Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

labas vakarėlis

Krempudra, svarbu, kad užaugtų tie vaisingieji.

J01, kaip tavo virusas? Tikiuos, kad pasibaigė taip greit, kaip užklupo ir vaikai jaučiasi puikiai

bonuska, nėra to blogo kas nesibaigtų. Gi geriau atidėtas startas, kad paskui viskas būtų gerai. Susitvarkys ir tada laiminga ir sveika sau startuosi.

Samira, linkiu, kad nereiktų prieiti iki IVF. O užstenį merginos renkasi dėl skirtingų priežasčių - dėl pinigų, dėl gydytojų, dėl patogumo.

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 11 30, 12:46)
pradėjau stimuliuotis  buvo suleista gonalis  , leisiu  6 dienas ir eisiu pasižiūrėti kas ten kaip auga, nepykit jei kartais užduosiu gal jums ir atrodančių kvailų klausimų, bet man kaip nelabai suprantančiai  jie gali būti labai svarbūs  blush2.gif

Gražaus derliaus ir linkiu, kad būtų vaisingas šis kartas smile.gif

QUOTE(Vėja1 @ 2011 11 30, 13:53)

Aciū, kad tikite ir laikote kumstukus wub.gif  ju dabar mums labai reikia.

Laikom ir toliau. Stiprybės jums abiem su vyru.
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 11 30, 23:32)
tai tu gal kontaktus turi tai pasiskambintum issiaiskintum  g.gif

Pakalbejau su pazistama gydytoja: nesvarbu i kuria puse leistis, vistiek stimuliuojasi abi kiausides ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 11 30, 23:07)
Pakalbejau su pazistama gydytoja: nesvarbu i kuria puse leistis, vistiek stimuliuojasi abi kiausides ax.gif

nu va ,gali dabar nusiraminti ,viskas ok thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 30, 21:47)
labas vakarėlis

J01, kaip tavo virusas? Tikiuos, kad pasibaigė taip greit, kaip užklupo ir vaikai jaučiasi puikiai

labas vakaras 4u.gif

aciu, kad teiraujies, vakar ir tempa buvo pakilus iki 38,2, bet nukrito be vaistu, taip aciu D. greit praejo, vienos dienos virusas, siandie jauciuosi gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 11 30, 23:24)
labas vakaras  4u.gif

aciu, kad teiraujies, vakar ir tempa buvo pakilus iki 38,2, bet nukrito be vaistu, taip aciu D. greit praejo, vienos dienos virusas, siandie jauciuosi gerai  ax.gif

smagu girdeti ,kad jau sveika ,kaip siaip jautiesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 11 30, 22:22)
sugedinai mane  blush2.gif  blush2.gif ,kodel tau tas speneliu reikalas patiko  blink.gif  blink.gif ,tai zinau kad viskas gali buti spyga taukuota ,bet kaip kazkaip nors ka nors pradedi matyt ,tai dziugesio teikia,greiciau dienos eina  unsure.gif  4u.gif  4u.gif

neorejau sugedinti biggrin.gif tik manau kad labai geras zenklas kad matai pokycius, nes sekmingos mergaites sakydavo, kad vienom pajautreja kitoms patamseja. Uz tai ir sakau kad labai man patinka tavo pastebejimai,ir laukiu penktadienio su nekantrumu ir viltimi kad tau pasiseks!!!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 29, 10:31)
Delena tave i kuri menesi irasyti? Sekmutes!  wub.gif

Sveikutes merginos 4u.gif . Tai kad net nezinau i kuri menesi, stimuliacija pradeta, bet kaip toliau bus neaisku, auga tik 2 folikulai... verysad.gif . Todel nieko nezinau.
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 11 29, 10:52)
Delena - man abu kartus taikant trumpa schema stimuliuojancius reikejo leistis 8 dienas nuo 2cd o punkcija buvo berods 11 ar 12cd.

Aciu, nes man dabar 5 diena kaip stimulioja. Meldziuosi, kad augtu geri burbuliukai, nors ir tik 2.
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 11 30, 22:24)
labas vakaras  4u.gif

aciu, kad teiraujies, vakar ir tempa buvo pakilus iki 38,2, bet nukrito be vaistu, taip aciu D. greit praejo, vienos dienos virusas, siandie jauciuosi gerai  ax.gif

siaip siandie pilva dazniau pamausdavo, nors tik 2 DPI, ech kaip dar ilgai laukti doh.gif

laukiam geru rezultatu penktadieni is taves mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas

o as vis labiau puciuosi ir pampstu doh.gif jau 10 dienu leidausi vaistus. paziurejau, kitoms 11-14 cd daro punkcija. man greiciausiai gausis ne anksciau kaip 16 cd doh.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2011 11 30, 21:11)
Mergaites, ar gonal galima lesitis visada tik i viena pilvo puse? man kazkaip desinioji patogesne ax.gif

as paeiliui leidziuosi, tai i viena puse, tai i kita 4u.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2011 12 01, 08:55)
Labas rytukas  4u.gif

labas rytas, kaip nuotaikos, savijauta?

Krempudra, puskis puskis, tik kad daugiau biggrin.gif

man vel tik atsikelus pilva maudena, einu aspirino isgersiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 30, 23:46)
neorejau sugedinti biggrin.gif tik manau kad labai geras zenklas kad matai pokycius, nes sekmingos mergaites sakydavo, kad vienom pajautreja kitoms patamseja. Uz tai ir sakau kad labai man patinka tavo pastebejimai,ir laukiu penktadienio su nekantrumu ir viltimi kad tau pasiseks!!!

biggrin.gif biggrin.gif ,viskas gerai ,nieko tokio ,juk cia tam ir esam ,kad paatvirauti,pasneketi apie tai ko negali pasakyti kitiems,as dziaugiuosi situ forumu ,nes kas pasidaro neaisku tuoj pat galiu paklausti ,kartais gal tie klausimai juokingi ,atsibostantis ,bet manau kad cia visos supranta ax.gif biggrin.gif biggrin.gif ,ir as laukiu to penktadienio ,bet kartu ir laukiu ir bijau blink.gif , o jeigu nieko doh.gif ,kazkas baisaus ,nu bet reikia manyti kad bus i gera mirksiukas.gif aciu uz palaikyma mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(J01 @ 2011 12 01, 10:01)
labas rytas, kaip nuotaikos, savijauta?
Krempudra, puskis puskis, tik kad daugiau  biggrin.gif
man vel tik atsikelus pilva maudena, einu aspirino isgersiu  4u.gif

nu va lyg ir nieko ir man karts nuo karto pilveli pamaudena smile.gif ,lyg ir gerai jauciuosi ,tik po isodinimo ,biski geriau miegojau gal kelias dienas ,sakes ,visada miegodavau kaip uzmusta ,o dabar ..... doh.gif bandysiu ryt HCG pasidaryti ,idomu ar kas vyksta ar ne ax.gif 4u.gif ,o kaip tu mirksiukas.gif
Papildyta:
o koks mazdaug HCG turetu bti 10 DPI,zinau kad kiekvienai skirtingai ,bet kad nors mazdaug isivaizduociau g.gif
Atsakyti