Egk - labukas
, drauges grizta, dar laukiam rositos ir zemynos
Sidabriukas - kaip tavo pagunda pagadinti NT
dar nenugalejo sveiko proto
?
Na mano raportas nebus toks labai jau ilgas bet - visu pirma zmogus tikrai zino ka daro
, apzvelge mano du sitoj ligoninej darytus IVF-us ir uzrase ant balto lapo 3 nesekmes priezastis (pirmas kuris ivardijo, o man labai patinka faktai nes tada gali kazko imtis)
1. Genetika (as jam pasakiau kad chromosomu tyrimu nedarem) bet jis sake kad galimybe nu jau ziauriai maza kad pas du sveikus zmones butu kazkokiu genetiniu problemu. Tai sita kaip ir atmete.
2. imunologija - na cia jau as uzbegau jam uz askiu ir atverciau savo didele papke su daug tyrimu is Gorgio. jis si daktara puikiai pazista is privacios savo praktikos ir nusiteikes gana palankiai. Sutinka kad natural Killer cells tikrai gali labai daug lemti, o pas mane jos stipriai pakile. kai paklausiau ar jo praktikoj buvo daug sekmingu atveju imuninio gydymo, jis sake kad privacioj praktikoj tikrai nemazai o valtybinej ligoninej nedaug bet jis tai sieja su tuo kad privaciai zmones daugiau linke isleisti pinigu, todel ir gydymui negaili o valdiskai labai retas kuris ryztasi sitam. tai supratau kad jis mane cia palaiko. O jis sake prisides su histeroskopija prie visko ir su tuo pagramdymu gimdos sieneliu irgi bandys sumazinti tu natural killer lygi.
3. Gleivine !!! as sitiek daug daktaru sakiau kad man kelia itarima mano gleivine bet visi sakydavo, oi gera jis pas tave, uzauga iki 8mm ir to gana. O va sitas sake kad histeroskopija patikrins kas kaip ir biopsoja padarys, kas irgi reikia kazkoki tyrima
Jam sukele itarima kad abu kartus gleivine buvo identiska 8.1mm ir neperlipo sito storio ir tipo kadangi mano estradiolis labai uzkildavo tai jam nesuprantama kodel gleivine neaugdavo toliau (sake kad paprastai aukstas estradiolis reiskia storesne gleivine). Tada jis paklause ar man darytas kraujo kresumo testas, tai as sakiau kad nezinau bet maniau kad tai yra vienas is privalomu ir visada daromu testu, bet jis tai paneige ir paskyre man si testa (perspejo kad daug kraujo siam testui ima
) ir dar pakartoti raudoniukei imuniteta po mano vakcinu.
Nu va dar tiesa jam kazkaip keistai pasirode tas mano uzsleptu infekciju tyrimas, bet jis taip lyg nuleido tipo gerk tu tuos antibijotikus jei jau paskyre
bet tuo paciu paminejo kad jie dare tyrimus ir infekciju nerado. Nu bet cia gal nepakenks o ir MB turtas jei ir susilpnes dar tures apie 3 menesius atsigauti, bet man paciai bus ramiau.
Tada jis dar labai panorejo mane pamatyti iskart po histeroskopijos (supratau kad jis ja ir darys) kad galetu aptarti ka rado ir jei reikes paskirti kazka gleivinei ar pan.
Na o pabaigoj as jam pasakiau kad pereita savaite sesele kitam bandymui pakeite vaistus is Gonalio+Ovitrel i Menopur+Pregnyl tai jis aiskiai parode dideli nepasitenkinima ir pasipiktinima ir nubraukes viska parase pradeti su Gonal 300 iki 5 dienu, tada pratesti Menopur 225 (kad prideti LH biski) ir tada Ovitrel. Sake nesamone keisti vaistus taip drastiskai kai jie uzaugino puikius embrioniukus net iki blastocidu.
Tai va toks tas mano raportas