Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(senatve @ 2011 12 02, 08:53)
tai va,laukiu dar savaite ir tada tikrai zinosiu,kaip pavyko ax.gif pries pora dienu pilva taip maude,kad vos iskenciau be vaistu.bet tuo metu turejo mano mmm but,gal del to ax.gif siaip tai tas pilvas vis vakarais pamaudzia,papai labai jautrus blush2.gif o siaip tai kazkaip rami esu,net nezinau kodel,esu trizne is prigimties doh.gif
kaip tu laikaisi?kada pradesi testus gadint? mirksiukas.gif

tu saunuole, istverminga, kantrybes pilnos kelnes ax.gif as nezinau, krauja man reikia priduoti kita sestadieni, o su NT net nezinau, kiek bedarydavau anksciau po IUI budado tusti, kolkas apie tai net negalvoju, nes ir dieneliu mazai praejo o nuo to lengviau kazkaip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 02, 09:58)
tai tikrai tau bus viskas gerai  nestuke.gif  ,pamatysi  4u.gif

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(J01 @ 2011 12 02, 09:59)
tu saunuole, istverminga, kantrybes pilnos kelnes  ax.gif  as nezinau, krauja man reikia priduoti kita sestadieni, o su NT net nezinau, kiek bedarydavau anksciau po IUI budado tusti, kolkas apie tai net negalvoju, nes ir dieneliu mazai praejo o nuo to lengviau kazkaip  tongue.gif

man irgi po IUI buvo tusti lotuliukas.gif kaip tau si kart gali but tuscias,jei jau turi pilvelyje gyventojus mirksiukas.gif as tai 9 diena jau iziurejau kazka ir su kiekviena diena vis ryskejo ax.gif pirma kart gyvenime................jausmas nerealus wub.gif
Atsakyti
Rytas, damos! bigsmile.gif

senatve kaip smagu girdet tokios naujienos! Aukyt sveiki ir grazus! wub.gif

Bonama jau su savo maziliais susitiko! thumbup.gif Grazaus gyvenimo jiems kartu! 4u.gif

Cituk, nusss, tavo maldos buvo isgirtos wub.gif , mano tyrimai puikuciai! Juokiu uzdegimu, juokiu brudu, slapima galima gerti lotuliukas.gif Nors cia viskas tvarkoj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 02, 09:18)

mano tyrimai puikuciai! Juokiu uzdegimu, juokiu brudu, slapima galima gerti  lotuliukas.gif  Nors cia viskas tvarkoj  wub.gif

sveikinimai thumbup.gif o kas toliau? nelabai sekiau sia temute blush2.gif
Atsakyti
J01 toliau laproskopija (viena kiausintaki pasalins, endometrioze nubaus nu ir siaip apziures-sutvarkys), o tada tikiuosiu startas!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 02, 09:24)
J01 toliau laproskopija (viena kiausintaki pasalins, endometrioze nubaus nu ir siaip apziures-sutvarkys), o tada tikiuosiu startas!

sekmes tau dideliausios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 02, 10:24)

o po starto-ilgai islaukta svajone wub.gif
Atsakyti
senatve
o po starto-ilgai islaukta svajone

Tavo zodziai tiesiai Devui i ausi nuskrydo! Aciu! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 02 gruodžio 2011 - 10:02
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 01, 22:57)
kumstukus laikysiu  4u.gif o del rezimo: as po isodinimo grizdinejau is LV i Vilniu smile.gif tik vis tiek patausok save  mirksiukas.gif

Raudonas kilimas patiestas nuo metro stoties iki Gorgio klinikos, kad nepasiklystum biggrin.gif

QUOTE(Bonama @ 2011 12 01, 23:01)
supratau    reikes saugotis  .. as net galvoju pasimt pagalve i masina, atsigulsiu ant galines auto sedynes it po dupce pakisiu nu visai stogas vaziuot pradejo jei per savaitgali busiu be interio tai parasysiu pirmadieni kaip sekesi  mirksiukas.gif

Bonama - kumstukai suspausti 4u.gif

QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 02, 09:28)
laba rytuka  4u.gif 

nu va pridaviau kraujuka,2val bus atsakymas,ir zinosiu ar reikes stipriai verkti ar dziaugtis  4u.gif neramu tai ziauriai  blush2.gif

Laukiam laukiam mes teigiamu skaiciuku laukiam drinks_cheers.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 12 02, 10:18)
Cituk, nusss, tavo maldos buvo isgirtos  wub.gif , mano tyrimai puikuciai! Juokiu uzdegimu, juokiu brudu, slapima galima gerti  lotuliukas.gif  Nors cia viskas tvarkoj  wub.gif

Matai va ir netikek Dievu smile.gif Vis tiek jis isklauso kartais wub.gif Geros naujienos - savaitgalis puikus thumbup.gif Dabar jau ruoskis maloniam miegui ir nemaloniom pagiriom po LP lotuliukas.gif
Atsakyti
Citas
ir nemaloniom pagiriom po LP

Ne-ne-ne, juokiu pagiriu smile.gif Ana karta nebuvo, tai ir si nelauksiu. As visa savaitgali valgisiu sveika ir lengva maista. Svarus organizmas - puikus atsibudimas smile.gif

Aciu tau! wub.gif
Jus ten su Atiloja uz mane pieno koktejliuka pakelkit smile.gif O as uz jus visa vedenuka pirmadieni drinks_cheers.gif Laikas mums traukti link nestuke.gif Manau pats laikas!
Atsakyti
norejau paklausti,ar geriat kas estrofema ir po kiek,po isodinimo?
Atsakyti
QUOTE(senatve @ 2011 12 02, 12:10)
norejau paklausti,ar geriat kas estrofema ir po kiek,po isodinimo?

as geriu po 1 du kartus
Atsakyti