QUOTE(mmamuliuke @ 2008 01 19, 17:12)
nezinau ar tavo sunus miega lovytej ar su tavim. mano zirnius miega su manim. tai as nakti kol buvo mazas ir kelese valgyt tai maitinau vis is skirtingos kruties gulint, jis taip ir uzmigdavo prisiglaudes prie manes. ir dabar, nors nakti jau nesikele, jis pasisuka visu kunu i mane nesvarbu kurioj pusej as guliu.
mano mazius miega su manim
, nes maitinu krutimi ir taip daug patogiau ir man patinka, kad jis salia. Jis guli toje lovos puseje, kad guledamas ant savo nemegstamos puses ziuretu i mane ( ir taip pat i langa, o nakti laikau ijungus naktine lempute, kad kaip nors "sugundyciau" as ji guleti butent ant tos puses). Jis vis tiek kazkaip sugeba apsiversti ant nugaros, nors miega tokiuose itvaruose arba is sonu buna paramstytas suvyniotom i ruliukus palutemis (migdau as ji ant sono). jeigu leidziu uzmigti prie saves, tai atremiu jo nugaryte i mano pilva, kad ir vel - ziuretu i sviesa, nu ir vis tiek jis bando sukti galvyte i savo megstama puse ( desine). Visi sie triukai kazkodel jo neveikia. Tikrai nezinau, kaip issaugoti jo maza galvyte nuo tolesnio plokstejimo desineje puseje.
Vyras sako, isaugs, bet nezinau, ar tikrai taip gali buti?