZ,jei as tikrai skrisiu i LT,ir turesiu sveikatos ir neskausmu vaiskcioti bandysiu pati paimti,tada parasyciau.Nors manau,kad dar iki ketvirtadienio mano situacija pakonkretes,tai ir cia susisieksim.
QUOTE(sawana @ 2011 12 02, 15:01)
sveikute labai seniai buvau prisijungusi, ogi kiek visko daug nutiko, didziausi sveikinimai kaip tavo mazyliai gyvena
Aciu gyvenam gerai augam stiprejam..
sveikos
sidabriuk,
o as siandien vel buvau derliaus apziuroje. situacija pagerejo, bet galybes foliu tikrai nebus. tik kazkaip po blokuojanciu pas mane viskas ziauriai uzsiblokavo ir labai sunkiai einasi su stimuliacijom nors paprastai pas mane foliai gerai augdavo ir reaguodavo i pakankamai mazas stimuliuojanciu dozes. o si karta ir daugiau vaistu reikia ir ilgiau viskas uztruks nei kad tikejausi, atitinkamai viskas daugiau ir kainuos zodziu, dar su vaistais ne pabaiga, dar kelias dienas turesiu leistis gonali+luveri. punkcija tik treciadieni, kas bus net 18 cd
sidabriuk,
o as siandien vel buvau derliaus apziuroje. situacija pagerejo, bet galybes foliu tikrai nebus. tik kazkaip po blokuojanciu pas mane viskas ziauriai uzsiblokavo ir labai sunkiai einasi su stimuliacijom nors paprastai pas mane foliai gerai augdavo ir reaguodavo i pakankamai mazas stimuliuojanciu dozes. o si karta ir daugiau vaistu reikia ir ilgiau viskas uztruks nei kad tikejausi, atitinkamai viskas daugiau ir kainuos zodziu, dar su vaistais ne pabaiga, dar kelias dienas turesiu leistis gonali+luveri. punkcija tik treciadieni, kas bus net 18 cd
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 02, 20:00)
sveikos
sidabriuk,
sidabriuk,
nesinervuok ,pamatysi viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 02, 18:34)
Sidabriuk,gaila,jei nepavyko,bet gal dar per anksti?Palaukiam antradienio,ka?
kam to antradienio lauti jei dabar viskas aisku skaiciai juk tragiski maziau nei 0,1 ..........
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 02, 19:08)
nesinervuok ,pamatysi viskas bus gerai
tik kazkaip vis sunkiau darosi. kuo toliau, tuo labiau ir greiciau puciuosi ir pampstu
ir, aisku, kai pasilyginu su tom, kuriom puncija buna 12-14 cd, ko aisku gal nereiketu daryti, tai ta mano 18 cd labai jau velyva atrodo
Sveikutes
zinau, kad pas Jus daug ivairiu naujienu, bet nespeju visur paskaityti Tad visoms po
Sakykit, mergaites, Jus anksciau dalindavotes patarimais, kokius papildus pagerti pries IVF. As nusipirkau Q10, piciu pienelio, kaip visad- folio rugsties ir turiu vitamino D. Sakykit, kuo dar galeciau, bent minimaliai, sau padeti?
zinau, kad pas Jus daug ivairiu naujienu, bet nespeju visur paskaityti Tad visoms po
Sakykit, mergaites, Jus anksciau dalindavotes patarimais, kokius papildus pagerti pries IVF. As nusipirkau Q10, piciu pienelio, kaip visad- folio rugsties ir turiu vitamino D. Sakykit, kuo dar galeciau, bent minimaliai, sau padeti?
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 02, 20:12)
tik kazkaip vis sunkiau darosi. kuo toliau, tuo labiau ir greiciau puciuosi ir pampstu
ir, aisku, kai pasilyginu su tom, kuriom puncija buna 12-14 cd, ko aisku gal nereiketu daryti, tai ta mano 18 cd labai jau velyva atrodo
nuo tu vaistu turbut visos puciasi ,man tai visad apie 12 cd ,bna punkcija ,o kodel negerai
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 02, 20:17)
nuo tu vaistu turbut visos puciasi ,man tai visad apie 12 cd ,bna punkcija ,o kodel negerai
Sidabriuk - taip graziai cia pasijungei, taip smagiai ciauskejai ir tokia liudna zinia.... Gal tikrai verta dar luktelt to antradienio.... Labai noreciau tau padeti, bet tikrai net ir pati nerandu tu tikruju zodziu, apart neprarasti tikejimo....
Laikykis.....
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 02, 20:12)
Krempudra, o koks tavo ciklas? kiek dienu?
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 12 02, 20:14)
Sveikutes
Man gyd patare gerti Pregnance care kaip max programa, o pasak jo folio rugstis tai min programa.... kada startuoji??
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 19:28)
Krempudra, o koks tavo ciklas? kiek dienu?
jei nestimuliuotas, tai 30-32 dienos. jei stimuliuotas, tada jau ten viskas susipainuoja po blokuojanciu ciklas buvo 28 dienos. bet pvz palyginimui IUI yra darytos kazkur 12 cd
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 02, 18:34)
O kileres superines,ramu ramu ten,matyt jau susiprato,kad laikas apsiraminti
Sveikutes
jo, turesim ir vaiksciosim ir shopinsimes ir trydaliosim apie Gorgi
Einu verst
Ir vel, aciu uz pagalba As tau mestelsiu trumpa istorija (nu kad tikrai teisingai surasyciau ir butent reikalinga informacija). Nu ka as be SM ir be taves darycviau ACIU
Aciu ir tau teigiamo rezultato, bet tikiu, kad spesiu dar grizti iki tavo teigiamo atsakymo
musu datos pirmadienis - treciadienis
Zinok, zvengiau is tavo tu 3-4 kilogramu
Ir apie priminima pie zemelapi - aciu
QUOTE(Terze @ 2011 12 02, 12:45)
Tai gal dar pirmadieni turesite laiko pasivaikscioti..... Smagu! Ten juk ir silciau... Citas, Keberiokst kokia temperatura, reikia Atilojai jau daikciukus krautis
Issivertei visus musu specifinius zodelius i eng?
Lauksim dar vieno raporto ir geru ziniu;)
Issivertei visus musu specifinius zodelius i eng?
Lauksim dar vieno raporto ir geru ziniu;)
jo, turesim ir vaiksciosim ir shopinsimes ir trydaliosim apie Gorgi
Einu verst
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 02, 12:46)
Atiloja,ar krauniesi jau tasiukus?Ar susirasei lapa su savo istorija-taip lengviau butu,manau.Nes pradziai ten visko kaip ir visur klausineja-kada mm prasidejo,kiek dienu,kokia vaisingumo istorija,kokie tyrimai ir vaistai.Jei reikia su tuom pagalbos,gali man emaila parasyt as padeciau su vertimu,jei yra neaiskumu O vietoj Akvile pades,tik pasakyt jai kas tu per viena,ji apie tave tikrai zino Matysi viena jauna panele,kita vyresne-tai ta jaunesne Akvile,ja ir kalbint atejus
Ir vel, aciu uz pagalba As tau mestelsiu trumpa istorija (nu kad tikrai teisingai surasyciau ir butent reikalinga informacija). Nu ka as be SM ir be taves darycviau ACIU
QUOTE(J01 @ 2011 12 02, 13:18)
Atiloja, sekmes sekmes tau dideles, lauksim naujienu
Aciu ir tau teigiamo rezultato, bet tikiu, kad spesiu dar grizti iki tavo teigiamo atsakymo
QUOTE(Citas @ 2011 12 02, 17:01)
Tai va kad Atiloja butu cia bent viena is savaitgalio dienu tai sumtu proc susitiktume, bet kad ji berods jau treciadieni atgal keliauja ?
musu datos pirmadienis - treciadienis
Zinok, zvengiau is tavo tu 3-4 kilogramu
Ir apie priminima pie zemelapi - aciu