Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Bonama @ 2011 12 01, 22:43)
jei nepamirsite laikykite nuo devintos ryto  ax.gif ..tfu-tfu-tfu  kad tik viskas pavyktu  mirksiukas.gif .. o paskui koks rezimas? labai grieztai viskas? na, ta prasme gulet kaip kokiai mieganciai grazuolei ar galiu proto ribose judet ? nes reikalas tas, kad mes rytoj ir i Palanga suplanave vaziuot  doh.gif

kumstukus laikysiu 4u.gif o del rezimo: as po isodinimo grizdinejau is LV i Vilniu smile.gif tik vis tiek patausok save mirksiukas.gif
Atsakyti
supratau 4u.gif reikes saugotis smile.gif .. as net galvoju pasimt pagalve i masina, atsigulsiu ant galines auto sedynes it po dupce pakisiu biggrin.gif ..nu visai stogas vaziuot pradejo lotuliukas.gif
jei per savaitgali busiu be interio tai parasysiu pirmadieni kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 01, 22:01)
supratau  4u.gif  reikes saugotis  smile.gif  .. as net galvoju pasimt pagalve i masina, atsigulsiu ant galines auto sedynes it po dupce pakisiu  biggrin.gif ..nu visai stogas vaziuot pradejo  lotuliukas.gif
jei per savaitgali busiu be interio tai parasysiu pirmadieni kaip sekesi  mirksiukas.gif

sekmes rytoj, laikom kumstukus mirksiukas.gif

labanaktis visoms ir sidabriukas, lek ryte kraujuka nuleisk, kad neilgu laukti butu tongue.gif
Atsakyti
laba rytuka 4u.gif

nu va pridaviau kraujuka,2val bus atsakymas,ir zinosiu ar reikes stipriai verkti ar dziaugtis 4u.gif neramu tai ziauriai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 02, 08:28)
laba rytuka  4u.gif 

nu va pridaviau kraujuka,2val bus atsakymas,ir zinosiu ar reikes stipriai verkti ar dziaugtis  4u.gif neramu tai ziauriai  blush2.gif

labas rytas

laukiam kartu su tavim ax.gif o kokie pojuciai, savijauta?
Papildyta:
Atiloja, prasitrink savo dezute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 01, 22:43)
jei nepamirsite laikykite nuo devintos ryto  ax.gif ..tfu-tfu-tfu  kad tik viskas pavyktu  mirksiukas.gif .. o paskui koks rezimas? labai grieztai viskas? na, ta prasme gulet kaip kokiai mieganciai grazuolei ar galiu proto ribose judet ? nes reikalas tas, kad mes rytoj ir i Palanga suplanave vaziuot  doh.gif

Labas rytas 4u.gif
Kumstukai jau suspausti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 02, 10:28)
laba rytuka  4u.gif 

nu va pridaviau kraujuka,2val bus atsakymas,ir zinosiu ar reikes stipriai verkti ar dziaugtis  4u.gif neramu tai ziauriai  blush2.gif

laukiam pacio geriausio rezultato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 02, 09:28)
laba rytuka  4u.gif 

Tik dziaugtis,net negalvok kitaip mirksiukas.gif Juk kazka iziurejai testuke,ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(senatve @ 2011 12 02, 08:37)
Tik dziaugtis,net negalvok kitaip mirksiukas.gif Juk kazka iziurejai testuke,ar ne? mirksiukas.gif

kaip tu? ax.gif
Atsakyti
aciu visoms uz palaikyma 4u.gif ,nezinau su tais pojuciais ,dabar toks vaizdas nieko nejauciu ,zu zodziu ..........nerealiai pergyvenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 12 02, 09:39)
kaip tu?  ax.gif

tai va,laukiu dar savaite ir tada tikrai zinosiu,kaip pavyko ax.gif pries pora dienu pilva taip maude,kad vos iskenciau be vaistu.bet tuo metu turejo mano mmm but,gal del to ax.gif siaip tai tas pilvas vis vakarais pamaudzia,papai labai jautrus blush2.gif o siaip tai kazkaip rami esu,net nezinau kodel,esu trizne is prigimties doh.gif
kaip tu laikaisi?kada pradesi testus gadint? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(senatve @ 2011 12 02, 09:53)
tai va,laukiu dar savaite ir tada tikrai zinosiu,kaip pavyko ax.gif pries pora dienu pilva taip maude,kad vos iskenciau be vaistu.bet tuo metu turejo mano mmm but,gal del to ax.gif siaip tai tas pilvas vis vakarais pamaudzia,papai labai jautrus blush2.gif o siaip tai kazkaip rami esu,net nezinau kodel,esu trizne is prigimties doh.gif
kaip tu laikaisi?kada pradesi testus gadint? mirksiukas.gif

tai tikrai tau bus viskas gerai nestuke.gif ,pamatysi 4u.gif
Atsakyti