QUOTE(J01 @ 2011 12 01, 21:06)
o man kazkaip papuliai nejautrus, lyg nedarius buciau nieko
nu va sveika atvykus i papuku roju tai kad ir man sakau daug jautresnes buvo punkcijos metu ir po jos ,o kaip tau praeita karta buvo
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 01, 20:10)
nu va sveika atvykus i papuku roju tai kad ir man sakau daug jautresnes buvo punkcijos metu ir po jos ,o kaip tau praeita karta buvo
praeita karta jautriau viskas buvo, gal sakau pamirso isodinti
QUOTE(J01 @ 2011 12 01, 21:11)
praeita karta jautriau viskas buvo, gal sakau pamirso isodinti
nu baik tu cia taip juokauti
Papildyta:
gal dar prasides visi smagumeliai,kiek jau tau dieneliu
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 01, 20:15)
nu baik tu cia taip juokauti
Papildyta:
Papildyta:
man dar mazi, tik 3
QUOTE(J01 @ 2011 12 01, 21:48)
man dar mazi, tik 3
trys dieneles tavo zirniukai pas tave ?
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 01, 20:53)
trys dieneles tavo zirniukai pas tave ?
taip, pirmadieni isodino, tai kaip aiskino, isodinimo diena neskaiciuojama, tai siandie gaunasi 3
QUOTE(J01 @ 2011 12 01, 22:00)
taip, pirmadieni isodino, tai kaip aiskino, isodinimo diena neskaiciuojama, tai siandie gaunasi 3
aisku ,oi dar maziuliukai o ana karta labai jautri krutine buvo ?
Papildyta:
jetau as taip jau nerimauju del rytdienos sakes
QUOTE(Bonama @ 2011 12 01, 22:32)
sveikos sakykite, ar vaziuojant isodinimui ir vel reikia turet chalata su visais kitais reikalais , ar jau nieko nereikia? nu kazkaip nedaejo gydytojos paklaust kaip ten viskas vyksta?
ne, jau nieko nereikia, viskas trunka kelias minutes, tik paskui dar paguli i virsu uzkeltom kojom ir nepamirsk pilnos pusles kada kumstukus laikyti?
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 01, 22:37)
ne, jau nieko nereikia, viskas trunka kelias minutes, tik paskui dar paguli i virsu uzkeltom kojom ir nepamirsk pilnos pusles kada kumstukus laikyti?
jei nepamirsite laikykite nuo devintos ryto ..tfu-tfu-tfu kad tik viskas pavyktu .. o paskui koks rezimas? labai grieztai viskas? na, ta prasme gulet kaip kokiai mieganciai grazuolei ar galiu proto ribose judet ? nes reikalas tas, kad mes rytoj ir i Palanga suplanave vaziuot
praeita karta gyvenau normalu gyvenima - rezultatai nieko ,si karta guliu kaip tu sakai mieganti grazuole ,ramiai vika,stengiuos pabuti namuose ,bus matyt ,bet cia manau ja kaip bus lemta,bet man sake gyventi ramiai ir mylet save tai va