Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 01, 09:08)

nu va lyg ir nieko ir man karts nuo karto pilveli pamaudena  smile.gif ,lyg ir gerai jauciuosi ,tik po isodinimo ,biski geriau miegojau gal kelias dienas ,sakes ,visada miegodavau kaip uzmusta ,o dabar ..... doh.gif bandysiu ryt HCG pasidaryti ,idomu ar kas vyksta ar ne  ax.gif  4u.gif ,o kaip tu  mirksiukas.gif
Papildyta:
o koks mazdaug HCG turetu bti 10 DPI,zinau kad kiekvienai skirtingai ,bet kad nors mazdaug isivaizduociau  g.gif

cia jau pergyveni, daug galvoji apie tai, delto ir miegi sunkiau, neramiai, ryt bus viskas aiskiau ir labai linkiu, kad su dideliais skaiciukais wub.gif

paziurek pirmam psl.temutes yra normos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 12 01, 10:16)
cia jau pergyveni, daug galvoji apie tai, delto ir miegi sunkiau, neramiai, ryt bus viskas aiskiau ir labai linkiu, kad su dideliais skaiciukais  wub.gif 

paziurek pirmam psl.temutes yra normos  ax.gif

gal but ir taip rolleyes.gif ,aciu labai,o ka ten reiskia tos minutes ir salia ju skaiciukas nelabai suprantu g.gif
Papildyta:
ir dar ten raso dvieju dienu ebrionas ,o jei jis triju ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 01, 09:34)
gal but ir taip  rolleyes.gif ,aciu labai,o ka ten reiskia tos minutes ir salia ju skaiciukas nelabai suprantu  g.gif
Papildyta:
ir dar ten raso dvieju dienu ebrionas ,o jei jis triju ???  g.gif

min cia yra minimum, o del triju nezinau g.gif gal pagoogling 4u.gif
Atsakyti
jurgitux1978
ir pradėjau stimuliuotis buvo suleista gonalis , leisiu 6 dienas ir eisiu pasižiūrėti kas ten kaip auga

Sveikinu su pirmu duriu! Sekmes ir toliau smile.gif Schema taip suprantu trumpa, ar ne smile.gif Tu dar spejai i lapkricio sarasa! Parasyk man i AZ kur, pas ka smile.gif

Vėja1 kaip tu siandien? Tikiu, kad viskas bus gerai! Kraujavimas buna ir net nepasakyciau kad retas atvejis. Svarbu skaiciukai auga! Gulek, glostik pilvuka! Laukiam tolimesniu geru ziniu!

Cituk, nu super raportas! Kaip smagu, kad vyksta darbai, vyksta tikrai pasiruosimas. O tai tikiu daug ka reiskia!!!!! Valio!!! wub.gif

mimoza:) ND tai reikia daryti, nors ir tam kad vyro turtas butu kuo geresnis smile.gif Iki punkcijos 2 dienas susilaikimo nu ir tada visai celebas smile.gif

Delena jei stimuliacija jau pradeta, tai irasau i lapkriti! Sekmes tau auginant derliuka!

Damos, kas matot prie savo niko sarase ? - tai parasikite man kelintas sekmingas jusu IVF!

Rytas, damos! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 01 gruodžio 2011 - 10:09
QUOTE(Warwara @ 2011 12 01, 10:03)

Damos, kas matot prie savo niko sarase ? - tai parasikite man kelintas sekmingas jusu IVF!

Rytas, damos!  4u.gif

nelabai supratau unsure.gif

jurgitux1978[B][/B], su startu mirksiukas.gif
Atsakyti
J01
Uj, saraso tai neitraukiau i zinute smile.gif Prie tavo - yra smile.gif
Bet man atrodo negeras ten skaiciukas. Turi buti 1! Tu gi dabar eini daryti pirma po sekmingo IVF.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 01 gruodžio 2011 - 10:11
QUOTE(J01 @ 2011 12 01, 10:54)
min cia yra minimum, o del triju nezinau  g.gif  gal pagoogling  4u.gif

nelabai ka ir randu toj googlej g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 30, 21:19)
Egk - labukas  bigsmile.gif , drauges grizta, dar laukiam rositos ir zemynos  ax.gif

Sidabriukas - kaip tavo pagunda pagadinti NT  tongue.gif  dar nenugalejo sveiko proto  lotuliukas.gif ?

Na mano raportas nebus toks labai jau ilgas bet - visu pirma zmogus tikrai zino ka daro  biggrin.gif , apzvelge mano du sitoj ligoninej darytus IVF-us ir uzrase ant balto lapo 3 nesekmes priezastis (pirmas kuris ivardijo, o man labai patinka faktai nes tada gali kazko imtis)
1. Genetika (as jam pasakiau kad chromosomu tyrimu nedarem) bet jis sake kad galimybe nu jau ziauriai maza kad pas du sveikus zmones butu kazkokiu genetiniu problemu. Tai sita kaip ir atmete.
2. imunologija - na cia jau as uzbegau jam uz askiu ir atverciau savo didele papke su daug tyrimu is Gorgio. jis si daktara puikiai pazista is privacios savo praktikos ir nusiteikes gana palankiai. Sutinka kad natural Killer cells tikrai gali labai daug lemti, o pas mane jos stipriai pakile. kai paklausiau ar jo praktikoj buvo daug sekmingu atveju imuninio gydymo, jis sake kad privacioj praktikoj tikrai nemazai o valtybinej ligoninej nedaug bet jis tai sieja su tuo kad privaciai zmones daugiau linke isleisti pinigu, todel ir gydymui negaili o valdiskai labai retas kuris ryztasi sitam. tai supratau kad jis mane cia palaiko. O jis sake prisides su histeroskopija prie visko ir su tuo pagramdymu gimdos sieneliu irgi bandys sumazinti tu natural killer lygi.
3. Gleivine !!! as sitiek daug daktaru sakiau kad man kelia itarima mano gleivine bet visi sakydavo, oi gera jis pas tave, uzauga iki 8mm ir to gana. O va sitas sake kad histeroskopija patikrins kas kaip ir biopsoja padarys, kas irgi reikia kazkoki tyrima smile.gif Jam sukele itarima kad abu kartus gleivine buvo identiska 8.1mm ir neperlipo sito storio ir tipo kadangi mano estradiolis labai uzkildavo tai jam nesuprantama kodel gleivine neaugdavo toliau (sake kad paprastai aukstas estradiolis reiskia storesne gleivine). Tada jis paklause ar man darytas kraujo kresumo testas, tai as sakiau kad nezinau bet maniau kad tai yra vienas is privalomu ir visada daromu testu, bet jis tai paneige ir paskyre man si testa (perspejo kad daug kraujo siam testui ima smile.gif ) ir dar pakartoti raudoniukei imuniteta po mano vakcinu.

Nu va dar tiesa jam kazkaip keistai pasirode tas mano uzsleptu infekciju tyrimas, bet jis taip lyg nuleido tipo gerk tu tuos antibijotikus jei jau paskyre smile.gif bet tuo paciu paminejo kad jie dare tyrimus ir infekciju nerado. Nu bet cia gal nepakenks o ir MB turtas jei ir susilpnes dar tures apie 3 menesius atsigauti, bet man paciai bus ramiau.

Tada jis dar labai panorejo mane pamatyti iskart po histeroskopijos (supratau kad jis ja ir darys) kad galetu aptarti ka rado ir jei reikes paskirti kazka gleivinei ar pan.

Na o pabaigoj as jam pasakiau kad pereita savaite sesele kitam bandymui pakeite vaistus is Gonalio+Ovitrel i Menopur+Pregnyl tai jis aiskiai parode dideli nepasitenkinima ir pasipiktinima ir nubraukes viska parase pradeti su Gonal 300 iki 5 dienu, tada pratesti Menopur 225 (kad prideti LH biski) ir tada Ovitrel. Sake nesamone keisti vaistus taip drastiskai kai jie uzaugino puikius embrioniukus net iki blastocidu.

Tai va toks tas mano raportas  smile.gif

thumbup.gif raportas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 01, 10:16)
nelabai ka ir randu toj googlej  g.gif

mergauites paaiskins, nes as nelabai zinau, bet jei pvz 2 dienu turi buti max 45, tai triju dienu turbut 68 max, nzn cia mano paskaiciavimai tongue.gif
Atsakyti
Damos, nu ka jus jau i tas HCG skaciukus taip ziurite. Manau, kad jei 10 DPI bus apie 20, tai jau galima sveikinti ramiausiai! O jei jau daugiau - tai is viso!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 12 01, 11:27)
Damos, nu ka jus jau i tas HCG skaciukus taip ziurite. Manau, kad jei 10 DPI bus apie 20, tai jau galima sveikinti ramiausiai! O jei jau daugiau - tai is viso!

tikraiii tiek nedaug reikia bigsmile.gif ,nu tai gal kaip nors eina sau 4u.gif
Papildyta:
manau kad tos laborantes man pasakys ane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 01, 10:37)
tikraiii  tiek nedaug reikia  bigsmile.gif ,nu tai gal kaip nors eina sau  4u.gif
Papildyta:
manau kad tos laborantes man pasakys ane  4u.gif

pasakys pasakys ax.gif viskas bus gerai ax.gif

pamenu pas mane buvo 32,5 10 DPI
Atsakyti