Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas (patentas), individuali veikla

QUOTE(ilja @ 2012 11 13, 10:17)
Pridursiu, jog kol vaikui sueis 1 metai, esant pajamoms, tiek pat mažės ir pašalpa.

o jeigu veikla registruota bet pajamu nera, ar tada kaip nors itakoja motinystes ismoka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 11 13, 11:04)
o jeigu veikla registruota bet pajamu nera, ar tada kaip nors itakoja motinystes ismoka? smile.gif

Kiek žinau, gali įtakot, nes gautas pajamas pvz. per pirmus 5 mėn. dalins iš 12 mėn. ir gausis, kad pajamos buvo visus metus. Tikiuosi suprantamai parašiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 11 13, 11:15)
Kiek žinau, gali įtakot, nes gautas pajamas pvz. per pirmus 5 mėn. dalins iš 12 mėn. ir gausis, kad pajamos buvo visus metus. Tikiuosi suprantamai parašiau ax.gif

nu bet jei iregistruoji veika tarkim spalio memeni ir iki gruodzio 31 d. negauni pajamu, VMI deklaruoji, kad 0 pajamų. Tada nieko neitakoja, taip supratau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 11 13, 11:32)
nu bet jei iregistruoji veika tarkim spalio memeni ir iki gruodzio 31 d. negauni pajamu, VMI deklaruoji, kad 0 pajamų. Tada nieko neitakoja, taip supratau? smile.gif

Neitakoja, tik nezinau kaip yra su PSD g.gif Aš pati nutraukiau IVP nutraukiau prieš eidama NGA.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 11 13, 11:32)

keitėsi kažkiek tie įstaymai, bet manau tikrai gali įtakoti. Aš ivp įteisinau kaip vaikui suėjo trys metai(tą pačią dieną). Tai vėliau atėjo grąsinantys laiškai, kad valstybei prasiskolinusi esu 1,70cnt biggrin.gif . Žodžiu nepasigaukit unsure.gif
Atsakyti
mergaites gal ne i tema blush2.gif koks kodukas yra kirpeju, pagal ekonomines veiklos rusiu klasifikatoriu rolleyes.gif aciu nu nerandu as jo nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reale @ 2012 11 13, 12:14)
mergaites gal ne i tema blush2.gif  koks kodukas yra kirpeju, pagal ekonomines veiklos rusiu klasifikatoriu rolleyes.gif aciu nu nerandu as jo nors tu ka doh.gif

96.02

Kirpyklų ir kitų grožio salonų veikla

http://www.stat.gov....RK/EVRKred2.htm
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 11 13, 08:34)
nekainuoja, isduodama nemokamai, mokesciai mokami priklausomai nuo gautu pajamu

QUOTE(ilja @ 2012 11 13, 10:17)
Pridursiu, jog kol vaikui sueis 1 metai, esant pajamoms, tiek pat mažės ir pašalpa.

Ačiū, už atsakymus 4u.gif
O tai jei pavyzdžiui aš dirbu 'normaliam darbe' ir noriu įregistruoti individualios veiklos pažymą ar tai turi kokios įtakos mokesčiams?
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 11 13, 13:00)
96.02

Kirpyklų ir kitų grožio salonų veikla

http://www.stat.gov....RK/EVRKred2.htm

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bordo @ 2012 11 13, 15:15)
Ačiū, už atsakymus  4u.gif
O tai jei pavyzdžiui aš dirbu 'normaliam darbe' ir noriu įregistruoti individualios veiklos pažymą ar tai turi kokios įtakos mokesčiams?

neturi, tik tiek kad nereikės kas mėnesį mokėti PSD po 77 Lt. O metams pasibaigus tokie patys mokesčiai smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 13 lapkričio 2012 - 19:54
Sveiki, dirbu,bet zadu nuo sausio menesio mokinti jaunavedzius sokti. nuomojantis patalpas darzelyje reikalingas verslo liudijimas. reikia verslo liudijimo nuo sausio iki geguzes menesio (ne istisi menesiai,viena menesi -6dienas, kita menesi 10dienu, na ivairiai). gal galit paaiskint viska apie ta verslo liudijimas, bei kaip nustatoma kaina. blush2.gif
Atsakyti