Mūsų mergytė galvytę užvertusi laiko.t.y į priešingą pusę nei jūs.Gavom siuntimą masažams ir mankštai.Kaklo raumenukai įsitempę reikia atpalaiduoti.
eisim ir mes 1madieni pas daktare...
Pritariu, kad reikia pas gydytoją... Įtariu bus žemas raumenukų tonusas ir gausit pasimankštinti ar pasimasažuoti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 02, 18:53)
Sveikos,
Mano dukrytei jau 5 mėnesiai, bet tik visai nesenai atkreipiau dėmesį į vieną dalyką - kai mažylė būna stačia ji ne tiesiai ar iškėlus galvyte laiko, o nuleidus ir iškelia tik tada, kai jai kas įdomu, arba kai dairosi į šalis
kai paguldau mažiukę ant pilvuko, ji galvytę kelia kuo puikiausiai, nemažai išguli ją iškėlusi, o vat laikant ją stačiai(ypač kai atsuku nugaryte į save), dažniausiai galvytė panarinta būna. Kai laikau ją veiduku į petuką dažniausiai galvytę laiko iškėlus...
Noriu paklausti kaip gi jūsų mažyliai? Ar vertėtų man sunerimti, ar čia viskas normaliai?
Ačiū už atsakymus, nes kažkaip baisiai neramu pasidare
Mano dukrytei jau 5 mėnesiai, bet tik visai nesenai atkreipiau dėmesį į vieną dalyką - kai mažylė būna stačia ji ne tiesiai ar iškėlus galvyte laiko, o nuleidus ir iškelia tik tada, kai jai kas įdomu, arba kai dairosi į šalis
kai paguldau mažiukę ant pilvuko, ji galvytę kelia kuo puikiausiai, nemažai išguli ją iškėlusi, o vat laikant ją stačiai(ypač kai atsuku nugaryte į save), dažniausiai galvytė panarinta būna. Kai laikau ją veiduku į petuką dažniausiai galvytę laiko iškėlus...
Noriu paklausti kaip gi jūsų mažyliai? Ar vertėtų man sunerimti, ar čia viskas normaliai?
Ačiū už atsakymus, nes kažkaip baisiai neramu pasidare
Mano mazute irgi kartais taip daro, bet as neimu i galva. Kai buvom pas neurologe, sake pas ja viskas gerai
bekit pas daktare, juk cia galvyte, ne juokai.
Beje, siandien atkreipiau demesi vel i galvos padeti. Laike normaliai - iskelusi aukstai kaip ir priklauso. Gal jus tikrai pasirodykit gydytojai...
Kazkaip nzn ar verta cia nerimauti... nu gal del sventos ramybes ir reikia pas daktara pasirodyti siaip maniskei 8 menesiai, ir kai ja ant ranku laikau, tai ji istisai kaip aukstyn kojom verciasi i apacia, taip taip gaunasi, kad ji visa palinkusi i zeme....bet jai siaip idomu is auksto ziureti kas ant zemes ar pvz ant grindu darosi
Pas neurologa butinai nueikite, blogiau nebus
sveuikos
Mes jau po daktares sake su galvyte viskas pas mus , ner ko noret maziuke galva laikoma priekiu laaaabai stabiliai prades laikyti tik tada, kai jau sedes tvirtai
kaip akmuo nuo sirdies
bet vat uztad pienlige rado
Mes jau po daktares sake su galvyte viskas pas mus , ner ko noret maziuke galva laikoma priekiu laaaabai stabiliai prades laikyti tik tada, kai jau sedes tvirtai
kaip akmuo nuo sirdies
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 05, 18:13)
sveuikos
kaip akmuo nuo sirdies
kaip akmuo nuo sirdies
Niu, gerai, kad gerai viskas... Pienligė ne taip baisu, kaip neurologinės bėdos...
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 05, 17:13)
sveuikos
kaip akmuo nuo sirdies
kaip akmuo nuo sirdies
nuraminot,nes pas mus taspats buvo ir kazkiek dar yr bet pazanga yra
QUOTE(Klajokle @ 2009 10 06, 17:45)
nuraminot,nes pas mus taspats buvo ir kazkiek dar yr bet pazanga yra
niu mamytes visada lnkusios panikuoti ir pacios ligu ieskoti