Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas (patentas), individuali veikla

QUOTE(zabukas @ 2013 03 20, 17:48)
o jei turi kelias veiklas, bet pajamos gautos tik iš vienos, ar reikia pildyti žurnalus visoms veikloms (ir kur pajamos negautos), ar užtenka deklaracijoje tas veiklas nurodyti?

Nurodykite ir kad pajamos nulines. Net ir 0 reikia deklaruoti, kad nebutumet priskirta prie tu,kurie privalejo, bet nedeklaravo
Atsakyti
Nusišausiu doh.gif Aš turbūt blogai pildžiau savo žurnalą - 3 grafa "Dok-to data, pavadinimas ir Nr" aš visur rašiau įsigijimo dok-tą, o turbūt reikia išrašytą savo kvitą??? Tik šiandien man kažkaip toptelėjo, po mėnesio doh.gif
Ačiū kas paprotins 4u.gif
Atsakyti
Pasiguglinau, tai lyg ir toks rasymas gali buti, jei gerai suprantu. Na reiks skambintis i VMI pirmadieni.
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2013 03 22, 18:25)
Pasiguglinau, tai lyg ir toks rasymas gali buti, jei gerai suprantu. Na reiks skambintis i VMI pirmadieni.

Geriausia pasitikslinti VMI, jei pavyks prisiskambint, nes net baisu ka pasakyt, kai kiekvienam zingsnyje vis naujiena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2013 03 22, 16:46)
Nusišausiu doh.gif Aš turbūt blogai pildžiau savo žurnalą - 3 grafa "Dok-to data, pavadinimas ir Nr" aš visur rašiau įsigijimo dok-tą, o turbūt reikia išrašytą savo kvitą??? Tik šiandien man kažkaip toptelėjo, po mėnesio doh.gif
Ačiū kas paprotins 4u.gif

tai priklauso koki irasa darot. jeigu registruojat islaidas - rasot islaidu dokumento duomenis, jeigu rasot pajamas, rodot pajamu dokumento duomenis

http://www.vmi.lt/cm...0b-86627c9676f8

pavyzdys 77 skaiderje
Atsakyti
panos, ką reiškia 43 laukelyje suma?Mokėtina (-)/grąžintina(+), PSDĮ suma (Lt)
(kai 44>0, tai 43-45, kitaip 43+41-40B)
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 03 22, 21:56)
tai priklauso koki irasa darot. jeigu registruojat islaidas - rasot islaidu dokumento duomenis, jeigu rasot pajamas, rodot pajamu dokumento duomenis

http://www.vmi.lt/cm...0b-86627c9676f8

pavyzdys 77 skaiderje

O kokiu būdu metų gale parodyti, kad ne visos pirktos prekės buvo parduotos? Ir kaip nurašyti prekes, pasibaigus jų galiojimo laikui, arba padovanojus reklamos tikslais?
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2013 03 23, 18:31)
O kokiu būdu metų gale parodyti, kad ne visos pirktos prekės buvo parduotos? Ir kaip nurašyti prekes, pasibaigus jų galiojimo laikui, arba padovanojus reklamos tikslais?

prekėms nurašyti naudokite prekių nurašymo aktą
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2013 03 23, 18:59)
prekėms nurašyti naudokite prekių nurašymo aktą

Dėkui! 4u.gif

O kaip tada su neparduotom prekėm, kurias pardavinėju jau kitais metais? g.gif Tiesiog parašyt, už kokią sumą iš kokio dokumento prekės persikelia į šiuos metus? Pildžiausi apskaitą sau kompe, dabar noriu perkelt viską kaip priklauso į žurnalą, tai tamsus miškas, kaip tai padaryt taisyklingai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2013 03 23, 19:20)
Dėkui! 4u.gif
O kaip tada su neparduotom prekėm, kurias pardavinėju jau kitais metais? g.gif Tiesiog parašyt, už kokią sumą iš kokio dokumento prekės persikelia į šiuos metus? Pildžiausi apskaitą sau kompe, dabar noriu perkelt viską kaip priklauso į žurnalą, tai tamsus miškas, kaip tai padaryt taisyklingai... doh.gif

Metu gale tiesiog pasidarot laisva forma inventorizaciją (prekių likutis), tai jie persikeli aį kitus metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2013 03 23, 19:38)
Metu gale tiesiog pasidarot laisva forma inventorizaciją (prekių likutis), tai jie persikeli aį kitus metus smile.gif

Ačiū labai! 4u.gif Kaip viskas paprasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2013 03 23, 19:50)
Ačiū labai! 4u.gif Kaip viskas paprasta biggrin.gif

Smagu,kad supratot 4u.gif
Atsakyti