Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

o man kazkaip papuliai nejautrus, lyg nedarius buciau nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 12 01, 21:06)
o man kazkaip papuliai nejautrus, lyg nedarius buciau nieko  g.gif

nu va sveika atvykus i papuku roju tongue.gif lotuliukas.gif tai kad ir man sakau daug jautresnes buvo punkcijos metu ir po jos g.gif ,o kaip tau praeita karta buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 01, 20:10)
nu va sveika atvykus i papuku roju  tongue.gif  lotuliukas.gif  tai kad ir man sakau daug jautresnes buvo punkcijos metu ir po jos  g.gif ,o kaip tau praeita karta buvo  smile.gif

praeita karta jautriau viskas buvo, gal sakau pamirso isodinti g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 12 01, 21:11)
praeita karta jautriau viskas buvo, gal sakau pamirso isodinti  g.gif  blush2.gif

nu baik tu cia taip juokauti schmoll.gif doh.gif smile.gif
Papildyta:
gal dar prasides visi smagumeliai,kiek jau tau dieneliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 01, 20:15)
nu baik tu cia taip juokauti  schmoll.gif  doh.gif  smile.gif
Papildyta:
gal dar prasides visi smagumeliai,kiek jau tau dieneliu  4u.gif

man dar mazi, tik 3 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 12 01, 21:48)
man dar mazi, tik 3  blush2.gif

trys dieneles tavo zirniukai pas tave ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 01, 20:53)
trys dieneles tavo zirniukai pas tave ?  4u.gif

taip, pirmadieni isodino, tai kaip aiskino, isodinimo diena neskaiciuojama, tai siandie gaunasi 3
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 12 01, 22:00)
taip, pirmadieni isodino, tai kaip aiskino, isodinimo diena neskaiciuojama, tai siandie gaunasi 3

aisku smile.gif ,oi dar maziuliukai 4u.gif o ana karta labai jautri krutine buvo ? 4u.gif
Papildyta:
jetau as taip jau nerimauju del rytdienos sakes unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif sakykite, ar vaziuojant isodinimui ir vel reikia turet chalata su visais kitais reikalais , ar jau nieko nereikia? nu kazkaip nedaejo gydytojos paklaust doh.gif kaip ten viskas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 01, 22:32)
sveikos  4u.gif  sakykite, ar  vaziuojant isodinimui  ir vel reikia turet chalata su visais kitais reikalais , ar jau nieko nereikia? nu kazkaip nedaejo gydytojos paklaust  doh.gif  kaip ten viskas vyksta?

ne, jau nieko nereikia, viskas trunka kelias minutes, tik paskui dar paguli i virsu uzkeltom kojom 4u.gif ir nepamirsk pilnos pusles 4u.gif kada kumstukus laikyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 01, 22:37)
ne, jau nieko nereikia, viskas trunka kelias minutes, tik paskui dar paguli i virsu uzkeltom kojom  4u.gif ir nepamirsk pilnos pusles  4u.gif kada kumstukus laikyti?  4u.gif

jei nepamirsite laikykite nuo devintos ryto ax.gif ..tfu-tfu-tfu kad tik viskas pavyktu mirksiukas.gif .. o paskui koks rezimas? labai grieztai viskas? na, ta prasme gulet kaip kokiai mieganciai grazuolei ar galiu proto ribose judet ? nes reikalas tas, kad mes rytoj ir i Palanga suplanave vaziuot doh.gif
Atsakyti
praeita karta gyvenau normalu gyvenima - rezultatai nieko unsure.gif ,si karta guliu kaip tu sakai mieganti grazuole ,ramiai vika,stengiuos pabuti namuose ,bus matyt ax.gif ,bet cia manau ja kaip bus lemta,bet man sake gyventi ramiai ir mylet save tai va 4u.gif
Atsakyti