Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Terze @ 2011 11 29, 19:01)
Citas su Warwara po asara nubraukia ir toliau eina i prieki....
Cituk, prasinesk, kaip tau pas gyd sekesi

Eisim aisku tik i prieki smile.gif O kaip tau sekasi?
Atsakyti
Labas norejau paklausti ar jums irgi taip buna po isodinimo man vakar isodino o syvakar pilva kaip duria tempia nei pajudet negaliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruziukas1: 29 lapkričio 2011 - 21:51
Sveikutes,negavau startui leidimo cry.gif turiu cista didele,tai dabar gersiu dupaston 20 dieneliu verysad.gif Labai jautriai sureagavau ,gryzdama net autobuse apsizliumbiau cry.gif
Atsakyti
Bum as kazka praleidau - blush2.gif tu jau turi dziaugsmeli? bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas

boruziuk, kaip tu? kaip savijauta?

QUOTE(Terze @ 2011 11 29, 18:01)
Kada dabar eisi apziuros? o gal cia tau nuo to vaisto taip nenori kiausides i darbeli eiti?

nu jo - uzsimigde kazkaip tos mano kiausides doh.gif as irgi galvoju, kad cia viskas del tos ilgos schemos doh.gif turbut geriau butu taike trumpa unsure.gif dabar i apziura penktadieni.
o siaip pilvas nuo tu stimuliaciju tik puciasi doh.gif jei vienos kelnes anksciau smuko ir reikejo dirzo, tai dabar jau nebereikia doh.gif

QUOTE(bonuska @ 2011 11 29, 22:39)
Sveikutes,negavau startui leidimo  cry.gif  turiu cista didele,tai dabar gersiu dupaston 20 dieneliu  verysad.gif  Labai jautriai sureagavau ,gryzdama net autobuse apsizliumbiau  cry.gif

console.gif cia daznai taip buna, kad vienaip planuoji ir tikiesi, o gaunasi visai kitaip doh.gif telieka tik apsisarvuoti kantrybe ir laukti savo laiko 4u.gif
Atsakyti
laba rytuka mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=boruziukas1,2011 11 29, 22:50]
Labas norejau paklausti ar jums irgi taip buna po isodinimo man vakar isodino o syvakar pilva kaip duria tempia nei pajudet negaliu
[/quote

man rodos kad viskas gerai ,po isodinimo man iki siol pilveli pamaudena,man anksciau cia kazkuri rase kad viskas gerai smile.gif smile.gif
Atsakyti
mimoza:) Meilės vaisius
Damos, bet jus kai nors isodinimas ivyks prisiduokit, gerai? smile.gif Galiam inkognito man i AZ smile.gif Sekmes jums ir kad rezultatas nustebintu! Nerealiai!

Terze
Warwara - jau pirmad tave operuos? Greitai cia viskas.....

Nea, kita diena smile.gif Ir man visai negreitai, o nerealiai ilgai.

bonuska
Sveikutes,negavau startui leidimo  turiu cista didele,tai dabar gersiu dupaston 20 dieneliu  Labai jautriai sureagavau ,gryzdama net autobuse apsizliumbiau

Nu kaip gaila verysad.gif Suprantu, kad kai griuna planai, o dar ir tokie svabus, tai skaudu. Bet cista iseis ir svariai idealiai eisite i teigiama rezultata! Neverk! Imk! 4u.gif

boruziukas1 tikrai ir tempia ir duria ir ivairiai skaudzia. Nepamirsk, kad tu esi progesterono pripumpuota, o jis daug ka lemia tempime ir durime! Ilsiekis!

Krempudra
nu jo - uzsimigde kazkaip tos mano kiausides  as irgi galvoju, kad cia viskas del tos ilgos schemos  turbut geriau butu taike trumpa  dabar i apziura penktadieni.

Mano viena viskai uzmigo per antra bandyma... Bet paaugs tavo zirniukai - pamatysi! wub.gif
Atsakyti
Laba diena,

Norėčiau prisijungti prie jūsų būrio. Pavasarį ir vasarą lankiausi IUI skyrelyje, bet greičiausiai man teks papildyti IVF statistiką. Turėjome nesėkmingas 4 IUI ir dabar gydytoja siūlo dar pabanyti vieną IUI ir iš karto eiti prie IVF. Matau jau, kad paskutine IUI ji ir pati nebetiki, bet darome dėl šventos ramybės. Man baimės pilnos kelnės, nes labai ilgai vengdavau apie tai net pagalvoti. Visiškai nieko neskaičiau ir nesidomėjau apie IVF, dodėl jaučiuosi visiška neišmanėlė.

Kaip suprantu, IVF, kaip ir IUI gali prireikti net kelių bandymų? Mačiau, pirmame puslapyje apytiksliai surašytos procedūrų kainos, bet norėčiau tiksliau sužinoti, kiek man reikia apytikriai turėti pinigėlių vaistams, procedūroms ir apžiūroms bent jau vienam IVF.

Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 11 30, 11:51)
Laba diena,

Norėčiau prisijungti prie jūsų būrio. Pavasarį ir vasarą lankiausi IUI skyrelyje, bet greičiausiai man teks papildyti IVF statistiką. Turėjome nesėkmingas 4 IUI ir dabar gydytoja siūlo dar pabanyti vieną IUI ir iš karto eiti prie IVF. Matau jau, kad paskutine IUI ji ir pati nebetiki, bet darome dėl šventos ramybės. Man baimės pilnos kelnės, nes labai ilgai vengdavau apie tai net pagalvoti. Visiškai nieko neskaičiau ir nesidomėjau apie IVF, dodėl jaučiuosi visiška neišmanėlė.

Kaip suprantu, IVF, kaip ir IUI gali prireikti net kelių bandymų? Mačiau, pirmame puslapyje apytiksliai surašytos procedūrų kainos, bet norėčiau tiksliau sužinoti, kiek man reikia apytikriai turėti pinigėlių vaistams, procedūroms ir apžiūroms bent jau vienam IVF.

jei darysi lietuvoj - ruosk maziausiai 10 tukst
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 30, 10:52)
jei darysi lietuvoj - ruosk maziausiai 10 tukst

Ačiū, taip ir maniau. Tikriausiai teks laukti vasaros, nes reikės pasitaupyti pinigėlių. Paskolos nenorėčiau imti.

Įdomu, kiek iš jūsų čia darosi užsienyje. Mačiau, kad Latvijos klinikos labai populiarios turbūt dėl kainos ir rezultatų.
Atsakyti
Samira linkiu , kad sis paskutinis IUI tau butu sekmingas ir neprireiktu ivf 4u.gif Pamenu tave is IUI skyrelio, labai norejau suzinoiti kaip tau sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 11 30, 11:56)
Ačiū, taip ir maniau. Tikriausiai teks laukti vasaros, nes reikės pasitaupyti pinigėlių. Paskolos nenorėčiau imti.

Įdomu, kiek iš jūsų čia darosi užsienyje. Mačiau, kad Latvijos klinikos labai populiarios turbūt dėl kainos ir rezultatų.

tiesiog as apie save kalbu, nes klausiau gines kiek asmeniskai man kainuos ivf kai darysiu, tai ji primete, kad tokia suma kokia jau parasiau man ir kainuos
Atsakyti