Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(J01 @ 2011 12 01, 17:20)
o NT negadinai dar?  blush2.gif rankos neniezti pagaddinti? kazkaip pamirsau...

viena gadina treciadieni ,tai zinai kai nori kazka matyti tai ir tam baltam fone atrodo kad kazkas yra ,bet istikruju paziurejus normaliai tai nieko ten nebuvo verysad.gif ,o taip jau noris kazka zinoti sakes ,tai ryt ir suzinosiu rolleyes.gif
Atsakyti
boruziukas1 tikrai nebus 6 per anksti smile.gif Jau bus siokie tokie skaiciukai smile.gif Jei tau blasto isodino, tai bus tarsi 10 DPI jei 3 dienu embrionus.
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 01, 16:25)
viena gadina treciadieni ,tai zinai kai nori kazka matyti tai ir tam baltam fone atrodo kad kazkas yra ,bet istikruju  paziurejus normaliai tai nieko ten nebuvo  verysad.gif ,o taip jau noris kazka zinoti sakes ,tai ryt ir suzinosiu  rolleyes.gif

bloga testa nusipirkai tongue.gif ryt viskas matysis kitaip, teigiamai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 01, 16:24)
man 13 d. po punkcijos

sekmes tau dideliausios, viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 12 01, 17:37)
bloga testa nusipirkai  tongue.gif  ryt viskas matysis kitaip, teigiamai  wub.gif

jo turbut blogas buvo doh.gif ,nu ir as taip tikiuosi kad ryt rezultatai mane nudziugins,bijau pagalvot kad gali buti kitaip doh.gif ,o jeeetau net nenoriuuu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
o NT kazin kada pradetu rodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 01, 17:45)
o NT kazin kada pradetu rodyti  blush2.gif

manau jau rodytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 12 01, 18:45)
o NT kazin kada pradetu rodyti  blush2.gif

man ati po 8 DPI nieko nerode,pas tave ten gal matai biski kaitaip jei iki blastocistu augino g.gif
Atsakyti
VK skelbiasi, kad auginimas iki blastocistu ieina i IVF kaina...
idomu ar visoms sodina blastocistas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 12 01, 19:57)
idomu ar visoms sodina blastocistas  g.gif

manau jie ziuri pagal situacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 12 01, 18:57)
idomu ar visoms sodina blastocistas  g.gif

Man saldytus augino iki blastocistu,1 is 3 uzaugo,papildomai moket nereikejo...bet su svieziais man bent kibimas buvo.. doh.gif. manau, blastocistos irgi ne visada atnesa sekme... g.gif
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2011 12 01, 20:12)
Man saldytus augino iki blastocistu,1 is 3 uzaugo,papildomai moket nereikejo...bet su svieziais man bent kibimas buvo.. doh.gif. manau, blastocistos irgi ne visada atnesa sekme... g.gif

matai ,o gal jei sviezias iki blastocistu auginti ,tai gal geriau g.gif ,bet sako kad vistiek kaip iki blastocistu augina tai tikimybe didesne,bet turbut cia ir nuo visokiu situaciju priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 01, 19:38)
matai ,o gal jei sviezias iki blastocistu auginti ,tai gal geriau  g.gif ,bet sako kad vistiek kaip iki blastocistu augina tai tikimybe didesne,bet turbut cia ir nuo visokiu situaciju priklauso  g.gif

nu gal g.gif na kartais tos visos situacijos vienam Dangui tezinomos,o ne paprastam zmoguciui 4u.gif
Atsakyti