Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

http://uk.weather.co...London-UKXX0085

Va prognoze smile.gif Kaip lauke jauciasi,nezinau-retai kada iseinu.Siaip dabar grazu,saule sviecia smile.gif

Atiloja,ar krauniesi jau tasiukus?Ar susirasei lapa su savo istorija-taip lengviau butu,manau.Nes pradziai ten visko kaip ir visur klausineja-kada mm prasidejo,kiek dienu,kokia vaisingumo istorija,kokie tyrimai ir vaistai.Jei reikia su tuom pagalbos,gali man emaila parasyt as padeciau su vertimu,jei yra neaiskumu 4u.gif O vietoj Akvile pades,tik pasakyt jai kas tu per viena,ji apie tave tikrai zino smile.gif Matysi viena jauna panele,kita vyresne-tai ta jaunesne Akvile,ja ir kalbint atejus 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites, ateinu ir vel pas jus - ir vel reikia patarimo rolleyes.gif
siandien yra 7 diena po snaigiuku isodinimo.. neistveriau ir nusileidau kraujuko.. HCG 2.46, PRG 65.5 ax.gif skaiciukai kaip ir nedideli, bet gal jau galima manyti, kad kleckiukai/-as bando kabintis? Negaliu, rankos kojos dreba, sirdis lapatuoja.. doh.gif
o PRG gal irgi kaip ir mazokas? as geriu po 3 tabletes Utrogestano, gal reiketu padidinti doze, kaip manote? smile.gif
Atsakyti
Atiloja, sekmes sekmes tau dideles, lauksim naujienu mirksiukas.gif

mergaites, ar kas zibor leidziates sau? ar i pilva? as jau turiu kelias melynes, nes adata yra zymiai didesne nei stimuliuojanciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 12 02, 11:12)
Labas mergaites, ateinu ir vel pas jus - ir vel reikia patarimo  rolleyes.gif
siandien yra 7 diena po snaigiuku isodinimo.. neistveriau ir nusileidau kraujuko.. HCG 2.46, PRG 65.5  ax.gif skaiciukai kaip ir nedideli, bet gal jau galima manyti, kad kleckiukai/-as bando kabintis? Negaliu, rankos kojos dreba, sirdis lapatuoja..  doh.gif
o PRG gal irgi kaip ir mazokas? as geriu po 3 tabletes Utrogestano, gal reiketu padidinti doze, kaip manote? smile.gif

Na tiesa pasakius nzn ar is tokiu skaiciu galima spresti ar kabinasi ar ne.Nestumas kaip ir nuo 5 skaitosi....Patarciau pakartoti uz 2 dienu ir matysis ar yra koks progresas ir ar kazkas vyksta.Is esmes,tai dar anksti.. 4u.gif
O prg nestumui palaikyti uztenka ir 50.
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 12 02, 13:18)
[b]
mergaites, ar kas zibor leidziates sau? ar i pilva? as jau turiu kelias melynes, nes adata yra zymiai didesne nei stimuliuojanciu  doh.gif

as leidausi koki menesi, tai pilvas is pat pradziu buvo melynas, o paskui man atrodo organizmas pats priprato prie jo, tai tik skylutes melynos matydavos smile.gif jei nepamirsau jie skystina krauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 02 gruodžio 2011 - 12:28
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 02, 13:24)
Na tiesa pasakius nzn ar is tokiu skaiciu galima spresti ar kabinasi ar ne.Nestumas kaip ir nuo 5 skaitosi....Patarciau pakartoti uz 2 dienu ir matysis ar yra koks progresas ir ar kazkas vyksta.Is esmes,tai dar anksti.. 4u.gif
O prg nestumui palaikyti uztenka ir 50.

zinau, kad anksti.. bet ankstesniais bandymais visada budavo <1 HCG, o sikart net 2.5 smile.gif nu as bent savaitgali prastumsiu zymiai ramiau..o pirmadieni vel eisiu nusileist kraujo.
Atsakyti
Man pilvas melynuoja kaip koks sutrenktas obuolys.Viena sesute patare isemus svirksta nukratyt ten atsiradusi lasiuka (as clexane leidziu,gal su kitais vaistais kitaip?)Tai po to melynavo siek tiek maziau,nes anksciau tai is vis net juodos tos melynes budavo.

Beje,jei kam netycia prireiktu 40mg clexane,galeciau pigiau perleisti,turiu nemazai atliekancio smile.gif
Su virusiuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 12 02, 12:27)
as leidausi koki menesi, tai pilvas is pat pradziu buvo melynas, o paskui man atrodo organizmas pats priprato prie jo, tai tik skylutes melynos matydavos smile.gif jei nepamirsau jie skystina krauja

man kolkas 15 d israse, aciu uz paaiskinima, kazkaip baisi man ta adata, pastoviai skauda po suleidimo ta vieta, ech reikes pakenteti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 12 02, 12:36)
Sveikos,

Matau kalbat apie estrofema, turiu likuti 18 tab. galiu padovanoti. Jei esat ne is Klaipedos galiu atsiusti. Jei ka rasykit i AZ mirksiukas.gif

sveikute labai seniai buvau prisijungusi, ogi kiek visko daug nutiko, didziausi sveikinimai thumbup.gif kaip tavo mazyliai gyvena biggrin.gif
Atsakyti
Sidabriukas, auuuu, kur dingai? ax.gif nekantraujam
Atsakyti
Sidabriukas - tikiu kad negali patiketi graziais skaiciukais, kai jau atsigausi, prasinesk ir mums cia naujienas 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 12 02, 11:07)
Citas

Ne-ne-ne, juokiu pagiriu Ana karta nebuvo, tai ir si nelauksiu. As visa savaitgali valgisiu sveika ir lengva maista. Svarus organizmas - puikus atsibudimas

Aciu tau!
Jus ten su Atiloja uz mane pieno koktejliuka pakelkit O as uz jus visa vedenuka pirmadieni  Laikas mums traukti link  Manau pats laikas!

Saunuole nuotaikos man tavo labai patinka, gana verkslent drinks_cheers.gif
Nu gerai sveikuole - tada galnebus pagiriu lotuliukas.gif
Tai va kad Atiloja butu cia bent viena is savaitgalio dienu tai sumtu proc susitiktume, bet kad ji berods jau treciadieni atgal keliauja unsure.gif ?

Tiesa dar jums nepasakiau kad man daktaras isdriso pasakyti blink.gif kad reiketu iki sekancio IVF numesti apie 3-4kg blink.gif Jau vos neisdejau i suns dienas, kaip jis drista mane per stora vadinti o jis uzbego uz akiu ir sako - ne ne nepagalvokit kad jus per stora, tiesiog noriu kad nuo pilvuko siek tiek nuimtumem (o pas mane ten yra, bet as dziaugiuosi nes vaistus lengviau suleisti lotuliukas.gif ) nes tipo tas riebaliukas gali lemti ir stimuliacija ir kokybe ir t.t. doh.gif Tai va po nauju metu einu vakarais begioti thumbup.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 12 02, 12:07)
Citas, aciu uz ta kilimaTikiuosi kad nepasiklysiu

Turekit zemelapi atsispausdine ir drasiai kiskit praeiviams po akim, vis tiek atsiras kuris zinos smile.gif

Kamelija, Terze - aciu mergaites kad uzeinat kad palaikot ir kad pavirusuojat mus cia 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 12 02, 12:46)
Va prognoze  smile.gif  Kaip lauke jauciasi,nezinau-retai kada iseinu.Siaip dabar grazu,saule sviecia smile.gif

Atiloja,ar krauniesi jau tasiukus?Ar susirasei lapa su savo istorija-taip lengviau butu,manau.Nes pradziai ten visko kaip ir visur klausineja-kada mm prasidejo,kiek dienu,kokia vaisingumo istorija,kokie tyrimai ir vaistai.Jei reikia su tuom pagalbos,gali man emaila parasyt as padeciau su vertimu,jei yra neaiskumu  4u.gif  O vietoj Akvile pades,tik pasakyt jai kas tu per viena,ji apie tave tikrai zino smile.gif Matysi viena jauna panele,kita vyresne-tai ta jaunesne Akvile,ja ir kalbint atejus  4u.gif

Kaip tu jautiesi Keberiokst? kaip tavo kileres elgiasi? Tu man pasakyk kada ir kur tave susitikt galetu maniskiai kad paimt vaistukus rolleyes.gif , kaune bile kur neturetu buti problemu.

beje niekaip nesuprantu kur ta akvile sedi ten, nes is triju kartu kai ten buvau visada ten viena moteris buna tam laukiamajam. Tai galvoju gal akvile veliau pradeda?
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 12 02, 15:16)
Sidabriukas, auuuu, kur dingai?  ax.gif nekantraujam

sidabriukas..............dideliam skausme ,pro asaras nematau nei ka rasyti .......
Atsakyti