Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Samira
Kaina priklauso nuo schemos. Jei ilga - tai vaistams zenkliai daugiau isleisi, jei trumpa - tai maziau. Jei yra problemu sy vyru, tai gali prireikti ICSI ir IVF kaina dar padides.
Latvijoje pigiau, del geresniu rezultatu, kaip neseniai cia skaiciavom, tai nelabai. Apitiksliai visur vienodas sekmiu procentas.
Zodziu nuo 8 iki 14 tuks.
Ir tikrai gali prireikti daugiau nei vienos proceduros, bet linku, kad paskutinis IUI butu sekmingas!!!
Man tai zenkliai daugiau nei 10 tusktanciu reikejo per 1 IVF.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 30 lapkričio 2011 - 10:06
mes tai panasiai visada telpam i 10 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 30, 11:00)
Samira linkiu , kad sis paskutinis IUI tau butu sekmingas ir neprireiktu ivf 4u.gif Pamenu tave is IUI skyrelio, labai norejau suzinoiti kaip tau sekasi smile.gif

Aš tave taip pat pamenu smile.gif Jei neklystu, tu jau nestuke.gif ? Labai tave sveikinu 4u.gif
Aš dariausi 3 IUI be pertraukų - be rezultatų. Paskui teko laukti, kol pasišalins cistos ir 4 IUI taip pat nieko nedavė. Kas keisčiausia, kad visada užaugdavo po gražius 3 folius, gleivinė ideali, kiaušintakiai pratekami ir vyro rezultatai buvo neblogi, yapč po atplovimo. Vieną kartą buvo net polispermija nuo profertilio. Tik kas iš to? Užsienio šaltiniuose skaičiau, kad IUI rekomenduoja iki 3 kartų. Paskui šansai būna labai maži. Iš pradžių turėjau daug vilčių, ypač pirmus 3 kartus. 4-tą kartą vilčių nepuoselėjau, bet tai nereiškia, kad nulinis rezultatas buvo mažiau skaudus. Tad dabar jau pradedu save morališkai ruošti IVF. Labai daug mąsčiau, ką turėčiau daryti ir kokiu keliu eiti, bet galiausiai noras nestuke.gif yra toks didelis, kad aš pasiryžusi taupyti pinigus ir daryti viską link savo tikslo. Bent jau būsiu padariusi viską, kas nuo mans ir vyro priklauso šiam tikslui pasiekti. Tai geriau nei būnant 50-ties gailėtis, kad kažko nepadarei, kai buvai 35.

Atsiprašau už tiradą, tiesiog kartais taip norisi išsilieti ....
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 11 30, 11:51)
Laba diena,

Norėčiau prisijungti prie jūsų būrio. Pavasarį ir vasarą lankiausi IUI skyrelyje, bet greičiausiai man teks papildyti IVF statistiką. Turėjome nesėkmingas 4 IUI ir dabar gydytoja siūlo dar pabanyti vieną IUI ir iš karto eiti prie IVF. Matau jau, kad paskutine IUI ji ir pati nebetiki, bet darome dėl šventos ramybės. Man baimės pilnos kelnės, nes labai ilgai vengdavau apie tai net pagalvoti. Visiškai nieko neskaičiau ir nesidomėjau apie IVF, dodėl jaučiuosi visiška neišmanėlė.

Kaip suprantu, IVF, kaip ir IUI gali prireikti net kelių bandymų? Mačiau, pirmame puslapyje apytiksliai surašytos procedūrų kainos, bet norėčiau tiksliau sužinoti, kiek man reikia apytikriai turėti pinigėlių vaistams, procedūroms ir apžiūroms bent jau vienam IVF.

man 8 tukst. pilnai uzteko su viskuom su tyrimais kelionem ir t.t. cia lietuvoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruziukas1: 30 lapkričio 2011 - 10:24
QUOTE(Samira @ 2011 11 30, 11:22)
Aš tave taip pat pamenu  smile.gif Jei neklystu, tu jau  nestuke.gif ? Labai tave sveikinu  4u.gif 
Aš dariausi 3 IUI be pertraukų - be rezultatų. Paskui teko laukti, kol pasišalins cistos ir 4 IUI taip pat nieko nedavė. Kas keisčiausia, kad visada užaugdavo po gražius 3 folius, gleivinė ideali, kiaušintakiai pratekami ir vyro rezultatai buvo neblogi, yapč po atplovimo. Vieną kartą buvo net polispermija nuo profertilio. Tik kas iš to? Užsienio šaltiniuose skaičiau, kad IUI rekomenduoja iki 3 kartų. Paskui šansai būna labai maži. Iš pradžių turėjau daug vilčių, ypač pirmus 3 kartus. 4-tą kartą vilčių nepuoselėjau, bet tai nereiškia, kad nulinis rezultatas buvo mažiau skaudus. Tad dabar jau pradedu save morališkai ruošti IVF. Labai daug mąsčiau, ką turėčiau daryti ir kokiu keliu eiti, bet galiausiai noras  nestuke.gif yra toks didelis, kad aš pasiryžusi taupyti pinigus ir daryti viską link savo tikslo. Bent jau būsiu padariusi viską, kas nuo mans ir vyro priklauso šiam tikslui pasiekti. Tai geriau nei būnant 50-ties gailėtis, kad kažko nepadarei, kai buvai 35.

Atsiprašau už tiradą, tiesiog kartais taip norisi išsilieti ....

Pamatysi viskas bus gerai 4u.gif siaip daug kam 4 kartas buna sekmingas, taigi laikau kumsciukus uz tave. O kada tau 4 IUI?gal uzeik i IUI skyreli ir ten pasnekesim, nes cia tema apie ivf ir nelabai manau gerai cia diskutuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 29, 13:35)
Na pagaliau  thumbup.gif Kaip smagu girdėti, kad ir tu keliausi pas  nestuke.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 11 29, 15:53)
Sveikute senatve 4u.gif 
Pamaciau ir noriu labai pasveikinti tave su tokia dziugia naujiena thumbup.gif Saukiu garsiai VALIOOOOOOO thumbup.gif

QUOTE(bum @ 2011 11 29, 20:47)
Nu pagaliau thumbup.gif Pamenu kai IUI temoj labai pesimistiškai kalbėjai, smagu matyti visgi gerą pabaigą wub.gif

Oi aciu labai,dar reikia sulaukti gydytojos patvirtinimo,kas ten gyvena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 11 29, 21:46)
Eisim aisku tik i prieki  smile.gif  O kaip tau sekasi?

Sveika wub.gif
As sesiu ant adatos rytoj thumbup.gif Paskaiciavau dar karteli, tai matyt iseina, kad rytoj prasides mano odiseja per punktus, kas pasirasys suleisti vaistus smile.gif
Siaip tai erzina uzpakalio skausmas vienoj puse, kaip kad ir dubuo... tai bijau, kad cia endo nebutu man kazko bedaranti....

O kada tavo saldainuku kursas baigiasi? 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, vis skaitydavau jūsų postus, ir nebyliai visas palaikydavau.
dabar pati priėjau prie šios procedūros, vakar man išpunktavo geltonkūne cista, nes su kontraceptikais nepasišalino, ir pradėjau stimuliuotis buvo suleista gonalis , leisiu 6 dienas ir eisiu pasižiūrėti kas ten kaip auga, nepykit jei kartais užduosiu gal jums ir atrodančių kvailų klausimų, bet man kaip nelabai suprantančiai jie gali būti labai svarbūs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 11 30, 11:22)
Bent jau būsiu padariusi viską, kas nuo mans ir vyro priklauso šiam tikslui pasiekti. Tai geriau nei būnant 50-ties gailėtis, kad kažko nepadarei, kai buvai 35.

Teisingas poziuris thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 11 30, 13:46)
dabar pati priėjau prie šios procedūros,  vakar man išpunktavo  geltonkūne cista,  nes  su kontraceptikais nepasišalino, ir pradėjau stimuliuotis  buvo suleista gonalis  , leisiu  6 dienas ir eisiu pasižiūrėti kas ten kaip auga, nepykit jei kartais užduosiu gal jums ir atrodančių kvailų klausimų, bet man kaip nelabai suprantančiai  jie gali būti labai svarbūs  blush2.gif

Smagu, kad prisijungei wink.gif Tik pazadek ilgai cia neuzsibuti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 11 29, 22:50)
Labas norejau paklausti ar jums irgi taip buna po isodinimo man vakar isodino o syvakar pilva kaip duria tempia nei pajudet negaliu

As normaliai gal savaite atsisesti negaledavau wink.gif ir kitom paskausta, taip, kad tikekimes viskas ok. siandien jau tau geriau?
Papildyta:
QUOTE(bonuska @ 2011 11 29, 23:39)
Sveikutes,negavau startui leidimo  cry.gif  turiu cista didele,tai dabar gersiu dupaston 20 dieneliu  verysad.gif  Labai jautriai sureagavau ,gryzdama net autobuse apsizliumbiau  cry.gif

Bonuska group.gif
O duphaston turi cista isvaryti? Ir paskui apie sausi jau startuoti galetum? As tikiu tavim, kad labai skaudu, jei pas mane dabar ras cista, as irgi cray.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 11 29, 13:32)
Ai gerai as, pazliumbiu jei uzplaukia nes taip lengviau nei laikyti savyje, bet siaip neliudziu, ryt ryte pas daktara  ax.gif

Citas - kur raportas? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2011 11 29, 20:47)
Virusiukai labai virusuotai temai 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif biggrin.gif

smagu is taves virusiuka gauti wink.gif BUM, tu jau pagimdei?
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif , užbėgu trumpam.
Šiandien HCG 145 unsure.gif Gydytoja papoldomai skyre duphastono, nes Progesteronas mazas ir dar leidziamu i pilva vaistu, sake, kad viskas turetu paaisketi po savaites doh.gif Bet šiandien jau kraujuot normaliau pradejau verysad.gif
Aciū, kad tikite ir laikote kumstukus wub.gif ju dabar mums labai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Vėja1 @ 2011 11 30, 14:53)
Labas visoms  4u.gif , užbėgu trumpam.
Šiandien HCG 145 unsure.gif Gydytoja papoldomai skyre duphastono, nes Progesteronas mazas ir dar leidziamu i pilva vaistu, sake, kad viskas turetu paaisketi po savaites doh.gif  Bet šiandien jau kraujuot normaliau pradejau verysad.gif
Aciū, kad tikite ir laikote kumstukus wub.gif  ju dabar mums labai reikia.

griežtai gulimas režimas ir tikėjimas, HCG auga, kraujas dar ne viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 11 30, 13:45)
Sveika  As sesiu ant adatos rytoj  thumbup.gif  Paskaiciavau dar karteli, tai matyt iseina, kad rytoj prasides mano odiseja per punktus, kas pasirasys suleisti vaistus smile.gif
Siaip tai erzina uzpakalio skausmas vienoj puse, kaip kad ir dubuo... tai bijau, kad cia endo nebutu man kazko bedaranti....

O kada tavo saldainuku kursas baigiasi?  4u.gif

Tai tavo stebuklas tikrai iseina grynai Kaledinis wub.gif O tai ka nuo endo dubeni skauda blink.gif Dar labai daug nezinau as schmoll.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 11 30, 13:46)
dabar pati priėjau prie šios procedūros,  vakar man išpunktavo  geltonkūne cista,  nes  su kontraceptikais nepasišalino, ir pradėjau stimuliuotis  buvo suleista gonalis  , leisiu  6 dienas ir eisiu pasižiūrėti kas ten kaip auga, nepykit jei kartais užduosiu gal jums ir atrodančių kvailų klausimų, bet man kaip nelabai suprantančiai  jie gali būti labai svarbūs 

Nu bet net baisu su kas cia su tom cistom pasidare, tiek daug mergaiciu su joms susiduria paskutiniu metu blink.gif Smagu kad jau susitvarket ir pirmyn i starta thumbup.gif Neuzsibuk cia wub.gif

QUOTE(Terze @ 2011 11 30, 13:55)
Citas - kur raportas? 

Aciu kad klausi, duosiu raporta vakare biggrin.gif , daug rasyti, o darbe tiek darbo doh.gif O siaip tai idomus buvo pokalbis, skyresi nuo busvusiu susitikimu su seselemis ten smile.gif

QUOTE(Vėja1 @ 2011 11 30, 14:53)
Labas visoms  užbėgu trumpam.
Šiandien HCG 145 unsure.gif Gydytoja papoldomai skyre duphastono, nes Progesteronas mazas ir dar leidziamu i pilva vaistu, sake, kad viskas turetu paaisketi po savaites Bet šiandien jau kraujuot normaliau pradejau verysad.gif
Aciū, kad tikite ir laikote kumstukus  ju dabar mums labai reikia.

Na HCG labai normaliai dideja, tikimes kad nebutu negimdinis, nes leliukas tikrai uzkibes. O kraujavimas tai as vis tiek tikiu kad gal antras maziukas valosi. Kiek tau embrioniuku isodino? Spaudziam kumstukus smile.gif
Atsakyti